FarCry Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 θα το θεσω οπως μου το μετεφερε ενα παιδι που γνωρισα προσφατως. αφου χορτασεις απο την ψευδοσυνουσια (εγω το γραφω ετσι) μετα θελεις να μπορεις να επικοινωνησεις εγκεφαλικα. οταν επελθει ο κορεσμος της σεξουαλικης διεγερσης θελω να πω. γιατι κορεσμος ερχεται παντου. αυτο το καταλαβαινεις? ακομα και το sex το βαριεσαι να στο πω απλα...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Όταν έχεις σοβαρή σχέση, κάνεις παρέα με φιλικά ζευγάρια ποτέ όμως με φίλες σου (ή φίλες της).Δεν υπάρχει τέτοιο concept όταν έχεις σχέση ή είσαι παντρεμένος. Εκτός αν είσαι τόσο large ρε μεγάλε που και η δικιά σου κάνει παρέα με φίλους της ή φίλους σου . Γιατί oneway δεν δουλεύει αυτό ξέρεις...;) Aχα-αχα... Παρακατω...Ναι εχει φιλους αντρες, εχω φιλες γυναικες, ναι ζηλευουμε και οι 2 οταν ο αλλος βγαινει με ατομο του αλλου φυλου, ναι μας την σπαει αν γινει πανω απο 2 φορες τον μηνα αυτο ΑΛΛΑ ΟΧΙ δεν παραλογιζομαστε οτι σωνει και καλα "η γκομενα μου βγηκε με αλλον=πηδιεται"(και ελπιζω το ιδιο να λεει και κεινη) Καλά, ναι, μας έπεισες. Αυτά τα έχετε κάνει χωρίς να είναι παρέα η δικιά σου ?? Δε νομίζω... Πχ. έχετε βγει για clubbing χωρίς να έρθει η δικιά σου μαζί?? Αν ναι, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να το ψάχνεις το θέμα :-) Σορυ, δεν σε ξερω κιολας αλλα...στα @@ μου αν σε επεισα, σορυ κιολας Εγω ξερω οτι εχω βγει, εχω παει σπιτι της, εχουμε παει για καφε, χωρις την δικια μου και ποτε δεν εκανα κινηση που να της δειξω κατι παραπανω απο φιλικο. Τωρα, θες να το πιστεψεις, δεν θες να το πιστεψεις, δεν μπορω να κανω κατι αλλο... Όσο για τους κουλτουριάρηδες και τους θεατρόφιλους, sorry αλλά εγώ δεν ξέρω κανέναν τέτοιο.Ξέρω όμως πολλούς που το παίζουν έτσι για να γαμάνε. Καιγω δεν ξερω κανενα απο την Καμποτζη αρα μαλλον δεν υπαρχει Καμποτζη. Εναν ειχα γνωρισει αλλα το εκανε για να γαμαει Τι σχέση έχει ρε kaizer το αν είναι κάποιος ωραίος ή όχι?? Μόνο οι ωραίοι/ωραίες πηδάνε?? Δεν είμαι για τα μπάζα αλλά ούτε είμαι και ο γαμιάς της γειτονιάς...Ούτε λέω πως πυροβόλαγα ότι κινείται. Δεν το ειπα για κανενα προσωπικα. Οχι δεν πηδανε μονο οι ωραιοι ή εστω οι συμπαθητικοι με γαμω τα στυλακια. Μονο αυτοι ομως μπροουνε να λενε το "Αυτην την εσκιζα, αυτην την εκανα, αυτη την βιαζα" και να λενε στους φιλους τους κοιτωντας μια γκομενα "Αμα σε και αμα σε...". Γενικα μου την σπανε ολοι αυτοι οι γαμικοι στα λογια που ποτε δεν λενε δημοσια την