Προς το περιεχόμενο

Laptop Mag reviews Samsung NC10

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

450??? Απαράδεκτη τιμή... Ετσι και αλλιώς το εν λογω site δε φημίζεται για τιμές και αξιοπιστία. Όπου βλέπει ζήτηση παραγγέλνει απο site του εξωτερίκου και τα πουλάει εδώ με καπέλο.

Λοιπόν για αυτους που ενδιαφέρονται να το πάρουν απο ελλάδα (εγώ εχω παραγγείλει το αγγλικό απο expansys και το περιμένω απο τις 21 Νοεμ.) ρώτησα στο πλαίσιο και μου είπαν οτι η λίστα για μελλοντικές παραγγελίες (μέχρι τα χριστούγεννα) δεν περιέχει το samsung. Αν δεν αλλάξει κάτι το eshopping ειναι μονόδρομος. Πολύ κρίμα... Το ASUS θα τρελλαθεί στις πωλήσειs στη διάρκεια των εορτών.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
450??? Απαράδεκτη τιμή... Ετσι και αλλιώς το εν λογω site δε φημίζεται για τιμές και αξιοπιστία. Όπου βλέπει ζήτηση παραγγέλνει απο site του εξωτερίκου και τα πουλάει εδώ με καπέλο.

Λοιπόν για αυτους που ενδιαφέρονται να το πάρουν απο ελλάδα (εγώ εχω παραγγείλει το αγγλικό απο expansys και το περιμένω απο τις 21 Νοεμ.) ρώτησα στο πλαίσιο και μου είπαν οτι η λίστα για μελλοντικές παραγγελίες (μέχρι τα χριστούγεννα) δεν περιέχει το samsung. Αν δεν αλλάξει κάτι το eshopping ειναι μονόδρομος. Πολύ κρίμα... Το ASUS θα τρελλαθεί στις πωλήσειs στη διάρκεια των εορτών.

Kιεγώ χάρηκα όταν το είδα στο expansys.com.gr αλλά, πρώτον δεν είχαν το μαύρο (αν και το ασπρούλι είναι και αυτό όμορφο) και δεύτερον βάζοντάς το στο "καλάθι" είδα τελική τιμή 430 (430 τότε, 422 σήμερα).

Οπότε παρέμεινα στην άλλη e-shop επιλογή που προανέφερα (ούτε διαφήμιση να τους έκανα). :)

Δημοσ.
Kιεγώ χάρηκα όταν το είδα στο expansys.com.gr αλλά, πρώτον δεν είχαν το μαύρο (αν και το ασπρούλι είναι και αυτό όμορφο) και δεύτερον βάζοντάς το στο "καλάθι" είδα τελική τιμή 430 (430 τότε, 422 σήμερα).

Οπότε παρέμεινα στην άλλη e-shop επιλογή που προανέφερα (ούτε διαφήμιση να τους έκανα). :)

Έχεις δίκιο! Στο expansys έχουν το μπλε και το άσπρο, οχι το μαύρο!

Στο vnp ούτε καν έχει το χρώμα στην επιλογή...

Ελπίζω να στο φέρουν γρήγορα φίλε μου. Να μας ενημέρωσεις.

Δημοσ.

Παιδια δεν αισθανεστε λιγο ανασφαλεις παραγγελνοντας κατι χωρις να το εχετε δει live?

Εγω ψαχνομαι για netbook και ενω χωρις να εχω δει κανενα ζωντανα ημουν υπερ msi οταν τα είδα απο κοντα παρατηρησα οτι ή ποιοτητα κατασκευης του asus 1000 ειναι πολυ καλυτερη .

Και κατι αλλο απο εγγυηση τι κανατε αγοραζοντας κατι απο Αγγλια το οποιο δεν υπαρχει καν εδω(και δεν ξερουμε και ποιος θα το φέρει.)

Απλα αποριες.....μην παρεξηγηθώ.

Δημοσ.

Περιεργάστηκα προχθές ένα λευκό Samsung NC10 (σε κατάστημα στο Λονδίνο), η ποιότητά κατασκευής του μου φάνηκε καλύτερη από ότι στα υπόλοιπα που έχω δει (Asus 1000, Acer One, MSI, HP 2133). 'Κόλλησα' στο αγγλικό πληκτρολόγια και δεν το αγόρασα...Το ασημίζων anti bacterial πληκτρολόγιο είναι επίσης ωραίο. Άντε να δούμε πότε θα φτάσει στην Ελλάδα...

Δημοσ.
Παιδια δεν αισθανεστε λιγο ανασφαλεις παραγγελνοντας κατι χωρις να το εχετε δει live?

Εγω ψαχνομαι για netbook και ενω χωρις να εχω δει κανενα ζωντανα ημουν υπερ msi οταν τα είδα απο κοντα παρατηρησα οτι ή ποιοτητα κατασκευης του asus 1000 ειναι πολυ καλυτερη .

