Προς το περιεχόμενο

ερωτευμένος με τη κολλητή μου

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ναι, βέβαια υπάρχουν φιλίες μεταξύ αντρών και γυναικών...

Τέτοιες μαλακίες έλεγα κι εγώ όταν ήμουν δεκαπέντε...

Μόνο οι αναξιογάμητες-οι είναι φίλοι μεταξύ αντίθετων φύλων. Και οι gay (όχι και οι δύο).:-D

Η συντριπτική πλειοψηφία των "φιλιών" αυτού του τύπου είναι του στυλ "είμαι μπάζο και αυτός/αυτή είναι τεκνό/πιπίνι, αλλά επειδή δεν πρόκειται να μου κάτσει ποτέ, ας το παίξω κολλητάρι"..Και το ανάποδο...

Εγώ με τους φίλους μου πάμε γήπεδο, για κοψίδια, σε στριπτηζάδικα, για μπύρες - ξίδια κλπ. Ποια "φίλη" τα κάνει αυτά?

Κι αν τα κάνει , πιθανότατα να μην βλέπεται και να μη σου κάνει κούκου για αυτήν:-):-)

Μιλάμε για φίλες και όχι για γνωστές που βρισκόμαστε στη χάση και στη φέξη έτσι??

Όταν είσαι σόλο όλες τις "φίλες" που αξίζει να τις πηδήξεις τις έχεις πηδήξει..

Όταν περάσουν λίγο τα χρόνια και κάνεις και οικογένεια, πλέον κάνεις παρέα με φιλικά ζευγάρια κι όχι με φίλες σόλο γιατί πέφτει και παντόφλα (ειδικά αν είναι ωραία παιδιά)...

Δημοσ.
δεν υπαρχει ποτε φιλικη σχεση αναμεσα

σε αντρα-γυναικα, εκτος κι αν παιζει κατι αλλο. :-)

Παντα στο πισω μερος του μυαλου (και οχι μονο;)) υπαρχει το

κουτουπωμα

Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων. Εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις (πολύ μεγάλες ηλικιακές διαφορές, να θεωρεί ο ένας τον άλλο τελείως αντιαισθητικό χωρίς έλξη, κλπ...)

Ναι ναι, βέβαια υπάρχουν φιλίες μεταξύ αντρών και γυναικών...

Τέτοιες μαλακίες έλεγα κι εγώ όταν ήμουν δεκαπέντε...

Μόνο οι αναξιογάμητες-οι είναι φίλοι μεταξύ αντίθετων φύλων. Και οι gay (όχι και οι δύο) .:-D

Αρρωστημένες απόψεις, εκφραζόμενες συνήθως, από λαμάκες.

Δημοσ.
Αρρωστημένες απόψεις, εκφραζόμενες συνήθως, από λαμάκες.

Όχι ρε συ. Όποιος έχει διαφορετική άποψη από μένα είναι μαλάκας. Πιστεύω να επιχειρηματολόγησα αρκετά. Διαφωνείς; :)

Δημοσ.
Όχι ρε συ. Όποιος έχει διαφορετική άποψη από μένα είναι μαλάκας. Πιστεύω να επιχειρηματολόγησα αρκετά. Διαφωνείς; :)

Δεν κολλάω στην διαφορετικότητα της άποψης, αλλά στην ουσία της.

Να φανταστώ ότι αν δείτε έναν άνδρα και μια γυναίκα σε καφέ, για εσάς είναι ζευγάρι? Και αν όχι το πάνε στο...?

Δημοσ.
:rolleyes:

...Λοιπόνννν :

Θες να κάνεις μια αναβάθμιση. Και φοβάσαι μη κρασάρει το σύστημα. Ωραία.

Να ρωτήσω εγώ, ΠΟΣΟ καιρό ακόμα θα συνεχίσεις να τρως την ψυχή σου με αμφιβολίες;

Κι αν στο μεταξύ συνειδητοποιήσεις ότι "στα καλά καθούμενα" άλλαξε provider ;

Δε θα σου έρθει μια BSOD ; Δε θα πεις "μα Τι noob που ήμουνα ;".

Κάθεσαι και προσπαθείς να κάνεις update τα XP, ενώ βγαίνουν τα 7.