αληθεια: To οτι αν θα φανε το γκομενακι απεναντι εξαρταται απο το γκομενακι(γιαυτο εξαιρεσα μια κατηγορια αντρων που το 90% των γυναικων εστω για ons θα γουσταρε) Εγώ αναφέρομαι στο ότι δεν υπάρχουν φιλίες με άτομα του αντίθετου φύλου, και ότι όσοι παραμυθιάζονται ότι έχουν τέτοια σχέση, ή είναι κρυφοκαψούρηδες, ή είναι ο άλλος/άλλη κρυφοκαψούρης/ρα. Ο κανόνας λέει ότι τα κολλητιλήκια με άτομα του αντίθετου φύλου δεν υφίστανται σαν έννοια παρά μόνο στα λευκώματα του Γυμνασίου (άντε και του Λυκείου). Δεν μπορεις στην ιδια φραση να λες -Δεν γινεται αυτο -Ειναι κανονας να μην γινεται αυτο Ή θα ειναι αξιωμα Ή θα ειναι κανονας και θα εχει και εξαιρεσεις Καιγω πιστευω οτι τις πολλες φορες η φιλια παει σε κατι αλλο αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ περισσοτερες αποτι παραδεχομαστε(γιατι θελουμε να το παιξουμε γαμικοι) οι περιπτωσεις που πραγματικα μπορουμε να εχουμε φιλικη σχεση με ατομο του αλλου φυλου. Τι διαολο ρε μαλακες, δεν εχετε κοπελες φιλων ή φιλες σας με γκομενο που ειναι γαμω τα ατομα και μπορειτε να μιλησετε και να καταπιειτε ΕΥΚΟΛΑ το οτι απεναντι σας εχετε μια ωραια κοπελα? Ποσο δυσκολο ειναι πια, σαν ενα κομματι κρεας τις βλεπετε?
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αρχικά καταχωρημένο από washcloud ...το τράβηγμα πάντως ΜΕΤΑ τον οργασμό, είναι πολύ fail σαν κίνηση... ενω πριν ειναι success?... -...για ΟΣΟΥΣ δεν κατάλαβαν (πλην του αφεντικούλη, που ούτως ή άλλως το ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ σε κάτι που είπε ο liopyr, σε αυτόν απευθυνόταν, και ως αναμενόταν Χριστό δεν κατάλαβε ) , δεν χύνετε εσείς, αλλά οι γυναίκες έχουν οργασμό. Η λέξη αφορά και τα 2 φύλλα. - ναι, αν πούμε να αναλύσουμε λοιπόν τα συστατικά του λογοπαίγνιου, ΕΙΝΑΙ fail το τράβηγμα ΜΕΤΑ, ενώ πριν ΕΙΝΑΙ success, διότι η λέξη τράβηγμα, ακριβώς αυτό εμπεριέχει στην πράξη : ΠΡΕΠΕΙ (=δεν υπάρχει προφύλαξη/αντισύλληψη) να βγεις, άμα δεν θες πιθανό τέκνο με το τεκνό. Η αναλογία σε παροιμία είναι πχ "κατόπιν εορτής χρόνια πολλά". Οπότε, ναι ΕΙΝΑΙ success το τράβηγμα στην ώρα του. Μετά, στην καλύτερη περίπτωση γίνεται αμερικάνικη κωμωδία , κι έχει κι επιτυχία στο μποξ όφις. - για όσους συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν τα ποστ και την συλλογιστική μου, ας ηρεμήσουν, δεν είναι υποχρεωμένοι να καταλάβουν τα πάντα στον μάταιο τούτο κόσμο, ούτε απαραίτητα τους αφορούνε και τα πάντα, ας συμβιβαστούν με αυτό, κι ας έρθουν σε ειρήνη με τον εαυτό τους - και κάτι πέραν της πλάκας : Για κάποιους (πχ gf030 ) ΔΕΝ νοείται "φιλία" μεταξύ αρσενικών και θηλυκών. Για άλλους (πχ KaizerSoze ) , νοείται . ΚΟΙΝΟΣ παρονομαστής η παραδοχή ότι ΠΑΝΤΑ υπάρχει το ερωτικό στοιχείο μεταξύ των. Και τώρα τα πράγματα γίνονται πολύ σχετικά : Για τον μεν πρώτο, ΑΠΑΞ και υπάρχει ερωτικό στοιχείο, ξεχνάμε τον όρο "φιλία". Πολύ λάθος για 'μενα. Άλλωστε όπως είπα, η σχετικότητα, και το ότι τα πράγματα στον κόσμο είναι πολυεπίπεδα, και ΟΧΙ άσπρο-μαύρο, από μόνο του δείχνει ότι ανεξάρτητα πως λειτουργούν τα πράγματα, υπάρχει και η ανθρώπινη αντίληψη. Απλοϊκότερα : Εγώ προσωπικά ΜΠΟΡΩ να είμαι φίλος με ένα θηλυκό, ανεξάρτητα αν το γουστάρω σεξουαλικά ή όχι, ανεξάρτητα αν θα υπάρξει σεξ μαζί του ή όχι. Και οι πιθανότητες ΟΝΤΩΣ θα είναι να το γουστάρω. Στην πράξη μπορεί αυτό να ΜΗΝ γίνει για ένα κάρρο λόγους, αλλά δεν θα συνεχίσω την επαφή μαζί του, με απώτερο σκοπό, επιθυμία, προσμονή, μια μέρα να το βάλω κάτω, και φυσικά, ΔΕΝ θα κόψω την επαφή μαζί του, επειδή θα τύχει να διαπιστώσω ότι δεν το βλέπω να γίνεται κάτι σεξουαλικά, εν ευθέτω χρόνω. Thats me. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πχ ο gf030 ΔΕΝ μπορεί να το βλέπει από την ανάποδη (κακώς, για 'μενα, αλλά έτσι το βλέπει, τί να κάνουμε). Κι ούτε είμαι υποχρεωμένος εγώ να το βλέπω με το δικό του βλέμμα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ και το τί γίνεται ως μέσος όρος : Ναι, ο μέσος όρος, νομίζω ότι πάει ως εξής: Αν γουστάρεις μια "φίλη" σου (ΠΟΛΥ αν γουστάρεις, διότι όπως είπαμε το "γουστάρεις"....σχετικό είναι), και της το δηλώσεις, το ΠΙΟ πιθανό είναι να σε κοιτάει με μισό μάτι μετά. Με αυτή τη λογική, άμα δε θες να σου συμβαίνει αυτό, μην τολμήσεις ποτέ να μιλήσεις για περεταίρω. Ναι αλλά άμα κάνουμε σ' αυτή τη ζωή ΜΟΝΟ ότι αγαπάει ο μέσος όρος, την μπουλέψαμε ε. Κι άν η άλλη τραβάει τέτοια κολλήματα, αν είναι να παέι στο καλό, ε ας παέι στο κάτω-κάτω. Η ΠΙΟ πιθανή περίπτωση να μην της πω κάτι για το πώς την βλέπω, θα είναι να βρίσκεται σε σχέση ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ για τους δυό τους. Για να μην πω η ΜΟΝΗ.
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Οποιαδήποτε ανθρώπινη αλληλεπίδραση εμπεριέχουσα συναίσθημα, ανεξαρτήτως της ποιότητας αυτού, εμπεριέχει ερωτισμό. Σταματήστε να συνδέετε τον "έρωτα" με την τάση για αναπαραγωγή, το δεύτερο είναι απλώς ο τρόπος έκφρασης του πρώτου μεταξύ συμβατών σωματικά ανθρώπων. Συνεχίστε σα να μη συνέβη.