Και κατι αλλο απο εγγυηση τι κανατε αγοραζοντας κατι απο Αγγλια το οποιο δεν υπαρχει καν εδω(και δεν ξερουμε και ποιος θα το φέρει.)

Απλα αποριες.....μην παρεξηγηθώ.

Στο εσωτερικό ξέρεις τι να περιμένεις. Για την ποιότητα του εξωτερικου βασίζεσαι στα reviews που έχον γίνει και για το συγκεκριμένο όλα λένε τα καλύτερα λόγια. Σίγουρα όμως όπως λες το καλύτερο θα ήταν να το πιάναμε στα χέρια μας αλλα δυστυχως στην Ελλάδα δεν έρχονται τα Samsung.

Οι εγγυήσεις ισχύουν πανευρωπαικά αν το πάρεις απο ΕΕ βάση κοινοτικής οδηγίας. Αν σας πουνε το αντίθετο απο αντιπροσωπεία τότε προσπαθούν να σας κοροιδέψουν:P.

Μόλις είδα οτι το expansys έριξε και άλλο την τιμή! Μια χαρά... :-)

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=175291

-Γιώργος

Δημοσ.

Μόλις είδα οτι το expansys έριξε και άλλο την τιμή! Μια χαρά... :-)

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=175291

-Γιώργος

έπεσε γιατί η lira its going down. τώρα θα γελάσουμε αυτή την week οι αναλυτές περιμένουν και άλλη πτώση :-D

-----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 06 : 18 : 03-----

αλλα δυστυχως στην Ελλάδα δεν έρχονται τα Samsung.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ποτε? δηλαδή μονο από αμερική?

Δημοσ.
έπεσε γιατί η lira its going down. τώρα θα γελάσουμε αυτή την week οι αναλυτές περιμένουν και άλλη πτώση :-D

-----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 06 : 18 : 03-----

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ποτε? δηλαδή μονο από αμερική?

Το expansys τα φέρνει απο Γαλλία και ακολουθεί τις τιμές του ανάλογα με τον ανταγωνισμό και τη ζήτηση. Τί σχέση έχει η λίρα???

Δημοσ.
Το expansys τα φέρνει απο Γαλλία και ακολουθεί τις τιμές του ανάλογα με τον ανταγωνισμό και τη ζήτηση. Τί σχέση έχει η λίρα???

Η eXpansys plc είναι καταχωρημένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

το samsung που δίνει είναι με αγγλικό πληκτρολόγιο :P

αν θες να ξέρεις η αγγλική του τιμή είναι 310 λίρες. πιο ακριβά από ότι πουλιέται εδώ. έτσι θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό? τον ανταγωνισμό στην ευρώπη τον χτυπάει γιατί έχει πέσει η ισοτιμία

Δημοσ.

Αν και οι 7 ώρες αυτονομίας είναι η έκδοση της κοκκινοσκουφίτσας που διαβάζουν οι συντάκτες του LaptopMag στα παιδιά τους, η μπαταρία του NC10 είναι όντως περίπου 18% μεγαλύτερη από αυτή του Asus eeePC 1000H.

Δηλαδή:

Samsung NC10: 11.1V * 5200mAh = 57.72Wh

Asus eeePC 1000H: 7.4V * 6600mAh = 48.84Wh

Δεδομένου ότι σε ρεαλιστική δουλειά, με ρεαλιστικές ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας, το 1000H μου δουλεύει για περίπου 4:30-5:00, υπολογίζω ότι το NC10 θα πηγαίνει περίπου 5:20-5:55 δηλαδή ~1ώρα παραπάνω. Φυσικά τα νούμερα αυτά ανταποκρίνονται στις δικές μου συνήθειες εργασίας (Πολύ άνετο brightness - περίπου 60%, WiFi συνέχεια ανοικτό, BT συνέχεια κλειστό και σαν χρήση, βαρύ web browsing και casual αναπαραγωγή βίντεο).

Και μάλιστα, χρησιμοποίησαν μεγάλη μπαταρία, χωρίς να καταστρέφεται το design (βλέπε Aspire One, MSI Wind). Οπότε...well done Samsung!

Δημοσ.
Η eXpansys plc είναι καταχωρημένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

το samsung που δίνει είναι με αγγλικό πληκτρολόγιο :P

αν θες να ξέρεις η αγγλική του τιμή είναι 310 λίρες. πιο ακριβά από ότι πουλιέται εδώ. έτσι θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό? τον ανταγωνισμό στην ευρώπη τον χτυπάει γιατί έχει πέσει η ισοτιμία

Μαλλον έχεις δίκιο γιατι αλλίως δεν εξηγείται τέτοια μείωση. Περίεργο που είναι τοσο ακριβό ακομα στην Αγγλία.

