Προς το περιεχόμενο

Τι laptop να αγοράσω ο δόλιος;;;

John Karanka

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε παιδία είμαι καινούργιος εδώ και εύχομαι αν γίνεται να με βοηθήσετε...είμαι κάτοχος ενός acer aspire 5920G και δυστηχώς δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το μηχανημά μου. Οπότε σκέφτομαι να τον πουλήσω και να αγοράσω ένα καινούργιο. Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια σχετικά καλά laptop (υψηλών επιδόσεων) διότι το θέλω και για παιχνίδια και για δουλειά. Κλίνω πιο πολύ προς toshiba και συγκεκριμένα για τον A300 15D,τι λέτε? γενικότερα οι toshiba είναι καλοί;θα θελα ενα laptop γύρω στα 1400 με 1500 ευρώ. περιμένω απάντηση...σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Υ.Γ. : toshiba αντιπροσωπεία στην θεσσαλονική που μπορώ να βρω;;;

Δημοσ.
Στην Δωδεκανήσου είναι η αντιπροσωπεία της Toshiba, γωνία με Φραγκων.

thank you πάρα πολύ, τελικά πιστεύεις toshiba είναι καλή επιλογή ; έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο;

Δημοσ.
Χαίρετε παιδία είμαι καινούργιος εδώ και εύχομαι αν γίνεται να με βοηθήσετε...είμαι κάτοχος ενός acer aspire 5920G και δυστηχώς δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το μηχανημά μου.

Τι προβλήματα ειχε το ACER?

Δημοσ.
Τι προβλήματα ειχε το ACER?

Φίλε σε γενικές γραμμές το μηχάνημα είναι καλό απλά δεν έχει παραπάνω πράγματα από ότι έχουν άλλοι στο δικό του είδος.έχω ένα φιλαράκι που πήρε ένα toshiba πιο πρίν απο τον δικό μου (γύρω στο ένα εξάμηνο πιο πρίν) και το μηχανημά του, έχει και High Definition οθόνη και μπορεί να παίξει Blue Ray ταινίες.Το δικό μου απλά καθυστερεί αρκετά στο να ανοίξει εφαρμογές , να συνδεθεί και πολλά άλλα.Πάντως απο κριτικές που έχω διαβάσει πολλοί είναι αυτοί που προτείνουν Toshiba για επιλογή laptop.

Δημοσ.
έχει και High Definition οθόνη και μπορεί να παίξει Blue Ray ταινίες..

είσαι σίγουρος οτι το toshiba του παίζει Blue Ray ?

χμ χμ

χλωμό ... εκτός και αν το έβαλε μετά μόνος του...

:-(

Δημοσ.
είσαι σίγουρος οτι το toshiba του παίζει Blue Ray ?

χμ χμ

χλωμό ... εκτός και αν το έβαλε μετά μόνος του...

:-(

όχι...sorry εγώ δεν το διατύπωσα σωστά. Παίζει blue ray ταινίες αλλά με την βοήθεια ενός προγράμματος τώρα μην με ρωτήσετε ποιο γιατί δεν θυμάμαι, αλλά μπορώ κάλλιστα να ρωτήσω ποιο και να σας πω. Πάντως όσο αφορά το design τα καινούργια toshiba σκίζουν (εντάξει δεν είναι και apple) αλλά σε γενικές γραμμές παιδιά είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένα. Και η συνεργασία harman Cardon στα ηχεία δεν παίζεται....

Δημοσ.
Φίλε σε γενικές γραμμές το μηχάνημα είναι καλό απλά δεν έχει παραπάνω πράγματα από ότι έχουν άλλοι στο δικό του είδος.έχω ένα φιλαράκι που πήρε ένα toshiba πιο πρίν απο τον δικό μου (γύρω στο ένα εξάμηνο πιο πρίν) και το μηχανημά του, έχει και High Definition οθόνη και μπορεί να παίξει Blue Ray ταινίες.Το δικό μου απλά καθυστερεί αρκετά στο να ανοίξει εφαρμογές , να συνδεθεί και πολλά άλλα.Πάντως απο κριτικές που έχω διαβάσει πολλοί είναι αυτοί που προτείνουν Toshiba για επιλογή laptop.

Εννοεις οτι ειναι ξεπερασμενης τεχνολογίας?

Οταν λες οτι καθυστερεί να ανοίξει εφαρμογές, τί ειδους εννοείς?

Ειναι αργό ή μηπως φταινε τα Vista? Μηπως τρεχει κανενα antivirus στο backround?

Ρωτάω απο ενδιαφερον επειδή αγόρασα εχθες ενα μεταχειρισμενο και το περιμένω με ανυπομονησία.

Δημοσ.
όχι...sorry εγώ δεν το διατύπωσα σωστά. Παίζει blue ray ταινίες αλλά με την βοήθεια ενός προγράμματος τώρα μην με ρωτήσετε ποιο γιατί δεν θυμάμαι, αλλά μπορώ κάλλιστα να ρωτήσω ποιο και να σας πω. Πάντως όσο αφορά το design τα καινούργια toshiba σκίζουν (εντάξει δεν είναι και apple) αλλά σε γενικές γραμμές παιδιά είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένα. Και η συνεργασία harman Cardon στα ηχεία δεν παίζεται....

το laptop σου ειναι μια χαρα εφ οσον εχεις αυτο που λες, η εγκατασταση των windows εχει τα χαλια της και σιγουρα το μονο που δε χρειαζεσαι ειναι καινουριο laptop

Επισης ο φιλος σου οπως τα λες παιζει HD mkv files το οποιο ειναι αλλο πραγμα απο το blu-ray και τα οποια παιζει μια χαρα και το δικο σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...