dragonios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά μου ΗΡΘΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ & ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΟ!Ηδη εχω έχω αφερέσει το trial antivirous...Πολύ καλη οθόνη με έντονο φωτισμό... και βέβαια μου αλλάξαν και την τιμή!!! Λογικά αύριο θα μου καταθέσουν και το πιστωτικό των 30€... Το μόνο αρνητικό είναι πως ήρθε με τριπολική πρίζα (Αγγλία) αλλά βρήκα μετατροπέα...οπότε ΟΚ!!! Αγορι σκεψου λιγο και εμας και ποσταρε εντυπωσεις και λεπτομερειες, αν μπορεις και φωτο ακομα καλυτερα, αντε γιατι μεχρι να ερθει μαλλον για δωρο χριστουγεννων με βλεπω να το ανοιγω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 έχει κανείς ιδέα πότε έρχεται στο Ελλάντα(από "μεγάλα" καταστήματα)?
Pacino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 το ΘΕΛΩ!!! θα μου απαντήσει κάποιος πλιζ τι παίζει με το επαγγελματικό αφμ στο expansys που ρώτησα και παραπάνω;
dragonios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 το ΘΕΛΩ!!!θα μου απαντήσει κάποιος πλιζ τι παίζει με το επαγγελματικό αφμ στο expansys που ρώτησα και παραπάνω; Aν εχειςεπαγγελματικο ΑΦΜ δεν πληρωνεις το ΦΠΑ .
yanc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Εχω κολλησει κι εγω με το συγκεκριμενο...το θεωρω πολυ καλο value for money,ωραιο σχεδιαστικα και με λογικη τιμη. H διαθεσιμοτητα στο expansys πηγε 23 Δεκεμβρη και κουβεντα για το μαυρο δυστυχως. Παντως απο τιμη δεν εχω βρει φθηνοτερα πουθενα και ψαχνω συνεχως παντου,ειδικα αν εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ.
sar2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Η διαθεσιμότητα του λευκού είναι σε 7 ημέρες....Το μπλε είναι στις 24 Δεκέμβρη... Αποψή μου είναι πως το Λευκό είναι όλα τα λεφτά...Καλό και το μαύρο αλλά είναι που είναι + μικρό αν το πάρεις μαύρο θα δείχνει μικροσκοπικο...Χτύπα τώρα το Ασπρό...γιατί δεν ξέρω τι θα παίξει λόγω γιορτών από Διαθεσιμότητα!
vaso7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Επειδή ψήνομαι και εγώ αγρίως για το εν λόγω λαπτοπ ή για το lg x110, όποιοι το έχουν παραλάβει μπορούν να επιβεβαιώσουν οτι το keyboard layout είναι όντως με το εντερ διπλής γραμμής και το μικρό shift? Σας έχει ενοχλήσει καθόλου αυτό στην χρήση? Και κάτι άλλο έχει μόνο μια σλοτ μνήμης όπως αναφέρεται στα specs? Επίσης για την εγγύηση πέρα από τα γενικά οτι αν έχει αγοραστεί εντός Ε.Ε. πρέπει να ισχύει, έχει ρωτήσει κανείς να ξέρουμε σίγουρα?
yanc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Για τη μνημη ναι, εχει μια θεση, οποτε αν θελεις αναβαθμιση στα 2GB,πρεπει να ξεφορτωθεις την πρωτη δυστυχως.
yorgos00 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, μετά από σχεδόν μία εβδομάδα χρήσης σας μεταφέρω τις προσωπικές εντυπώσεις μου. Τι μου άρεσε: 1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ οθόνη και ποιότητα κατασκευής. Ειδικά η ματ οθόνη! Επιτέλους κάποιος μας άκουσε και δεν έβαλε τις εκνευριστικές οθόνες καθρέφτες! Ένα μεγάλο μπράβο στη SAMSUNG. Και το εξωτερικό μου αρέσει που είναι ματ. Πολύ professional. 2. Πολύ μεγάλη σε διάρκεια μπαταρία (έχετε διαβάσει σχετικά benchmarks) και τελείως αθόρυβη χρήση! Ειλικρινά ψάχνεις αν έχει ανεμιστηράκι. Και δε ζεσταίνεται με τίποτα 3. Πολύ καλό software included από την Samsung (ειδικά το power management). 4. Τα WindowsXP δουλεύουνε εντυπωσιακά (υποθέτω βέβαια και στα άλλα netbooks). Πολύ γρήγορη εκκινηση και αξιοπρεπέστατες επιδόσεις. Πραγματικά απογοητεύομαι μέτα οταν πάω στα VISTA στο άλλο laptop μου. Σε λίγο καιρό θα του βάλω και ubuntu και θα σας πω πως πάει. Τι ΔΕ μου άρεσε: 1. Το keyboard θα δυσκολέψει ειδικά αυτούς που χρησιμοποιούν το δεξι shift. Κατά τα άλλα το μέγεθος θα ικανοποιήσει όλους 2. Η θήκη που ήταν στη συσκευασία. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και να έκλεινε 3. Είναι σχετικά βαρύ. Αλλά αυτό είναι το τίμημα της μεγάλης μπαταρίας Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα reviews που λένε ότι το NC10 έγινε πλέον το βαρόμετρο της κατηγορίας. Όλα τα καινούρια netbooks θα συγκρίνονται με αύτο γιατι απλά αυτά που προσφέρει και στην τιμή που τα προσφέρει είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διάθεση σας για απορίες. Φωτογραφίες δεν ανεβάζω γιατί σίγουρα θα βρείτε καλύτερες σε επίσημα reviews. -Γιώργος
kotetsi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εφάμιλλο με το ASUS1000 αλλά με μία για μένα βασική διαφορά υπερ του NC10: Η ματ οθόνη! Επιτέλους κάποιος μας άκουσε και δεν έβαλε τις εκνευριστικές οθόνες καθρέφτες ! Και τα EeePC έχουν ματ οθόνες.
yorgos00 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Και τα EeePC έχουν ματ οθόνες. Ναι έχεις δίκιο! Λάθος μου. Το ACER εννοουσα.
yorgos00 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κουβέντα να γίνεται. Πάντως πολύ θα ήθελα να το συγκρίνω διπλα-διπλα με την οθόνη του ASUS. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ που το είχα δεί μου φάνηκε λιγότερο φωτεινή αλλά φυσικά μπορει αυτο να ήταν θέμα ρυθμισεων. -Γιώργος ΥΓ. Πολύ ωραίο το review σου στο ASUS φίλε μου! Συγχαρητήρια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 3. Είναι σχετικά βαρύ. Αλλά αυτό είναι το τίμημα της μεγάλης μπαταρίας πιο ελαφρύ από το Asus EeePC 1000H πάντως...
FarCry Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 και αυτό για το shift είναι μονο για UK layout . αν ήσουν άγγλος δε θα είχες πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.