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 -...για ΟΣΟΥΣ δεν κατάλαβαν (πλην του αφεντικούλη, που ούτως ή άλλως το ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ σε κάτι που είπε ο liopyr, σε αυτόν απευθυνόταν, και ως αναμενόταν Χριστό δεν κατάλαβε ) Σόρρυ ρε μαν, πηδιέται τον τελευταίο καιρό η φόρθνετ και δεν έχουν κατέβει ακόμα τα τελευταία απντέιτς του χιούμορ σου...
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 [...] πηδιέται τον τελευταίο καιρό η φόρθνετ[...] ...όλες ίδιες είναι μη με τρελλαίνεις και συ τώρα, δεν είπα ότι ΕΣΥ δεν κατάλαβες
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ...όλες ίδιες είναι μη με τρελλαίνεις και συ τώρα, δεν είπα ότι ΕΣΥ δεν κατάλαβες Όντως, μάλλον κάτι πρέπει να κάνω με τα απντέιτς των σημείων στίξης...
De@th L0rd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Έχει κανείς φωτό της forthnet για να δούμε τι λέει σαν γκόμενα;Γιατί από υπηρεσίες....
rotten crusader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Απλά έχω λιώσει....By the way o luci το έθεσε πολύ σωστά...ερωτική έλξη μεταξυ των 2 φύλων είναι κατι το υγιές και όσο και αν δε το παραδέχονται(οι του έτερου φύλου) είναι ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ.Όποτε δεν υπάρχει λόγο νιώθουμε ενοχές,αρκεί να διαχωρίζουμε τις περιστάσεις και να βλέπουμε τα όρια της κάθε σχέσης.Ενίοτε υπάρχει και σεξουαλική έλξη....ε,ορμόνες είναι αυτές,μη ξεχνάτε απο που προερχόμαστε.Το οτι είμαστε "πολιτικόν ζώον" μας προσδιορίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώα αλλα δε μας διαχωρίζει
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Έχει κανείς φωτό της forthnet για να δούμε τι λέει σαν γκόμενα;Γιατί από υπηρεσίες.... Eίναι αυτή κάτω αριστερά, η γυμνή. εδώ δεν έχει τίποτα. ούτε εδώ. στην επόμενη. είσαι έτοιμος?
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ...ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΤΣΙΠΙΑ ΣΟΥ !!! Btw, βάζοντας "forthnet girl" στο google images, προκύπτει το εξής 4ο κατά σειρά αποτέλεσμα... De@th L0rd, χτύπησες κόκκινο μπαγάσα... ....ΛΙΓΗ ακόμη υπομονή, που λέει κι ο λιοπύρης!
De@th L0rd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 OMFG...Blessed are the sick.. αν αυτό είναι hub της forthnet τότε εξηγούνται όλα...Aν πάλι είναι η γκόμενα στα κόκκινα πάω να βάλω στην forthnet τώρα! Καλώδια και γκόμενες...Χτύπησες φετίχ τώρα,μιας και μια φορά μία που ζήταγε να τις βάλω χειροπέδες και φυσικά δεν είχα την έδεσα με τους ακροδέκτες μπανάνα κροκοδειλάκι που χρησιμοποιώ στην σχολή...
