Προς το περιεχόμενο

Ποια σειρα φωτο σας αρεσει;

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να τυπωσω φοτος για διακοσμηση σε δωματιο κρεβατογραφείο!

Ποια σειρα φωτο σας αρεσει; Η πάνω ή η κάτω; (αν θελετε και γιατι) :-D

post-53022-129062975794_thumb.jpg

Δημοσ.

πολύ καλή ιδέα!

σαν φωτογραφίες προτιμώ τα τοπία αλλά αν τις είχα συνέχεια στο δωμάτιό μου θα τις βαριόμουν γρήγορα

προτιμώ την 2η σειρά λοιπόν ως πιο "Ασυνήθιστη" και πολυθεματική

Δημοσ.

Τη πρώτη σειρά μου αρέσουν περισσότερο τα τοπία καθώς και ο συνδυασμός των χρωμάτων της πρώτης σειράς.

Δημοσ.
Τη πρώτη σειρά μου αρέσουν περισσότερο τα τοπία καθώς και ο συνδυασμός των χρωμάτων της πρώτης σειράς.

ακριβώς για αυτό

αν όμως ψάξεις κι άλλες στο θέμα της δεύτερης, να ταιριάξουν καλύτερα μεταξύ τους ίσως είναι προτιμότερο

Δημοσ.

Εγω προτιμω την πρώτη με μικρη διαφορα!!

Απο τη δευτερη να σουταρω την πεταλούδα; Τι λετε; Αλλα τι άλλο να ταιριάζει;

Δημοσ.
πολύ καλή ιδέα!

σαν φωτογραφίες προτιμώ τα τοπία αλλά αν τις είχα συνέχεια στο δωμάτιό μου θα τις βαριόμουν γρήγορα

Συμφωνώ, συν ότι αν κάθε μέρα βλέπεις γύρω σου φώτος από Jamaica, Seychelles, Cocos (Keeling), etc και μένει πχ στο Παγκράτι, ε, δεν θα αργήσει να έρθει η κατάθλιψη...

Δημοσ.

Ισα ισα ρε Typhoon εσυ που μενεις και μοναχο που εχετε 450 φορες το χρονο συννεφια :P Σηκωνεσαι το πρωι μεσα στη μαυριλα βλεπεις αυτες τις φωτογραφιες και σου ανεβαινει η διαθεση.

Δημοσ.
πολύ καλή ιδέα!

+ 1 Και οι 2 ωραίες είναι.

Δημοσ.

ναι τεστ αν επιλεξεις την πανω σειρα εισαι πιο cool ενω την κατω πιο ?!... :lol:

Tελικα σουταρα την πεταλουδα και εβαλα το "bird of paradise" δεξια (φυτό ειναι)

οποτε κλεινουμε στη 2 σειρα και παραταμε τα τοπία (λεω).

Η 3η σειρα (τωρα την εβαλα) πως σας φαίνεται για τη μερια του γραφειου; (μια και ειμαι και μηχανικός)

post-53022-129062975813_thumb.jpg

Δημοσ.

μεταξύ 1ης και 3ης.

η 2η έχει ξέμπαρκα αντικείμενα που δεν δένουν μεταξύ τους, προσωπικά θα με έπιανε πονοκέφαλος απο ενα σημείο και μετά.

Δημοσ.
Ισα ισα ρε Typhoon εσυ που μενεις και μοναχο που εχετε 450 φορες το χρονο συννεφια :P Σηκωνεσαι το πρωι μεσα στη μαυριλα βλεπεις αυτες τις φωτογραφιες και σου ανεβαινει η διαθεση.

Τουναντίον φίλτατε :-) Το Μόναχο έχει τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στη Γερμανία και γενικά είναι ηλιόλουστη πόλη (εντάξει δεν είναι και Καιρο βέβαια). Το θέμα είναι ότι μπορεί να έχει ντάλα ήλιο και -15 βαθμούς :-) Bayern ftw!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...