bill Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους, για να χρησιμοποιήσεις (ή να μεταφέρεις) ένα domain που έχει Google Apps (βασικά email) πρέπει να βρείς hosting provider που να υποστηρίζει τα Google Apps ή μπορείς να πας όπου θες και απλά να διορθώσεις τα MX Records? Εχω Google Apps σε ένα domain τα οποία τα έβαλα όταν έκανα register το domain. Επειδή θα μεταφέρω το hosting τώρα, έχω μπερδευτεί λίγο με τη διαδικασία αυτή. Στον τωρινό host ήθελα να αλλάξω ένα cname, το άλλαξα αλλά δεν δούλευε το τελικό αποτέλεσμα. Μήπως παίζει ασυμβατότητα με μερικούς Host? Εχω ρωτήσει μερικές εταιρείες και άλλοι λένε υποστηρίζουμε άλλοι λένε όχι. Στο help desk των Google Apps δεν έβγαλα άκρη για το θέμα αυτό. Εμπειρία κανείς; ευχαριστώ.
CyberCr33p Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Για να δουλέψεις τα e-mails από το google apps απλά αλλάζεις το MX record του domain και βάζεις αυτό που σου λέει το google.
bluejeans Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Το μόνο που χρειάζεται είναι το hosting σου να σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τα MX records (κατά προτίμηση από control panel και όχι manual)
bill Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Το μόνο που χρειάζεται είναι το hosting σου να σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τα MX records (κατά προτίμηση από control panel και όχι manual) ευχαριστώ για την απάντηση, αν και το έχω λύσει το θέμα εδώ και μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.