thanosgen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ...ΑΛΛΑΞΑ HARDWARE ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ...Η ΚΑΡΤΑ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...?ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...
Wandex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ακούς τον ήχο της μητρικής όταν ανοίγει ο Η/Υ; Φρόντισε όλα να πατάνε καλά πάνω στην μητρική. Ξανακάνε τις συνδέσεις έτσι για σιγουριά.
thanosgen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 πατανε μια χαρα ολα πανω αλλα δεν ακουω αυτο το μπιπ που κανει συνηθως η μητρικη οταν ξεκιναει αλλα που να εχει γινει το λαθος στην συνδεση αφου τα συνδεσα ολα ετσι οπως εγραφαν οι οδηγιες...
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τι κάρτα είχες και τι κάρτα πήρες; Επίσης ποια μητρική και τροφοδοτικό; Άλλαξες τίποτα άλλο; Εδώ λες ότι πήρες την ASUS EN7300 GT SILENT αλλά στο πρώτο post λες ότι έχει κι ανεμιστηράκι (που η silent προφανώς δεν έχει).
thanosgen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Βασικα αλλαξα τωρα τροφοδοτικο και εβαλα ενα πιο μεγαλο απο οτι ειχα...ενα στα 450w και πηρα μια αλλη καρτα γραφικων μια saphire radeon hd 4670 αυτη εχει πανω ανεμιστηρακι...πηρα και μητρικη μια MSI K9N NEO-F V3 δεν πιστευω να μην ειναι συμβατη η καρτα μου γιατι δεν μου λεει κατι τετοιο...
Wandex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αλήθεια ποιό ανεμιστηράκι?Δοκίμασε και τα παλιά αν δουλεύουν με τα καινούργια. Sorry δεν σε πρόλαβα...
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ωρέ πες τα όλα απ την αρχή, μην τα βγάζουμε με το τσιγκέλι και ψαχνόμαστε άδικα. Στο άλλο topic είχες πει ότι απλώς έβαλες μια κάρτα γραφικών. Πάμε παρακάτω. Το τροφοδοτικό βγάζει κι ένα 4pinο βύσμα (εκτός απ το 24pinο). Το συνέδεσες στη μητρική;
thanosgen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 αυτο που εχει πανω η καρτα γραφικων μου...τα παλια λιγο δυσκολο να τα δοκιμασω γιατι ειναι πολυ παλια και δεν ταιριαζουν με την καινουργια μου μητρκη... -----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 04 : 10 : 26----- ναι το συνδεσα και το 4pino antonl...
kostandinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 κοιταξες τις επαφες,του καλωδιου της οθονης ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.