Προς το περιεχόμενο

Laptop Mag reviews Samsung NC10

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σε προβληματίζει ακριβώς; Να φανταστώ το μονής γραμμής Enter που έχει το... νοτιοαφρικάνικο; Συνήθως οι περισσότεροι έχουν παράπονο από τα netbooks λόγω του πολύ μικρού, δεξιού Shift. Που στην αμερικανική version είναι μεγάλο. Στην τελική, όλα μια συνήθεια είναι...

Να μάθεις να μας κοροιδεύεις που δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα... :P

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για το UK keyboard λέω....:-(

έκαναν το shift στο μέγεθος του backspace για να κάνουν το enter 2 γραμμών

και τα 2 πλήκτρα αριστερά του enter είναι μισού μεγέθους από τα αλλα πλήκτρα...για δες

amanyi4.png

Δημοσ.

Το μέγεθος του Enter δεν έχει σχέση με το Shift :-) Το Shift απλά το μακρύνανε και κόψανε ένα κουμπί που θα μπορούσε να μπει πάνω από το Enter σε πιο μικρό μέγεθος. Απλά το πάνω είναι το ευρωπαϊκό layout και το κάτω το αμερικάνικο (μεγάλο vs μικρό Enter). Δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό όταν το προϊόν πωλείται στην Ευρώπη ή απλά είναι λόγω παράδοσης :-)

Και πάλι, πόσο να χρησιμοποιήσεις τα κουμπιά που έχουν μικρύνει; Πιο πολύ θα σε βολέψει το μεγάλο Enter. Τώρα αν χρησιμοποιείς πολύ το δεξί Shift, καλά να πάθεις :-) Εγώ είμαι αριστερόχειρας και χρισιμοποιώ το αριστερό :P

Δημοσ.

δεν έκοψαν. το αγγλικό έχει 1 πλήκτρο παραπάνω. "γιαυτο" έκοψαν το shift. έκαναν τα αλλα 2 μικρά στο μισό μέγεθος για να γίνει το enter δυο γραμμών.

For its UK layout, Microsoft accordingly adds an AltGr key, maps the £ to where the US layout has a #, and adds a 102nd key to accommodate the #.
απλά είχα συνηθίσει στο αμερικανικο πληκτρολόγιο γενικά και δε με ενοχλεί αν το enter είναι μιας γραμμής. περισσότερο σπαστικό είναι τα κουμπιά με το μισό μέγεθος.

το αστείο τις υπόθεσις είναι ότι στο κανονικό UK keyboard το αριστερό shift είναι στο μέγεθος του δεξιού και όχι το ανάποδο.........:P

800px-KB_United_Kingdom.svg.png

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 11 : 23 : 41-----

είχα την εντύπωση ότι δε θα άλλαζαν το keyboard λόγο του μικρού μεγέθους στο UK. και το play το Uk δίνει 84 keys αναφέρει στα specs...

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 11 : 32 : 26-----

επίσης κάτι που παρατήρησα. στην αμερικανικη samsung στο φυλλάδιο δίνει για τις μνήμες DDR 2 800 και όχι 667....

samsungir6.png

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Το layout με μικρο shift είναι λίγο εκνευριστίκο. Γενίκα στα netbooks κόβουν άπο όπου μπορούν... Εγώ το παρήγγειλα χθες πάντως (το αγγλικό απο expansys). θα σας πω όταν θα έρθει. Μου λέει σε 5 μέρες αποστολή... αρα σε καμία 10αρια :-)

Δημοσ.
nc10-10.jpg

Τι εστί η θύρα USIM ?? Μέσα από τη μπαταρία είναι??

μάλλον αυτό δεν ισχύει. το laptopmag δεν ανέφερε κάτι....3G δεν έχει...δεν αναγράφεται πουθενά...ούτε στο manual αν κοιτάξεις και μονος σου

Δημοσ.

Πολύ κατατοπιστικές οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και πιστεύω αν ακολουθηθεί επιθετική τιμολογιακή πολιτική θα το δούμε πάφθηνα στην χώρα μας επιτελους...

Δημοσ.

ρε παιδιά ποσο λέτε να πάνε τα μεταφορικά αν μου το στείλουν από ελλάδα με τα ΕΛΤΑ?

έχει κανεις καμια ιδέα? γιατί όπως το βλέπω η αυτό θα γίνει η θα κατεβω xmas και θα το πάρο :P

Δημοσ.
μάλλον αυτό δεν ισχύει. το laptopmag δεν ανέφερε κάτι....3G δεν έχει...δεν αναγράφεται πουθενά...ούτε στο manual αν κοιτάξεις και μονος σου

Αυτή την υποδοχή την έχουν κι άλλα cases σε netbook, όπως π.χ. το Acer Aspire One. Είναι για μελλοντική ή optional προσθήκη δυνατότητας 3G σύνδεσης μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Δημοσ.
Φίλε FarCry αφού είσαι Αγγλία για ρίξε κ μία ματιά εδώ:

http://www.saveonsamsung.com/Products/cat/NC10+Netbook?gclid=CPOytue00pYCFRSO1QodR06q2w

Δεν έχω πάρει (ακόμα...) κάτι από το εν λόγο κατάστημα αλλά δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

δεν έχω πρόβλημα αγοράς. απλά μου τι δίνει το UK keyboard. "γιαυτο" δε θέλω να το αγοράσω από εδώ...

η πλακα είναι ότι στις photos δείχνουν το US. λες να έχουν το US? θα τους στείλω ένα email

http://www.shop.bt.com/productview.aspx?quicklinx=58QR#imagegallery

EDIT

μπα το UK έχει.

part number: NP-NC10-KA01UK

part number: NP-NC10-KA01US

καλά δε πειράζει θα περιμένω το ελληνικό

Δημοσ.
Όταν έχεις νέα τους ενημέρωσε μας γιατί πρόσφατα αγόρασα πληκτρολόγιο με UK layout κ το έχω μετανοιωσει... :-(

το ξέρω "γιαυτο" και δεν το παίρνω. είναι σπαστικό αυτό.

δε νομίζω ότι μπορείς να βρείς κάτι άλλο εκτος από UK keyboard. στην αγγλία βρίσκεσαι.

σα να είσαι ελλάδα και να ψάχνεις UK που θα το βρείς? :-D

μονο από ebay.com αν και κόμπο τα μεταφορικά πολλά....

Δημοσ.

419,00 €

ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1048061&ext=skroutz

Samsung shows an exemplary Netbook. The editors highly recommend the new Samsung NC10 for business people.

http://www.notebookjournal.de/tests/679_test_samsung_nc10_netbook_nc_10/1

http://www.notebookjournal.de/top10/mini_and_net

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...