Προς το περιεχόμενο

Laptop Mag reviews Samsung NC10

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι "order dispatched" mail από τις 14/11/2008, με standard delivery.

Τώρα για φωτό κλπ ίσως σας απογοητεύσω ελαφρώς γιατί μάλλον το προορίζω για προσωπικό δώρο Χριστουγέννων και έχω αυτό το κόλλημα να περιμένω να το ανοίξω ανήμερα (ταντρικό hardware shopping-ο ερεθισμός της αναμονής :P)

Μη με βρίσετε πολύ χεχε

Δηλαδή θα το βλέπεις κάτω απο το δέντρο δίπλα απο τη φάτνη και δε θα μπεις στον πειρασμο να το ανοιξεις; :confused::-D Χαχαχα Είσαι θεός!!! Μακάρι να είχα τη δική σου αυτοσυγκράτηση!

Περα απο την πλάκα αν στο έχουν στείλει με πρόβλημα λόγω μεταφοράς καλό θα είναι να το ανοίξεις όταν το πάρεις γιατι μετα δύσκολα θα δεχτουν τη δικαιολογία σου!

Μόλις είδα οτι η expansys μου έστειλε και το δικό μου (τσεκαρα γιατι μου εκανε εντυπωση οτι στο στείλανε εσενα)! 3 μέρες πιο νωρις απο οτι μου ειχαν πει! Οπότε σας υπόσχομαι αναλυτικο review συντομα.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή θα το βλέπεις κάτω απο το δέντρο δίπλα απο τη φάτνη και δε θα μπεις στον πειρασμο να το ανοιξεις; :confused::-D Χαχαχα Είσαι θεός!!! Μακάρι να είχα τη δική σου αυτοσυγκράτηση!

Περα απο την πλάκα αν στο έχουν στείλει με πρόβλημα λόγω μεταφοράς καλό θα είναι να το ανοίξεις όταν το πάρεις γιατι μετα δύσκολα θα δεχτουν τη δικαιολογία σου!

Μόλις είδα οτι η expansys μου έστειλε και το δικό μου (τσεκαρα γιατι μου εκανε εντυπωση οτι στο στείλανε εσενα)! 3 μέρες πιο νωρις απο οτι μου ειχαν πει! Οπότε σας υπόσχομαι αναλυτικο review συντομα.

Lol σωστός yorgos, θα πρέπει να το τσεκάρω μην το έχει φέρει κάνας Igor να πούμε και είναι χτυπημένο το μωρό μου. ΕΚΕΙ να δω αυτοσυγκράτηση που θα μου έρθει η μυρωδιά της καινουργίλας χαχα.

Καλώς να σούρθει και σένα πάντως συν-Samsungiti yorgos , έχε και μία σαλιάρα έτοιμη για καλό και για κακό :P

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα...Μου ήρθε και μένα order confirmation σήμερα από xpansys (για το λευκό). Είχα κάνει την παραγγελία από τις 3/11. Θέλω τη βοήθεια σας σχετικά με την τιμή. Έχω καταθέσει το ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης από τις 7/11 όταν η τιμή ήταν 409.99€

Εκτοτε η τιμή έχει πέσει 2 φορές!!! 1 πρώτη στα 399.99€ & η 2η στα 379.99€

Παρόλα αυτά ενώ την 1η αλλαγή τη δεχτήκαν τη 2η δεν μου έχουν ακόμη απαντήσει καταφατικά ενώ η παραγγελία έχει απασταλεί!!!

Παρότι λοιπόν η τιμή είναι από την Κυριακή στα 379.99€ και τότε δεν υπήρχε διαθεσιμότητα (αφού σήμερα μου ήρθε επιβεβαίωση παραγγελίας) φαίνεται να μην το αποδέχονται...+ το γεγονός πως πλέον πρέπει να μου καταθέσουν πιστωτικό ποσό σε λογαριασμό άκουσον-άκουσον σε διάστημα 30 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερών!!!!!!!!!

Εχει κανεις πληρώσει την παραγγελία του στο xpansys και πόσο?????

