Προς το περιεχόμενο

ερωτευμένος με τη κολλητή μου

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν θα πας σπίτι και θα τραβήξεις μια γερή,να αδειάσεις τις αποθήκες.Θα κάνεις ένα μπανάκι να μην σκυλοβρωμάς και θα πας να την πιάσεις να της το πείς.Προσοχή να μην περάσει πάνω από καμια ώρα.Αν σου βγαίνει ακόμα να θες να τις το πείς,τότε την σκέφτεσαι και με το πάνω κεφάλι,οπότε κάνεις την κίνηση και τις τα ρίχνεις.Αν δεν το σκέφθεσαι ή είσαι έτσι κι έτσι,τότε την σκεφτόσουν με το κάτω κεφάλι τόσο καιρό επομένως μην λές τίποτα και την χάσεις και από φίλη...

πολυ σωστος ο ποιητης.

και πιτα να φας, το κεφαλι ψηλα, ουτε κατα διανοια να τρεχεις απο πισω.μια και καλη..και αμα κατσει εκατσε..αλλωστε απο νιαμου γεματος ο τοπος. σε μια θα σκαλωσεις?δε λεει.να θυμασαι δεν υπαρχουν αποκλειστικοτητες και μην εκθειαζεις ποτε καποιον οσο καψουρης και αν νιωθεις, ειναι οι ορμονες που μιλανε..

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλαδη εγω που μενω με μια κοπελα και τον αδερφο της, και δεν την βλεπω ερωτικα ουτε την...κοπελα της....δεν ειμαι αντρας? :(

Δημοσ.
δηλαδη εγω που μενω με μια κοπελα και τον αδερφο της, και δεν την βλεπω ερωτικα ουτε την...κοπελα της....δεν ειμαι αντρας? :(

Εσύ έμπλεξες στην περίπτωση...

Πάντως είναι must φαντασιώση.

Να μη σου πω πως θα έπρεπε να τις βλέπεις μόνο ερωτικά...

Χμ.

:o

Δημοσ.

όχι ρε τουφας, πρέπει να γουστάρεις να φτύνεις να κρύβεσαι και μετα να πηδάς έτσι για το ψυχικό για να είσαι άντρας

ps: london baby! :mrgreen:

Δημοσ.
Ερωτηση, δηλαδη δεν εχεις δει ποτε γυρω σου φιλους αγορι με κοριτσι??

Επισης, με τις κοπελες των φιλων σου, αμα περασει πολυ καιρος κανετε παρεα κτλ θες να της γαμησεις και αυτες και αν ναι οι φιλοι σου το ξερουν?

Όταν έχεις σοβαρή σχέση, κάνεις παρέα με φιλικά ζευγάρια ποτέ όμως με φίλες σου (ή φίλες της).

Δεν υπάρχει τέτοιο concept όταν έχεις σχέση ή είσαι παντρεμένος.

Εκτός αν είσαι τόσο large ρε μεγάλε που και η δικιά σου κάνει παρέα με φίλους της ή φίλους σου . Γιατί oneway δεν δουλεύει αυτό ξέρεις...;);)

Εγώ δεν είμαι τόσο large , και άρα δεν πράττω και τα αντίστοιχα.Ούτε καμιά σοβαρή γκόμενα αφήνει τόσο λάσκα τα γκέμια , εκτός αν έχει κι αυτή τους "φίλους της" , οπότε καλό να υπάρχει πρόχειρο και ένα καλό πριόνι για να πριονίζουμε τα κέρατα κάθε τόσο. :-D

Για αυτό αναφέρομαι σε φανταστικές θεωρίες και παπαριές.

Αν μιλάμε για παρταλοσχέση, εκεί αλλάζει το πράγμα.

Και τα παιδιά μας θα τα βαφτίζουμε Απόλων 1 - 2 - 3 κλπ. (με ένα λάμδα) :-)..

Εγω προσωπικα εχω φιλη, οχι καλλονη αλλα ουτε και πατσαβουρα, και εχουμε παει γηπδεο, εχουμε παει για ξυδια, εχουμε φαει κοψιδια και αν συμφωνουσαμε στο μαγαζι μπορει να πηγαιναμε σε στριπτητζαδικο. Και δεν επιδιωκω να την πηδηξω.