FarCry Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Απλά έχω λιώσει....By the way o luci το έθεσε πολύ σωστά...ερωτική έλξη μεταξυ των 2 φύλων είναι κατι το υγιές και όσο και αν δε το παραδέχονται(οι του έτερου φύλου) είναι ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ.Όποτε δεν υπάρχει λόγο νιώθουμε ενοχές,αρκεί να διαχωρίζουμε τις περιστάσεις και να βλέπουμε τα όρια της κάθε σχέσης.Ενίοτε υπάρχει και σεξουαλική έλξη....ε,ορμόνες είναι αυτές,μη ξεχνάτε απο που προερχόμαστε.Το οτι είμαστε "πολιτικόν ζώον" μας προσδιορίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώα αλλα δε μας διαχωρίζει εννοείται ότι μας διαχωρίζει. αλλα δε θέλω να μπω σε τέτοια κουβέντα. δεν είναι επί του παρόντος γιατί θα αποκτήσει και θεολογικές επεκτάσεις εγώ πάντως σύμφωνο ότι το sex είναι η έκφραση του ερωτα ως προς το σαρκικό κομμάτι. υπάρχουν όμως και άτομα τα ομοια λειτουργούν σαν ζώα. χωρίς συναίσθημα οποια περίπτωση και από τις 2 να πάρεις αν η βάση είναι του σεξουαλικό κομμάτι και όχι το εγκεφαλικό θα βαρεθείς γιατί θα έχεις μπουχτίσει από το άλλο. οποτε μπορεί να υπάρξει μια κοπέλα που να σου δίνει αυτό που θέλεις ως προς τον εγκεφαλικό/ πνευματικό τομέα αλλα να μη σου αρέσει εμφανισιακά. αυτή λοιπόν είναι φίλη σου. δε θα τι δεις ποτε σεξουαλικά υπάρχουν και άτομα που τους έρχονται οι ορμόνες αλλα βάζουν φραγμούς γιατί μπορούν. γιατί αυτό είναι που μας διαχωρίζει από τα ζώα. ότι εμείς μπορούμε και βάζουμε όρια και φραγμούς. παντού υπάρχουν δυνατοί και αδύνατοι άνθρωποι. αυτό δεν έχει σχέση με τον αυνανισμό. ο καθένας μπορεί να αυτοϊκανοποιείται γιατί αυτό θέλει ο οργανισμός αλλα δε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί καταστάσεις ώστε να πετύχει κάτι μονο "γιαυτο" τον σκοπό. εδώ παίζουν ρολο και οι ηθικές αξιες του καθενός. σε αντίθεση με τα ζώα έχουμε freedom of will και δεν είμαστε στο έλεος τον ορμονών μας
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Για ποιό λόγο δεν μπορεί να είσαι και φίλος και να κάνεις κ σέξ με κάποια; Πολύ πίσω σας βρίσκω Και δεν αστειεύομαι. Ο θεσμός του fuckbuddy είναι απο τα καλύτερα πραγματα που έχουν καθιερωθεί τελευταία γιατί δεν δεσμεύεσαι και δεν μπαίνεις σε τέτοιες συναισθηματικές διαδικασίες όταν πρόκειται για "φίλη" σου. Οπότε μπορείς κάλλιστα να είσαι φίλος με μια γυναίκα.. γιατί όχι; Τώρα αν απο το "χύμα" part προκύψει κάτι άλλο.. καλώς να ορίσει..
Garnele Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Και αυτό εδώ το ποστ: Απλά έχω λιώσει....By the way o luci το έθεσε πολύ σωστά...ερωτική έλξη μεταξυ των 2 φύλων είναι κατι το υγιές και όσο και αν δε το παραδέχονται(οι του έτερου φύλου) είναι ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ.Όποτε δεν υπάρχει λόγο νιώθουμε ενοχές,αρκεί να διαχωρίζουμε τις περιστάσεις και να βλέπουμε τα όρια της κάθε σχέσης.Ενίοτε υπάρχει και σεξουαλική έλξη....ε,ορμόνες είναι αυτές,μη ξεχνάτε απο που προερχόμαστε.Το οτι είμαστε "πολιτικόν ζώον" μας προσδιορίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώα αλλα δε μας διαχωρίζει είναι η επαληθευση αφενός του "ο,τι θέλει ο καθένας διαβάζει" και αφετέρου (αν το προχωρήσουμε λιγάκι παραπέρα) ότι "αν δώσεις σε 10 άτομα να διαβάσουν κάτι -είθε να μην είναι και πολύπλοκο- οι 8 θα βγάλουν εντελώς διαφορετικό νόημα". Σε πιο οντοπικ κλίμακες, εγώ λέω να της τη μπέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.