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα...Μου ήρθε και μένα order confirmation σήμερα από xpansys (για το λευκό). Είχα κάνει την παραγγελία από τις 3/11. Θέλω τη βοήθεια σας σχετικά με την τιμή. Έχω καταθέσει το ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης από τις 7/11 όταν η τιμή ήταν 409.99€

Εκτοτε η τιμή έχει πέσει 2 φορές!!! 1 πρώτη στα 399.99€ & η 2η στα 379.99€

Παρόλα αυτά ενώ την 1η αλλαγή τη δεχτήκαν τη 2η δεν μου έχουν ακόμη απαντήσει καταφατικά ενώ η παραγγελία έχει απασταλεί!!!

Παρότι λοιπόν η τιμή είναι από την Κυριακή στα 379.99€ και τότε δεν υπήρχε διαθεσιμότητα (αφού σήμερα μου ήρθε επιβεβαίωση παραγγελίας) φαίνεται να μην το αποδέχονται...+ το γεγονός πως πλέον πρέπει να μου καταθέσουν πιστωτικό ποσό σε λογαριασμό άκουσον-άκουσον σε διάστημα 30 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερών!!!!!!!!!

Εχει κανεις πληρώσει την παραγγελία του στο xpansys και πόσο?????

Εγω το πλήρωσα μέσω πιστωτικής η οποια τιμολογηθηκε σημερα. Αυτο που πρέπει να κάνεις είναι να ζήτησεις αποζημίωση για τη διαφορα. Αν και παλι νομίζω αυτο που θα σου δωσουν ειναι ενα εκπτωτικο κουπονι για την επομενη αγορα. Δυστυχως η τιμη που το πληρωνεις ειναι οταν το παρηγγειλες απο το site (και εμενα ηταν 30 Ε πιο ακριβο τότε ρε γαμωτο). Αν κατεβει ή ανεβει μεχρι να στο στειλουν δεν αλλαζει κατι απο τι στιγμη που εχει τοποθετηθει η παραγγελια σου στο συστημα.

Δημοσ.

Απόσπασμα από του όρους του xpansys

1.8 Τιμές

1.8.2 Οι τιμές των προμηθευτών της εταιρίας βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι τροποποιήσιμες ανά πάσα στιγμή. Επίσης, ποικίλλουν ανάλογα με την τιμή λανσαρίσματος, τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Σε περίπτωση που ο πελάτης παρατηρήσει μείωση μίας τιμής εντός 7 ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησης της παραγγελίας του, μπορεί να ζητήσει αποζημίωση της διαφοράς*. Οι τιμές των προϊόντων που δεν βρίσκονται στο απόθεμα ή είναι προ-παραγγελία είναι έγκυρες για 7 ημέρες από την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η τιμή των προϊόντων αυτών μεταβληθεί όταν γίνουν διαθέσιμα, ο πελάτης θα ενημερωθεί για τη μεταβολή της τιμής και θα έχει τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας του.*Εξαιρούνται οι προσφορές “Happy Hours”.

Δημοσ.
Απόσπασμα από του όρους του xpansys

1.8 Τιμές

1.8.2 Οι τιμές των προμηθευτών της εταιρίας βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι τροποποιήσιμες ανά πάσα στιγμή. Επίσης, ποικίλλουν ανάλογα με την τιμή λανσαρίσματος, τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Σε περίπτωση που ο πελάτης παρατηρήσει μείωση μίας τιμής εντός 7 ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησης της παραγγελίας του, μπορεί να ζητήσει αποζημίωση της διαφοράς*. Οι τιμές των προϊόντων που δεν βρίσκονται στο απόθεμα ή είναι προ-παραγγελία είναι έγκυρες για 7 ημέρες από την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η τιμή των προϊόντων αυτών μεταβληθεί όταν γίνουν διαθέσιμα, ο πελάτης θα ενημερωθεί για τη μεταβολή της τιμής και θα έχει τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας του.*Εξαιρούνται οι προσφορές “Happy Hours”.

Ακριβώς! Για αυτο σου είπα να ζητήσεις αποζημίωση! Και εγώ αυτο εκανα. Λογικα θα στην δώσουν μην ανησυχεις.

