teo64x Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Θεωρείς λοιπόν πως όση προσπάθεια χρειάζεται ένας αρχάριος χρήστης να βάλει drivers για τον εκτυπωτή του με το Cd και τις ακριβείς (συνήθως) οδηγίες, τόση χρειάζεται και ένας σχετικά προχωρημένος να μάθει assembly? Ναι, σαφώς το δεύτερο είναι πιο δύσκολο. Αλλά αν η δυσκολία ήταν το μόνο κριτήριο για να χαρακτηρίσεις το παράδειγμά μου "ισοπεδωτικό", τότε δεν κατάλαβες ακριβώς την επισήμανσή μου (πιθανόν και με δική μου ευθύνη). Δεν είναι απλά θέμα δυσκολίας. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει την τύφλα του από υπολογιστές και θέλει απλά να δακτυλογραφήσει και να εκτυπώσει ένα κείμενο, δεν "πρέπει" να μάθει πώς να βάζει drivers, δεν "οφείλει" να ξέρει καν αν αυτό το "drivers" τρώγεται... Ακόμα κι αν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, δεν τον αφορά δεν τον ενδιαφέρει, άρα γι' αυτόν θα φανεί δύσκολο και χαμένος χρόνος. Άρα θα πω "όχι" στο if statement σου, αλλά θα περάσω στο then του "ναι", αν μου επιτρέπεις γουσταρεις;;;;σε λιγο θα μπορεσω να κανω διαιρεση και με το 0 παρακαλω Αυτά πρέπει να βάλουν στο καινούριο calc.exe, όχι ribbon και σαχλαμάρες. Über Microsoft maths FTW!
liopyr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ναι, σαφώς το δεύτερο είναι πιο δύσκολο. Αλλά αν η δυσκολία ήταν το μόνο κριτήριο για να χαρακτηρίσεις το παράδειγμά μου "ισοπεδωτικό", τότε δεν κατάλαβες ακριβώς την επισήμανσή μου (πιθανόν και με δική μου ευθύνη). Δεν είναι απλά θέμα δυσκολίας. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει την τύφλα του από υπολογιστές και θέλει απλά να δακτυλογραφήσει και να εκτυπώσει ένα κείμενο, δεν "πρέπει" να μάθει πώς να βάζει drivers, δεν "οφείλει" να ξέρει καν αν αυτό το "drivers" τρώγεται... Ακόμα κι αν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, δεν τον αφορά δεν τον ενδιαφέρει, άρα γι' αυτόν θα φανεί δύσκολο και χαμένος χρόνος. Okie, κλείνω εγώ κάπου εδώ την mini διαφωνία καθώς είναι κάπως υποκειμενικό το θέμα και δεν νομίζω πως θα καταλήξουμε κάπου. Η δική μου άποψη πάντως κλίνει στο ότι όταν ένας χρήστης χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό, (για οποιονδήποτε λόγο και αν το κάνει αυτό), οφείλει να γνωρίζει κάποιες βασικές αρχές του, και τι διάολο είναι αυτοί οι drivers. Άρα θα πω "όχι" στο if statement σου, αλλά θα περάσω στο then του "ναι", αν μου επιτρέπεις Mπορείς να παραθέσεις ολοκληρωμένο τον κώδικα γιατί μπερδεύομαι?
teo64x Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Mπορείς να παραθέσεις ολοκληρωμένο τον κώδικα γιατί μπερδεύομαι? Εννοώ εν συντομία να κλείσουμε το θέμα των drivers, γιατί έχουμε πηδήξει αυτό το thread τόσο πολύ που ...ούτε κολλητή μας να ήτανε.
random Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 εδώ λεμε για οδηγους που αντιγράφονται στο σκληρό όλων με κάθε εγκατάσταση. δεν ειναι οτι απλά βρίσκονται στο dvd. 1. θα μπορουσε πολυ απλα να εχει ενα check box, (θελεις ναι/οχι), ή μια λιστα 3-4 επιλογών να διαλεξει ο χρηστης κατι, να γινει μια πιο προσαρμοσμένη εγκατάσταση, ναι ή όχι; Με τη λογική "για την ευκολία", θα έπρεπε να φυτεύουν στο σκληρό όλων μας, όλους τους όδηγους, κάθε μοντέλου της nvidia, ati, intel, mitsos VGA, για να μην ψάχνουμε. Παρομοίως με καθε ide/sata controller, chipset, usb controlers, sound chips, κλπ. Στο κάτω-κάτω, vga χρησιμοποιούμε ΟΛΟΙ, ενώ εκτυπωτές μια μερίδα χρηστών. (απλά σύγκρινε τις πωλήσεις cpu vs. printers σε τεμάχια). και πάντα υπάρχει η περίπτωση να κάνουμε μια αναβάθμιση.. να μην έχουμε έτοιμους τους οδηγους, ήδη εγκατεστημένους; ειναι λογική αυτή; θα ειχαμε windows folder μεγαλύτερο απο 500 γιγα. 2. Yστερα το ίδιο το στέλεχος της Ms, υποννοεί για το μέλλον, οτι τα "7" θα μπαινουν σε netbooks, kai den θα εχουν την τυχη των Βιστα. άρα; τι εννοει; μηπως οτι δεν θα βγαινουν πιά Νετμπουκς με μικρά SD drives ? ή οτι τα νεα windows δεν θα εγκαθιστούν (χωρις δυνατότητα επιλογής) όλοι αυτη τη σαβούρα που τρώει τους χώρους;
klainmaingr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Windows 7 corporate edition all the way. Σιχαίνομαι να έχω στο pc μου παραπάνω εφαρμογές/αρχεία απο ότι χρειάζομαι.
