Προς το περιεχόμενο

acer 5920 aspire Format

bluray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια την βοηθεια σας παρακαλω...εχω το Laptop του τιτλου και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις...

1) ειναι δυνατον να μπουν xp?

2) φορματ μπορει να γινει με cd vista?

3) τους drivers απο site της acer μονο?

καμια ιδεα ρε παιδια γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα και δεν ειναι και δικο μου για να το σπασω:-D:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παιδια την βοηθεια σας παρακαλω...εχω το Laptop του τιτλου και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις...

1) ειναι δυνατον να μπουν xp?

2) φορματ μπορει να γινει με cd vista?

3) τους drivers απο site της acer μονο?

καμια ιδεα ρε παιδια γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα και δεν ειναι και δικο μου για να το σπασω:-D:-D

μπορούν να μπουν Xp !! φυσικά!! απλά πρέπει να κάνεις update στο Bios ή να βρεις κάποιο τρόπο ώστε στην αρχή , με το F12 να μπεις στο bios για να αλλάξεις το SATA MODE σε IDE. Εαν είναι το SATA MODE σε IDE , τότε φορτώνει κανονικότατα δισκάκι των XP . για το 2) δεν ξέρω καθόλου..εγώ έχω κάνει με το cd των xp που είχα. για τους drivers του 5920 δες εδώ http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=215539 έχει πολλά ή κάνε μια αναζήτηση σχετική εδώ για acer 5920 xp drivers και θα δεις πολλούς να έχουν ανεβάσει τους drivers ( τον οδηγό της κάμερας επειδή παίζει μια ασυμβατότητα - μην τον εγκαταστήσεις!!! διαβασε προσεκτικά στο αντίστοιχο λίνκ πο σου δωκα περι του οδηγού αυτού και θα δεις)

+ εδώ ο τυπάς σου λέει αναλυτικά πως να εγκαταστήσεις τα xp στον Acer 5920 αλλά με χρήση nlite. Εγω δεν το έκανα έτσι αλλά μπορείς και έτσι να το κάνεις...χωρίς να αλλάξεις το SATA MODE σε IDE

Ελπίζω να βοήθησα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...