Το ότι έχει αγγλικό πληκτρολόγιο παντως δε λέει κάτι. Η παραγγελία γίνεται στην εταιρία όπως θέλεις ασχέτως απο όποια χώρα το παραγγείλεις. Και επειδή το expansys πουλάει σε όλη την ευρώπη προφανώς κάνει πολλες παραγγελίες με αγγλικό πληκτρολόγιο. Πχ τα smartphones είναι τα περισσότερα με αγγλικο OS αν και η παραγγελία γίνεται απο Γαλλία. Έχω κάνει group buys απο εκεί και ξέρω τις λεπτομέριες όπως και την υπεύθυνη κοπέλα.

Μου είπαν οτι θα μου το στείλουν σε 4 μέρες οπότε θα σας κάνω ένα short review μολις το πάρω.

χαιρετισματα

Γιώργος

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, μόλις είδα mail από το clove, το laptopaki έρχεται χεχε.

Χμ, καλύτερεψε όντως η τιμή από expansys, ενδιαφέρον.

Όσο για το φίλο που αναρωτήθηκε πως αγοράζουμε κάτι χωρίς να υπάρχουν πολλά reviews κλπ, ναι δεν έχεις άδικο. Το Wind και το 1000Η πχ (ακόμα και το Aspire One) έχουν από πίσω τους forums, utilάκια, reviews από "real people", οπότε έχεις μία ποιο "πραγματική εικόνα". Έτσι θα πρέπει να κινείται κανείς, διαβάζοντας δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερο πριν ακουμπήσει τα ζεστά του λεφτάκια.

Με το samsung προσωπικά, τι να πω, με έπεισε χωρίς να έχω την ίδια ποσότητα πληροφορίας με τα υπόλοιπα netbooks. Η τιμή φυσικά και η 6cell μπαταρία βοήθησαν επίσης χεχε.

Επίσης κάποιοι από εμάς πρέπει να θυσιαστούν στο βωμό της ενημέρωσης των υπολοίπων (πώπω πολύ ηρωική δήλωση, μετάφραση=είμαστε καμμένοι :P)

Δημοσ.
Λοιπόν παίδες, μόλις είδα mail από το clove, το laptopaki έρχεται χεχε.

Χμ, καλύτερεψε όντως η τιμή από expansys, ενδιαφέρον.

Όσο για το φίλο που αναρωτήθηκε πως αγοράζουμε κάτι χωρίς να υπάρχουν πολλά reviews κλπ, ναι δεν έχεις άδικο. Το Wind και το 1000Η πχ (ακόμα και το Aspire One) έχουν από πίσω τους forums, utilάκια, reviews από "real people", οπότε έχεις μία ποιο "πραγματική εικόνα". Έτσι θα πρέπει να κινείται κανείς, διαβάζοντας δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερο πριν ακουμπήσει τα ζεστά του λεφτάκια.

Με το samsung προσωπικά, τι να πω, με έπεισε χωρίς να έχω την ίδια ποσότητα πληροφορίας με τα υπόλοιπα netbooks. Η τιμή φυσικά και η 6cell μπαταρία βοήθησαν επίσης χεχε. Επίσης κάποιοι από εμάς πρέπει να θυσιαστούν στο βωμό της ενημέρωσης των υπολοίπων (πώπω πολύ ηρωική δήλωση, μετάφραση=είμαστε καμμένοι :P)

Oταν λες ερχεται ,εννοεις στο εστειλαν και περιμενεις να το παραλαβεις?

Γιατι εμενα μου ειπαν να περιμενω αρχες Δεκεμβριου.:cry::cry:

Αν σου ερχεται εννοειται πως μολις το παρεις ποσταρεις εντυπωσεις , φωτο και λεπτομερειες.

Δημοσ.

Ναι "order dispatched" mail από τις 14/11/2008, με standard delivery.

Φαντάζομαι dragonios ότι μάλλον έπεσες στη δεύτερη φουρνιά, γιατί και εγώ βλέποντας το "first week of December" ετοιμάστηκα να postάρω εδώ "νια νια παιδιά τρίτη καθυστέρηση κλπ".

Μετά όμως προς μεγάλη μου έκπληξη είδα το "order dispatched".

Τώρα για φωτό κλπ ίσως σας απογοητεύσω ελαφρώς γιατί μάλλον το προορίζω για προσωπικό δώρο Χριστουγέννων και έχω αυτό το κόλλημα να περιμένω να το ανοίξω ανήμερα (ταντρικό hardware shopping-ο ερεθισμός της αναμονής :P)

Μη με βρίσετε πολύ χεχε

Δημοσ.

εστειλα σημερα email στο play247.gr και μου ειπαν οτι κοστιζει 422ευρω και γινετε μεσω παραγγελιας.χρονος να ερθει ειναι 5-10μερες απο την ημερα παραγγελιας.ελπιζω να βοηθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...