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) ο ίδιος πονοκέφαλος μου φάνηκε το interface τους. και όπως πολύ σωστά επεσήμανε κάποιος, το video-wtf-tutorial έδειχνε ρυθμίσεις και 5-6 οχι ιδιαίτερα εντυπωσιακά νεα features. ελπίζω να αλλάξει, είπαμε ο ανταγωνισμός λειτουργεί προς όφελος των καταναλωτών ps: το παράθυρο όταν το πάμε πάνω μεγιστοποιείται χαχαχαχαχαχαχαχα αυτό γίνεται ήδη σε linux, μάλιστα έχουν πάει και ενα βημα παρακάτω, όταν πας το ποντίκι στη πανω δεξιά γωνία γίνεται αυτόματο resize σε ολα τα ανοιχτά παράθυρα (της συγκεκριμένης επιφάνειας εργασίας - ακόμα να δούμε native πολλέσ επιφάνειες εργασίας σε windows) προκειμένου να φαίνονται όλα στην οθόνη (χωρίς επικάλυψη δλδ), με το ποντίκι στη πανω αριστερή γωνία, γίνεται zoom out και βλέπεις σε πραγματικό χρόνο όλες τις επιφάνειες εργασίας... κάτι παρόμοια γίνονται και στο macosx με την ίδια γαματότητα. πίσω, πααααααααααρα πολύ πίσω, και έχεις και παληκάρια να το υποστηρίζουν και να νομίζουν οτι τα windows δείχνουν και τον δρόμο για το μέλλον...αυτά βλέπει η ms και πέρνει θάρρος. edit κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός και κλισέ, αλλά δε μαμιέται υπόψην οτι ενας 17χρονος κατάφερε να συνδέσει εναν μακ με leopard, με touch screen και να το κάνει fully operational με 400$ (νομίζω δν θυμάμαι καλά - το insomnia είχε σχετική είδηση). Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2008 από Lomar
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) To bot έχει φάει χοντρό update.Μετά το συγκινητικό δεύτερο post στο ίδιο thread που είδαμε χθες, σήμερα βλέπουμε και χρωματιστή γραμματοσειρά. Αναμένουμε νέες εκπλήξεις. άσε που είναι εξελιγμένο. έχει καταλάβει και το adslgr... -----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 04 : 02 : 01----- ηταν....οταν σου ζητανε να κανεις αλλαγη σε boolean μεταβλητη και τοσο το 1 οσο και το 0 δεν παιζουν,ε βαζεις 3 και ησυχαζεις!!:mrgreen::p και γιατί να μην βάλεις 2? -----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 04 : 03 : 11----- γουσταρεις;;;;σε λιγο θα μπορεσω να κανω διαιρεση και με το 0 παρακαλω μα γίνεται. null είναι -----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 04 : 07 : 19----- υπόψην οτι ενας 17χρονος κατάφερε να συνδέσει εναν μακ με leopard, με touch screen και να το κάνει fully operational με 400$ (νομίζω δν θυμάμαι καλά - το insomnia είχε σχετική είδηση). σιγά και ο άλλος έβαλε touchscreen στο N95 τι να μας λέει αυτό? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2008 από FarCry Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 τίποτα μωρέ τι να μας πει; οτι στο n95 κάνεις μονο μουτζούρες, ενώ στο leopard χρησημοποιείς με multitouch όλες τις λειτουργίες του
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 τίποτα μωρέ τι να μας πει; οτι στο n95 κάνεις μονο μουτζούρες, ενώ στο leopard χρησημοποιείς με multitouch όλες τις λειτουργίες του καλά let's get dangerous
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 αυτό μάλιστα, όχι το n95. στο asus πρέπει να άλλαξε την οθόνη, αλλιώς δεν παίζει τέτοιο σκηνικό. και πάλι όμως το touch leopard δεν το φτάνει.
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ενώ στο leopard χρησημοποιείς με multitouch όλες τις λειτουργίες του MacOS 10.4.6 on Tablet PC. However, digitizer doesn't work. So,actually,the mouse is used
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 MacOS 10.4.6 on Tablet PC.However, digitizer doesn't work. So,actually,the mouse is used τώρα το είδα στα σχόλια και ξενέρωσα... However, έχει υλοποιηθεί, το είχε και σαν είδηση το Insomnia! και προτιμώ multitouch leopard, απο multitouch Windows anyone
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 τώρα το είδα στα σχόλια και ξενέρωσα... However, έχει υλοποιηθεί, το είχε και σαν είδηση το Insomnia! και προτιμώ multitouch leopard, απο multitouch Windows anyone προς το παρόν παίξε με το iphone
alkisg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 το wordpad θα υποστηρίζει το ODF, το ανοιχτό πρότυπο εγγράφων Θα έχει πλάκα όταν θα αρχίσει ο κόσμος να παραπονιέται στη Microsoft γιατί δεν διαβάζει σωστά τα αρχεία του OpenOffice! Ελπίζω τουλάχιστον να υποστηρίζει tables και εικόνες, οπότε να μπορούν (κάποτε...) οι δημόσιες υπηρεσίες να ανταλλάσουν αρχεία σε .odf format σύμφωνα με της οδηγίες της ΕΕ.
Ravager Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Στα Vista ητανε κλεμενα απο mac. Τωρα βλεπω να αντιγραφουνε to linux. Κατεβασα την beta ετσι να τους ριξω μια ματια και στο σημειο που πας να φτιαξεις partition σου λεει οτι πρεπει να φτιαξεις ενα εξτρα partision για τα system files. Ητανε γυρω στα 200 mb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα