adamakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 υπαρχει διαφορα μεταξυ DDR2 SDRAM και DDR2 SODIMM ?? αν ναι ποια ειναι? ειναι ασυμβατες μεταξυ τους ??
parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει καταρχάς ασυμβατότητα σε φυσικό επίπεδο: Διαφορετικό μέγεθος, αριθμός pins και τοποθέτηση του keying notch. Με λίγα λόγια, δε μπαίνουν η μία σε slot της άλλης. Μόνο με βαριοπούλα...
adamakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ωραια αρα απο τη στιγμη που η μνημη κουμπωνει πανω στο φορητο ευκολα και απλα ο τυπος μνημης ειναι ο σωστος η ερωτηση αρχικα εγινε γιατι αγορασα μια μνημη απο εβαυ και οταν την εβαλα στο ενα απο τα δυο φορητα που εχω δεν την αναγνωριζε εβλεπε μονο το 1 γιγα που ηδη υπηρχε τις αλλαξα slot και παλι τα ιδια οταν την εβαζα μονη της το φορητο δεν ξεκινουσε καν το ιδιο ακριβως γινοταν και στο αλλο φορητο η μνημη που αγορασα ηταν αυτη. το ενα φορητο για το οποιο και προοριζεται ουσιαστικα ειναι αυτο το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι η μνημη εχει προβλημα και ζητησα αντικατασταση υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο και η μνημη να ειναι οκ?
parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Πιθανοί λόγοι που μου έρχονται τώρα στο μυαλό, για τους οποίους μπορεί να μην παίζει η μνήμη: DOA (Dead On Arrival), ασυμβατότητα σε επίπεδο συνεργασίας ολοκληρωμένων μνήμης+laptop chipset+laptop BIOS.
adamakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 μαλιστα.... θα τη στειλω εγω πισω και βλεπουμε ευχαριστω αφεντικο για τη βοηθεια !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.