Προς το περιεχόμενο

Laptop Mag reviews Samsung NC10

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά έλεος. τα χαρακτηριστικά που παρέθεσα αναλυτικά είναι από το amazon.co.uk

δείτε και λίγο τα links. έχει όλα τα χρώματα. αμάν δηλαδή

ΔΙΑΒʼΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ BOLD ΓΡʼΜΜΑΤΑ ΚʼΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΙΜΉ

Measuring 10.3 x 7.3 x 1.2 inches and weighing 2.8 pounds (with its six-cell battery), the NC10 is similar in size and weight to its rival 10-inch netbooks, the 3.2-pound ASUS Eee PC 1000H and the 2.6-pound Lenovo IdeaPad S10 and MSI Wind :shifty:

When it comes to the keyboard, the NC10 easily bests those on the MSI Wind and Eee PC 1000H. The 93 percent–full size layout is comfortable :shifty:

It also supports multi-touch controls and drivers from Synaptics, which allow for the typical pinch-and-zoom functions for pictures and Web pages :shifty:

Compared with the ASUS Eee PC 1000Hʼs Dolby-powered speakers, we hardly detected a difference between the two. :shifty:

The NC10ʼs 5,400-rpm, 120GB hard drive booted Windows XP Home in a decent 45 seconds. (Note: The NC10 will be available with a 160GB drive in the U.S.)

On the LAPTOP Battery Test (continuous Web surfing over Wi-Fi), the NC10 lasted 6 hours and 34 minutes. Not only is this much higher than the mini-notebook average of 2:27, but it beats out even the six-cell MSI Wind (5:13) and the Eee PC 1000H (4:28).:shifty:

The NC10ʼs 802.11b/g Wi-Fi card provided a swift connection for working in the cloud. Delivering a strong 20.8 Mbps and 16.9 Mbps from 15 and 50 feet, respectively, we were able to maintain a strong signal far from our access point.

This blew away the MSI Wind (14.5/7.7 Mbps) and even the 802.11n-equipped ASUS Eee PC 1000H (10.4/6.1 Mbps).:shifty:

αυτό που του λείπει είναι μια express slot που την έβγαλαν αλλα χέστηκα γιατί 3G δεν χρησιμοποιώ. μπορείς να βάλεις και modemaki

Range: N Series

Model Name: NC10

Part Number: NP-NC10-KA01UK (White)

EAN Barcode: 8808993013692

Operating System: Genuine Windows XP Home (SP3)

Processor: Intel Atom Processor N270 (1.6GHz) 533MHz FSB with 512KB Cache

Main Chipset: Intel 945GSE + ICH7M

System Memory: 1Gb (1 x 1Gb) DDR2 667MHz

Memory Slot: 1 x Slot SODIMM

LCD: 10.2â?� WSVGA (1024 x 600) SuperBright Gloss LED Display

Graphics Processor: Intel Graphics Media Accelerator 950

Graphics Memory: 128Mb Integrated Graphics

Sound: HD (High Definition) Audio

Multimedia Player: EDS (Enhanced Digital Sound) Effect

Speakers: 2 Watts Stereo Speakers (1W x 2)

Integrated Camera: 1.3 Mega Pixel Digital Motion Camera

Hard Drive: 160Gb SATA

Optical: ---

Modem (RJ11): ---

Wired Ethernet LAN (RJ45): 10/100

Wireless LAN: Atheros Wifi 802.11b.g

WWAN: ---

Bluetooth: Bluetooth 2.0+EDR

VGA: √

HDMI: ---

Headphone-out: √

Mic-in: √

Internal Mic: √

PC Card Bus Slot: ---

USB: 3 x USB 2.0

Multi Card Slot: 3 in 1 Card Reader (SD, SDHC, MMC)

Dock Port: ---

SIO: ---

DC-in (Power Port): √

Keyboard Type: 84 Key with Silver Nano technology (Anti-Bacterial Keyboard)

Touch Pad/Touch Screen: Touch Pad (Scroll Scope, Flat Type)

TPM: ---

IAMT: ---

Fingerprint Reader: ---

Recovery: Samsung Recovery Solution III

Virus: McAfee Virus Scan

Security: BIOS Boot Up Password, HDD Password

Lock: Kensington Lock Port

AC Adapter: 60 Watt

Battery: 6 Cell Lithium ion

Dimensions (W x D x H): 261 x 185.5 x 30.3 mm

Weight: 1.33kg

Warranty: 1 Year International Collect and Return

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μην ταράζεσαι βρε FarCry! Ένα λαθάκι κάνανε τα παιδιά :P