ΕΠΙΣΗΣ, ασχετα με μενα που ειμαι του γηπεδου και του αλκοολ κτλ ξερω πολυ κοσμο που ειναι του θεατρου και του κονσερτου και του επιτραπεζιου και του "ταινια, σπιτακι με φιλους". Αυτα τα ενδιφεροντα δηλαδη δεν μπορεις να τα μοιραστεις με μια κοπελα?

Πρεπει ολοι να ειναι σαν και μενα και σενα και να βριζουν τον Τζιγγερ απο το πρωι μεχρι το βραδυ?

Καλά, ναι, μας έπεισες.

Αυτά τα έχετε κάνει χωρίς να είναι παρέα η δικιά σου ??

Δε νομίζω...

Πχ. έχετε βγει για clubbing χωρίς να έρθει η δικιά σου μαζί??

Αν ναι, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να το ψάχνεις το θέμα :-):-)

Όσο για τους κουλτουριάρηδες και τους θεατρόφιλους, sorry αλλά εγώ δεν ξέρω κανέναν τέτοιο.

Ξέρω όμως πολλούς που το παίζουν έτσι για να γαμάνε. :lol:

υγ. Εντομεταξει λιωνω στο γελιο-μην το παρεις προσωπικα, μπορει να εισαι ο συνδιασμος βτρινα Γεωργουλης-ανθρωπος Φρεντυ Γερμανος και να μην σου αντιστεκεται γυναικα, δεν σε ξερω απλα αφορμη περνω-οταν ακουω το πηδαω και οποια θελω την πηδαω και το πηδαγα το γκομενακι κτλ που συνηθως τα λενε ατομα που δεν βλεπουν οτι η γυναικα διαλεγει και πως υπαρχουν περιπου 567 φανταστικομυρρια μεγαλυτερες πιθανοτητες να πηδηξει καποιος μια γκομενα που δεν ηθελε στην αρχη παρα μια γκομενα που δεν σε γουσταρει να σου κατσει εστω και μεθυσμενη

Τι σχέση έχει ρε kaizer το αν είναι κάποιος ωραίος ή όχι?? Μόνο οι ωραίοι/ωραίες πηδάνε?? Δεν είμαι για τα μπάζα αλλά ούτε είμαι και ο γαμιάς της γειτονιάς...

Ούτε λέω πως πυροβόλαγα ότι κινείται.

Τόσα χρόνια όμως , και με πολλές γνωστές (όχι φίλες) και φίλους, φίλο με φίλη που να μην πήγε αλλού το πράγμα δεν είδα.

Εγώ αναφέρομαι στο ότι δεν υπάρχουν φιλίες με άτομα του αντίθετου φύλου, και ότι όσοι παραμυθιάζονται ότι έχουν τέτοια σχέση, ή είναι κρυφοκαψούρηδες, ή είναι ο άλλος/άλλη κρυφοκαψούρης/ρα.

Ο κανόνας λέει ότι τα κολλητιλήκια με άτομα του αντίθετου φύλου δεν υφίστανται σαν έννοια παρά μόνο στα λευκώματα του Γυμνασίου (άντε και του Λυκείου).

Και αυτό που ισχύει είναι ότι κάποιος μπορεί να το παίζει φίλος γιατί γουστάρει αλλά δεν παίζει κάτι παραπάνω (και για τις γκόμενες ισχύει αυτό).

Αν δεν κάτσει φάση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, (το πολύ 2-3 χρόνια) δεν πρόκειται να συνεχιστούν οι επαφές. Συνειδητά ή ασυνείδητα ξεκολλάς.

Και είμαι και παθών όταν ήμουν πιτσιρικάς.

-----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 10 : 58 : 49-----

Θα επαναλαβω, και ειναι η γνωμη μου αυτη, πως ειναι αφυσικο

να βγαινεις με μια γυναικα εστω και βου κατηγοριας ως εμφανηση,

και να μη θελεις να την φυστικωσεις, εστω κι αν εχεις ηδη σχεση,

η εισαι παντρεμενος... μα τελειως αφυσικο.

Για οσους εχουν αντιθετη αποψη, περιμενετε πρωτα να μεγαλωσετε.

ΥΓ: Φαινεται οτι μεγαλωσα σε αλιωτικη εποχη... οι καλυτερες μου

φιλες, ηταν αυτες που ηθελα να πηδηξω περισσοτερο.

Και δεν σου κάθονταν να υποθέσω ?? :lol:

Δημοσ.
Εσύ έμπλεξες στην περίπτωση...