Wake On Lan, man. Τρέχει ο κόσμος, με περισσότερα MHz κάθε μέρα.

Κι αν φοβάσαι να κάνεις το upgrade, θα μείνεις στα παλιά, με PSTN PCI modem.

Aξίζει τον κόπο ;

Κάτσε και πες της "θέλω να σου ανοίξω τον core μου".

"Όποτε βλέπω το GUI σου το internal clock μου τρέχει σαν τρελλό".

"Mια λέξη σου μου ανεβάζει το FSB, και μια σου λέξη μπορεί την CPU να κάψει".

"Χωρίς εσένα τρέχω σε safe mode"

"Σαν κάνεις disconnect, μπαίνω σε hibernation : Μαύρη μαυρίλα γύρω μου".

"Είσαι το SP3 μου, αλλά μια μέρα θέλω να είσαι το Debian για 'μενα, και να σερφάρουμε μαζί".

Αν μετά απ' όλ' αυτά σε κάνει ban από την friends list, τότε ρε φίλε δεν αξίζει.

Στο κάτω-κάτω τα αισθήματά σου λες με τιμή = true.

Δεν λέω να της κάνεις hack και take over, αλλά απλά ν' αφήσεις στα Windows της

ένα @}-'-,-'-,----

Κορυφαιο!!!

Δημοσ.
Δεν κολλάω στην διαφορετικότητα της άποψης, αλλά στην ουσία της.

Δηλαδή αποκλείεται ο καθένας να σχηματίζει διαφορετικές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα από προσωπικές εμπειρίες και να κατέληξε σ αυτό το συμπέρασμα; Πρέπει ντε και καλά να ναι άρρωστος μαλάκας για να υποστηρίζει την παραπάνω άποψη;

Δημοσ.

Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. φυσικα και μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ 2 ατομων αντιθετου φυλου. Προφανως και δεν θα πας σε στριπτιτζαδικο μαζι με μια φιλη σου αλλά υπαρχουν δεκαδες πραγματα που μπορειτε να κανετε μαζι. Απο την αλλη μπορει οποιαδηποτε στιγμη να αναπτυχθουν αισθηματα ερωτικα περα από φιλικα οποτε εκεί είτε το καταπνιγεις ειτε το λες...

Προσωπικα δεν εχω γυναικες φιλες-κολλητες αλλά εχω παραδειγματα φιλων μου που κανουν κολλητη παρεα με γυναικες και εως τωρα δεν εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα ερωτικου περιεχομενου στη φιλικη σχεση τους.

Φυσικα υπαρχει και η αποψη που λεει πως αφου ταιριαζεις φιλικα με καποιον/α του αντιθετου φυλου γιατι δεν προχωρας και στο επομενο σταδιο...

Δημοσ.
Δηλαδή αποκλείεται ο καθένας να σχηματίζει διαφορετικές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα από προσωπικές εμπειρίες και να κατέληξε σ αυτό το συμπέρασμα; Πρέπει ντε και καλά να ναι άρρωστος μαλάκας για να υποστηρίζει την παραπάνω άποψη;

Ε, ωραία αυτές τις απόψεις, από όποιες εμπειρίες και αν προέρχονται τις σχολίασα.

Τις σχολίασα με το ίδιο θράσος που κάποιοι χαρακτηρίσαν gay, τους φίλους( μόνο) των γυναικών.

-----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 02 : 30 : 24-----

οι φιλίες μεταξύ των 2 φίλων είναι για τους φιρφιρίκους και τους δειλούς …

Αφού είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη η παραπάνω άποψη, τότε τι να πω?:P

Δημοσ.
Ε, ωραία αυτές τις απόψεις, από όποιες εμπειρίες και αν προέρχονται τις σχολίασα.

Τις σχολίασα με το ίδιο θράσος που κάποιοι χαρακτηρίσαν gay, τους φίλους( μόνο) των γυναικών.

Αν είναι έτσι ΟΚ.

Απλά μου φάνηκε κάπως εριστικό και άνευ επιχειρηματολογίας απόλυτο το post σου, γι αυτό απάντησα μ αυτόν τον τρόπο.