τη βλέπω εγώ τι δουλειά. σε λίγο θα γίνει το thread άσους ως samsung :P

Note: When we first ran the LAPTOP Battery Test the NC10 yielded a runtime of 7 hours and 34 minutes. This was with the Samsung Battery Manager 2.0 enabled, which dims the screen to its lowest setting after 30 seconds of inactivity on the keyboard or touchpad. The screen is usable during this time, but it's uncomfortable. When we ran the battery test at 50 percent brightness with the Battery Manager disabled, the NC10 ran for 6:34; cranked up to 100 percent, it ran for 4:48.

τι έγινε μήπως asus is going down? :P

Δημοσ.

Αν οι μετρήσεις του laptopmag είναι ακριβείς τότε είναι προφανές ότι το NC10 έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας από το 1000Η. Μένει να διαπιστωθεί και από τους υποψήφιους χρήστες, οι οποίοι όμως θα χρησιμοποιούν το netbook για μια πληθώρα εργασιών και δε θα κάνουν απλά loop ένα mp3 track ή ένα mpeg video, όπως γίνεται συνήθως στις μετρήσεις για τα reviews. Εύγε πάντως στη Samsung, εκεί που απογοήτευε τους χρήστες με την αυτονομία μπαταρίας στα κινητά τηλέφωνα βγάζει netbook με μεγαλύτερη αυτονομία από τους ανταγωνιστές του.

Δημοσ.

Πραγματί και εγώ που έψαχνα για ένα netbook με 10.2" και 6-cell battery με έβαλε σε σκέψεις. Θα το ήθελα όμως σε έκδοση για έλλαδα αν γίνεται. Αν μάθει κανείς ποιος θα το φέρει εδώ ας μας το πει. Καλα ελληνικο site της samsung που να περιέχει και πληροφορίες για notebooks δεν υπάρχει?

Ευχαριστώ

-Γιώργος

ΥΓ. Μόλις το βρήκα εδώ: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=175291. Το έχει και σε πολύ καλή τιμή σε σχέση και με το ASUS1000

Δημοσ.

Γιατί σας προβληματίζει το γεγονός ότι είναι έκδοση UK; Μόνο πρόβλημα είναι η εγγύηση, αν αυτή ισχύει μόνο για την χώρα αγοράς του.

Για παράδειγμα, το Asus που παρουσιάζουμε στο Κ.ΕΠΙΚ., είναι αγορασμένο από Αγγλία και η εγγύησή του ισχύει μόνο για την Αγγλία.

Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις εταιρείες ή μόνο για την Asus, αλλά η γνώμη μου είναι ότι και εγγύηση να μην έχει, πλέον η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται (Atom) είναι τόσο ώριμη που δύσκολα θα βγάλει προβλήματα. Με λίγα λόγια, άνετα αγόραζα netbook από Αγγλία με 50-70€ λιγότερα κι ας μην έχει εγγύηση.

Δημοσ.
Γιατί σας προβληματίζει το γεγονός ότι είναι έκδοση UK; Μόνο πρόβλημα είναι η εγγύηση, αν αυτή ισχύει μόνο για την χώρα αγοράς του.

Για παράδειγμα, το Asus που παρουσιάζουμε στο Κ.ΕΠΙΚ., είναι αγορασμένο από Αγγλία και η εγγύησή του ισχύει μόνο για την Αγγλία.

Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις εταιρείες ή μόνο για την Asus, αλλά η γνώμη μου είναι ότι και εγγύηση να μην έχει, πλέον η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται (Atom) είναι τόσο ώριμη που δύσκολα θα βγάλει προβλήματα. Με λίγα λόγια, άνετα αγόραζα netbook από Αγγλία με 50-70€ λιγότερα κι ας μην έχει εγγύηση.