Πάντως είναι must φαντασιώση.

Να μη σου πω πως θα έπρεπε να τις βλέπεις μόνο ερωτικά...

Χμ.

:o

+10000000

ΜΑ μονο ερωτικα επρεπε να βλεπεις κατι τετοιο...Αν και δν σημαινει οτι δεν εισαι αντρας...

Καπου Αναφερ8ηκε ΠΑΟΚ και ας μην Γαμησω ΠΟΤΕ...ΑΠΛΑ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ....

Τωρα φιλε μου απο οτι βλεπεις εδω μεσα υπαρχουν οι 2 αποψεις οτι υπαρχει και οτι δν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρος γυναικος...

Φυσικα υπαρχει αλλα οχι χωρις το Ερωτικο περιεχομενο...Το αν 8α εκφραστει ειναι αλλο 8εμα και εξαρταται απο πολλους παραγοντες...Εγω παντως δν 8α μπορουσα να την πεσω στην κολλητη μου...Δεν μπορω να μαμησω μια που μου εχει μιλησει για το τι κανει στο κρεββατι με εναν φιλο μου...

Spoiler...

Και ολο αυτο για να μην κανω τον φιλο μου να νιω8ει αβολα με την συγκριση...:-D

Δημοσ.

ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε την έννοια της φιλίας

τι σημαίνει? Βγαίνω έξω, πηγαίνω σε μπαρ, γήπεδο κτλ, μοιράζομαι τον εργασιακό χώρο/ μαθητικό/ φοιτητικό …? Σόρυ αλλά αυτό είναι συνεργασία/ αλληλοσυμπαράσταση/συμφέρον πολλές φορές. Φιλία για μένα δεν υπάρχει αν το δούμε με την ευρύτερη έννοια και το τραβήξουμε στα άκρα – ακόμη και στο ίδιο φύλο. Στην τελική μόλις τελειώσει το σχολείο πανεπιστήμιο κτλ όλοι χωρίζουν εκτός αν σε κατάει η γειτονιά ή η δουλειά .

Και πως μπορείς να είσια με έναν άντρα κολλητός πέραν μιας ηλικίας? Πόσο συχνά μπορείς να βγαίνεις? Το ίδιο ισχύει και με μια κοπέλα…έρχεται ο καιρός που βαριέσαι ή βλέπεις ότι αυτό δεν έχεις νόημα - είναι αφύσικο.

Οι δεσμοί 2 ανθρώπων διαπιστώνεις στην πράξη ότι είναι μόνο ερωτικοί. Φιλίες /κολλητιλήκια συχνά συγχέονται με : γνωστός , φιλικό ζευγάρι, μακρινός συγγενής και τελικά βλέπεις ότι όλα εκει καταλήγουν στο να απομακρύνονται οι δεσμοί όσο τα άτομα μεγαλώνουν.

kfyros+1

gf030+1

Δημοσ.
Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. φυσικα και μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ 2 ατομων αντιθετου φυλου. Προφανως και δεν θα πας σε στριπτιτζαδικο μαζι με μια φιλη σου αλλά υπαρχουν δεκαδες πραγματα που μπορειτε να κανετε μαζι.

Σε τσοντάδικο μπορείς να πάς όμως,ναι; :P

Δημοσ.

Εμμμ αν κατάλαβα καλά, πότε να έρθω σπίτι σου για κανένα Pro...? :lol:

Δημοσ.

βέβαια παίζει και το σενάριο εκτός απο μετριόφρων χορτασμένο αρσενικό να μην σου αρέσει η συγκάτοικος, ή η συμβίωση να έχει σβήσει και τα τελευταία ίχνη ερωτισμού -edit: ανάμεσά σας :-)

Δημοσ.
Ξεκοψε μαζι της.

Οταν θα σε ψαχνει, αποφυγε την.

Οταν καποια στιγμη σε πιεσει να της εξηγησεις, τοτε να της πεις οτι επαψες να την βλεπεις σαν φιλη και οτι την βλεπεις ερωτικα.

Οτι ειναι να γινει ,θα γινει.

Και θα το εκτιμησει και θα φερθεις αντρικια.

EντεLOL όμως! :mrgreen:

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο dimpa16 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ξεκοψε μαζι της.

Οταν θα σε ψαχνει, αποφυγε την.

Οταν καποια στιγμη σε πιεσει να της εξηγησεις, τοτε να της πεις οτι επαψες να την βλεπεις σαν φιλη και οτι την βλεπεις ερωτικα.