Προσωπικά δεν έχω δει πραγματική φιλία (χωρίς να υπάρχει η ιδέα του sex στο μυαλό) μεταξύ των δύο φύλων. Τόσο απ τον εαυτό μου, όσο κι απ τους κολλητούς (που μόνο αυτοί συνήθως εκμυστηρεύονται όλα όσα σκέφτονται γι αυτό το θέμα). Και λέγοντας φιλία, εννοώ ο Α είναι κολλητός με την B, όχι απλά είναι "φίλοι". Δεν το αποκλείω να υπάρχει (τα πάντα γίνονται στον κόσμο μας :P) και γι αυτό αποφεύγω να χαρακτηρίσω τα άτομα αυτά - αφού δεν τα ξέρω.

edit:

οι φιλίες μεταξύ των 2 φίλων είναι για τους φιρφιρίκους και τους δειλούς …

Αφού είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη η παραπάνω άποψη, τότε τι να πω?:P

Για την ακρίβεια, οι φιλίες είναι εξ ορισμού μεταξύ (των) δύο φίλων :P

Δημοσ.
Λοιπόν θα πας σπίτι και θα τραβήξεις μια γερή,να αδειάσεις τις αποθήκες.Θα κάνεις ένα μπανάκι να μην σκυλοβρωμάς και θα πας να την πιάσεις να της το πείς.Προσοχή να μην περάσει πάνω από καμια ώρα.Αν σου βγαίνει ακόμα να θες να τις το πείς,τότε την σκέφτεσαι και με το πάνω κεφάλι,οπότε κάνεις την κίνηση και τις τα ρίχνεις.Αν δεν το σκέφθεσαι ή είσαι έτσι κι έτσι,τότε την σκεφτόσουν με το κάτω κεφάλι τόσο καιρό επομένως μην λές τίποτα και την χάσεις και από φίλη...

-Ειναι πολυ 'state the obvious' αυτη η φραση. Αφου ολοι το ξερουμε-τουλαχιστον για μας τους αντρες ισχυει-οτι με το που γνωριζεις μια κοπελα το πρωτο που σου περναει απο το μυαλο με το "Χαρηκα" ειναι να την βαλεις στο συρταρι Fuckable/Not Fuckable. Οποτε θεωρω ελαχιστα αξιομνημονευτη αυτη την καραμελα περι φιλιας αντιθετου φυλου

Απ τα σωστότερα πράγματα που έχω ακούσει τελευταία

Δημοσ.

It has been said before

Harry Burns: What I'm saying is - and this is not a come-on in any way, shape or form - is that men and women can't be friends because the sex part always gets in the way.

Sally Albright: That's not true. I have a number of men friends and there is no sex involved.

Harry Burns: No you don't.

Sally Albright: Yes I do.

Harry Burns: No you don't.

Sally Albright: Yes I do.

Harry Burns: You only think you do.

Sally Albright: You say I'm having sex with these men without my knowledge?

Harry Burns: No, what I'm saying is they all WANT to have sex with you.

Sally Albright: They do not.

Harry Burns: Do too.

Sally Albright: They do not.

Harry Burns: Do too.

Sally Albright: How do you know?

Harry Burns: Because no man can be friends with a woman that he finds attractive. He always wants to have sex with her.

Sally Albright: So, you're saying that a man can be friends with a woman he finds unattractive?

Harry Burns: No. You pretty much want to nail 'em too.

Sally Albright: What if THEY don't want to have sex with YOU?

Harry Burns: Doesn't matter because the sex thing is already out there so the friendship is ultimately doomed and that is the end of the story.

Harry Burns:Yes, that's right, they can't be friends. Unless both of them are involved with other people, then they can... This is an amendment to the earlier rule. If the two people are in relationships, the pressure of possible involvement is lifted... That doesn't work either, because what happens then is, the person you're involved with can't understand why you need to be friends with the person you're just friends with. Like it means something is missing from the relationship and why do you have to go outside to get it? And when you say "No, no, no it's not true, nothing is missing from the relationship," the person you're involved with then accuses you of being secretly attracted to the person you're just friends with, which you probably are. I mean, come on, who the hell are we kidding, let's face it. Which brings us back to the earlier rule before the amendment, which is men and women can't be friends.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...