Προς το περιεχόμενο

προβλημα με asus 3650 και geforce 9400gt

antar310

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα αγορασα μια ASUS ΕΑΗ-3650 SILENT MAGIC 512...την εβαλα σε μια asus P5B μητρικη και δεν ελεγε ν ανοιξει ..ξεκινωντας τον υπολογιστη οθονη μαυρη...την βαζω σε μια asus P5B-E..τα ιδια...αλλαζω τροφοδοτικο...τιποτα...σημειωτεον οτι και οι δυο μητρικες δουλευουν με αλλες καρτες pci express...αγοραζω μια sparkle geforce 9400 gt...τη βαζω στις δυο προηγουμενες P5B και P5B-E ..ΤΙΠΟΤΑ...παιρνω και τις δυο καρτες και τις δοκιμαζω με μια foxconn 945gmd και ω του θαυματος ανοιγουν!!!αγοραζω μια μητρικη gigabyte ga-g31mf-s2 και δοκιμαζω τις δυο καρτες γραφικων...τιποτα και παλι!!! οι καρτες αυτες δεν εχουν καμμια προσθετη τροφοδοσια...οι δυο μητρικες της asus εχουν το 965 chipset ..η gigabyte το g31...παρ ολα αυτα δεν λενε ν ανοιξουν με το ξακινημα του υπολογιστη...εχω δοκιμασει και τις δυο με ολες τις μητρικες και με τροφοδοτικο 654 w....εχω πονοκεφαλο..εχω κατεβασει του κοσμου τα καντηλια...εχει κανεις καμμια ιδεα?

Δημοσ.
...εχω δοκιμασει και τις δυο με ολες τις μητρικες και με τροφοδοτικο 654 w....εχω πονοκεφαλο..εχω κατεβασει του κοσμου τα καντηλια...εχει κανεις καμμια ιδεα?

Μετά την παραπάνω συμβουλή είμαι σίγουρος πως ένιωσες κουτός...

Oooh, the simple things in life!

Δημοσ.
Μετά την παραπάνω συμβουλή είμαι σίγουρος πως ένιωσες κουτός...

Oooh, the simple things in life!

καθε αλλο...την ειχα κανει αυτη την ενεργεια απο πολυ νωρις αγαπητοι μου φιλοι...μη βιαζεστε λοιπον...αλλωστε η P5B και η P5B-E δεν εχουν vga on board...μαλλον κατι πρεπει να συμβαινει με το τσιπσετ...το ειδα εκ των υστερων και στο φορουμ της asus...βεβαια η γιγαμπαιτ που αναφερω εχει vga και g31 αλλα τιποτα κι αυτη...οποτε καμμια πραγματικη γνωση εχετε?

Δημοσ.

Ρε δεν στην έλεγα πριν απλά την έχω πάθει* και εγώ έτσι :-D

Δηλαδή επιμένει το πρόβλημα ;

* Με μια Gigabyte που ήθελε και jumper για να κάνει disable την on - board της :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...