Ακριβώς. Αν δε σε πειράζει να έχεις πληκτρολόγιο χώρις ελληνικά γράμματα πάνω τοτε δεν υπάρχει πρόβλημα (υποθέτω οτι ελληνικά XP αν θες τα εχεις). Εχω ψωνισει απο το συγκεκριμένο κατάστημα ξάνα και έχω καλες εντυπώσεις. Συμφέρει ειδικα για ελ. επαγγελματιες γιατι δεν πληρώνουν εξάρχης το ΦΠΑ. Νομίζω οτι νομοθετικα δεν μπορούν να σου πούνε οτι δεν ισχύει η εγγύηση εντος Ευρωπαικής ένωσης. Εφόσον το παιρνεις απο ΕΕ (Γαλλια το συγκεκριμενο κατάστημα) ισχύει για όλη την ΕΕ και δεν μπορουν να μη στη δεχτουν στη Samsung Ελλάδος. Ειναι νομος της ΕΕ. Τουλαχιστον ετσι ήξερα. Δε ξέρω τι γινεται με την ASUS. Δεν ειχα ποτε προβλημα σε αντιστοιχες περιπτωσεις που χρειάστηκε. Και η τιμη που το δινουν ειναι πολυ καλη. Βαζω στοιχημα οτι ελλαδα αν ερθει τα γνωστα καταστηματα θα το βαλουν 430-450.

Δημοσ.

To amazon το έχει 380 ευρώ (vat included).

Επίσης ότι αγορά έχω κάνει από Expansys

είτε ΔΕΝ επιστρέφεται, είτε δεν ισχύει η εγγύηση, είτε μου την καθυστέρησαν 3 μήνες.

Κατά τα άλλα πολύ καλό κατάστημα

Δημοσ.
To amazon το έχει 380 ευρώ (vat included).

Επίσης ότι αγορά έχω κάνει από Expansys

είτε ΔΕΝ επιστρέφεται, είτε δεν ισχύει η εγγύηση, είτε μου την καθυστέρησαν 3 μήνες.

Κατά τα άλλα πολύ καλό κατάστημα

Και φυσικά επιστρέφεται αν το παραλάβεις και δεν είναι σε καλή κατασταση (διάβασε τους όρους στο site). Αν χαλάσει μετα ΟΧΙ δεν επιστρέφεται πρεπει να το πας στην τοπικη αντιπροσωπεια φύσικα. Απο το forum του myphone έχουμε κανει πολλές ομαδικές παραγγελίες κυρίως σε pocketpc απο το κατάστημα και έχουμε επιστρέψει χωρις χρέωση οταν κάποια συσκευασία ήρθε χτυπημένη αν και αυτό ειναι σπάνιο (τα στέλνει η UPS που ειναι η πιο αξιοπιστη του είδους). Οσο για τις εγγυήσεις κοίτα το παραπάνω ποστ μου. Το είχαμε ψάξει αρκετά. Για τις καθυστερήσεις έχεις δίκιο, και εμας έτυχε να καθυστερήσουν αντικείμενα άλλα οχι τοσο πολύ. Ευτυχώς έχουν και ελληνικό γραφείο και όποτε χρειάστηκε μας βοήθησαν.

Σιγουρα οπως σε καθε ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχουν δυσαρεστημένοι πελάτες, αλλα καλό ειναι να μην γενικεύουμε και να ξέρουμε τα δικαιώματα μας ως πελάτες. Σίγουρα οι αγορές απο το ιντερνετ έχουν πάντα ένα ρίσκο.

Σε ποιο Amazon το βρήκες; Το αγγλικό λέει οτι δεν το στέλνει ελλάδα.

Φιλικά,

Γιώργος

Δημοσ.

το άσπρο έκανε φτερά την πρώτη μέρα από το play λόγο τον "προπαραγγελιον" :P

τι βλέπω εγώ τι δουλειά και στο amazon :-(

να δω ποτε θα το αγοράσω...:P

Δημοσ.

nc10-1.jpgnc10-2.jpgnc10-3.jpgnc10-4.jpg

nc10-5.jpgnc10-10.jpg

nc10-6.jpgnc10-7.jpg

nc10-8.jpgnc10-11.jpgnc10-12.jpgnc10-9.jpgnc10-14.jpgnc10-13.jpg

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 10 : 33 : 54-----

αμάν αμάν "αμανανανανα":shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

amancu1.png

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 10 : 37 : 59-----

Μην ταράζεσαι βρε FarCry! Ένα λαθάκι κάνανε τα παιδιά :P

για δες το keyboard

την "πουλεψαμε" ομαδικός τώρα....

και εγώ από αμερική θα το πάρω

γιατί τον έπαιξε πάλι η samsung? :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...