Δημοσ.

Παιδιά μου ΗΡΘΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ & ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΟ!

Ηδη εχω έχω αφερέσει το trial antivirous...Πολύ καλη οθόνη με έντονο φωτισμό...

και βέβαια μου αλλάξαν και την τιμή!!! Λογικά αύριο θα μου καταθέσουν και το πιστωτικό των 30€...

Το μόνο αρνητικό είναι πως ήρθε με τριπολική πρίζα (Αγγλία) αλλά βρήκα μετατροπέα...οπότε ΟΚ!!!

Δημοσ.

δεν ήξερα ότι πουλάνε laptops με uk layout με ευρωπαϊκή πρίζα...:P

αυτά πάνε πακέτο αλλα είναι το λιγότερο που θα νοιάξει κάποιον..

Δημοσ.

Παιδια για να καταλάβω τι γίνεται στο expansys με το επαγγελματικό αφμ και το φπα που λετε...

Πρέπει να χεις κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά ή αρκεί να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας σε οποιοδήποτε τομέα για να γλιτώσεις το φπα;

• Super Moderators
Δημοσ.

και σε κάποιο post μετά από αυτό που λες δώθηκε εξήγηση...

σε μισώ FarCry...me wants Samsung NC10 NOW!

Δημοσ.

The best netbook we've seen so far - and the price is right

However, what really makes this Netbook stand out is the sheer quality of the keyboard. Until now, the MSI Wind has clearly been the most user-friendly but having used the NC10 for the last few days, we feel it has beaten the MSI into second place.

http://www.techradar.com/reviews/computing/laptops-portable-pcs/laptops/samsung-nc10-481336/review

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 02 : 56 : 24-----

pcadvisor_3.jpg

http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/index.cfm?reviewid=107298&pn=1

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 02 : 57 : 39-----

10/10

Verdict

It might be late to the party, but Samsung has clearly listened to users and learned from the competition, thus producing a supremely balanced proposition. Attractive design and reassuring build quality are married to a great keyboard and superb battery and if one or two things, like the token slip case, could be improved upon, all is forgotten when you look at the price. Unless integrated HSDPA is high on your agenda, you can buy an NC10 with great confidence. In its class: it is the best.

http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p5

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 02 : 58 : 57-----

Final Words:

The Samsung NC10 is a superb product which outperforms all the other competitors especially when it comes to battery life and keyboard. It is aptly priced at $499 and is a very good buy. It does have some minor shortcomings, but they almost disappear when compared to its positive aspects.

Our Rating: 4.5 / 5.

http://www.digitgeek.com/samsung-nc10-review/

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 03 : 03 : 00-----

5/5

WE SAY

Our favourite netbook to date

http://www.t3.com/computing/laptop-computers/samsung-nc10-review

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 03 : 09 : 00-----

5/6

the NC10 sets the golden standard to which all netbooks must now aspire.

http://www.pcpro.co.uk/reviews/234621/samsung-nc10.html

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 03 : 20 : 10-----

samsung_NC10_1.jpg

samsung_NC10_2.jpg

samsung_NC10_3.jpg

samsung_NC10_4.jpg

Δημοσ.

Μετά από 1 μέρα λειτουργίας έπαθα πλάκα....

1. με τη διάρκεια της μπαταρίας (6 ώρες μετά την 1η φόρτιση...ξεχνάς το ρεύμα)

2. με την ταχύτητα εκκίνησης (νομίζω μόλις 20sec)

3. με το πληκτρολόγιο (μέγεθος + κατασκευή)

4. με το desing (πάθανε πλάκα φίλοι + συνάδελφοι)

5. ο ορισμός της φορητότητος...μαζί παντού!

Νομίζω πως όσοι το έχουν πάρει έχουν κάνει την τέλεια επιλογη και έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι!

Υ.Σ. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι πως δεν έχει μεγάλο pad και έστι συχνά η παλάμη πέφτει από το netbook...αλλά μπρος στο μέγεθος + βάρος .... Θυσία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...