Οτι ειναι να γινει ,θα γινει.

Και θα το εκτιμησει και θα φερθεις αντρικια.

Οτι Eτσι φερεσαι πολυ αντρικια ειναι αλη8εια....

Τωρα εμενα αν μ το κανε αυτο γκομενα δν 8α ελεγα οτι φερ8ηκε πολυ αντρικια η πολυ ενταξει αλλα 8α με εβαζε σε σκεψεις για το ποσο χρονων ειναι η γκομενα η μαλλον 8α εμπαινα σε σκεψεις για τον αν η γκομενα εχει μυαλο ηλικια δημοτικου...

Δημοσ.
ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε την έννοια της φιλίας

τι σημαίνει? Βγαίνω έξω, πηγαίνω σε μπαρ, γήπεδο κτλ, μοιράζομαι τον εργασιακό χώρο/ μαθητικό/ φοιτητικό …? Σόρυ αλλά αυτό είναι συνεργασία/ αλληλοσυμπαράσταση/συμφέρον πολλές φορές. Φιλία για μένα δεν υπάρχει αν το δούμε με την ευρύτερη έννοια και το τραβήξουμε στα άκρα – ακόμη και στο ίδιο φύλο. Στην τελική μόλις τελειώσει το σχολείο πανεπιστήμιο κτλ όλοι χωρίζουν εκτός αν σε κατάει η γειτονιά ή η δουλειά .

Και πως μπορείς να είσια με έναν άντρα κολλητός πέραν μιας ηλικίας? Πόσο συχνά μπορείς να βγαίνεις? Το ίδιο ισχύει και με μια κοπέλα…έρχεται ο καιρός που βαριέσαι ή βλέπεις ότι αυτό δεν έχεις νόημα - είναι αφύσικο.

Οι δεσμοί 2 ανθρώπων διαπιστώνεις στην πράξη ότι είναι μόνο ερωτικοί. Φιλίες /κολλητιλήκια συχνά συγχέονται με : γνωστός , φιλικό ζευγάρι, μακρινός συγγενής και τελικά βλέπεις ότι όλα εκει καταλήγουν στο να απομακρύνονται οι δεσμοί όσο τα άτομα μεγαλώνουν.

kfyros+1

gf030+1

@τουφα μη σου στέλνω pm, το ratio στο υψηλής ανάλυσης διφίο το έχεις κάνει με seedbox η με home connection.

ρε houston φιλία είναι πάνω από όλα κοινές εμπειρίες. Εγώ επειδή μετακόμισα μόλις τέλειωσα το σχολείο παρά ταύτα 'εκανα 1 ώρα διαδρομή 3 φορές την εβδομάδα για να τα λέω με φίλους κλπ. Σου ξαναλέω δεν κάνω παρέα με όλη την τάξη αλλά τουλάχιστον χριστούγεννα, καλοκαίρι βρισκόμαστε όλη η τάξη για να τα πούμε. Χτες πχ λόγω 28ης γύρισαν οι επαρχιώτες και τα σπάσαμε. Αν εσύ δεν κάνεις παρεα με άτομα που έκανες παλιά μάλλον φταις εσύ ο ίδιος εκτός κι αν πχ έφυγες για εξωτερικό. Και για να μη με πεις κολλημένο με το σχολείο σε πληροφορώ ότι κάθε χρόνο το καλοκαίρι πάω 2 διακοπές. Μια με συμφοιτητές (αγοροπαρέα) και τα 2 τελευταία χρόνια μεικτά με άτομα από το σχολείο. Και όχι απαραίτητα από την ίδια τάξη.

Ρε μην του λετε να της την πέσει χοντρά. Φίλη του είναι κάνει χαβαλέ μαζί της δεν είναι η ωραία της τάξης

Δημοσ.

Ωραίος αυτός ο xarhs133 !!!Έγραψε το μηνυματάκι και εξαφανίστηκε!!!

Συμβουλή : Άμα ξαναμπείς ποτέ εδώ μέσα.....Πάρτης μια porsche, κανα διαμαντάκι, τράβατη σε κανα μπιστρώ μετά στη Venetia (μαλλον όχι εκεί, θα το κάνει με το γονδολιέρη) μετα Pari και μετα γράψεμας τι έγινε...Μέχρι τότε, ξέρεις τι να κάνεις!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...