psaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Για Δουλειές γραφείου ιντερνετ και όταν υπάρχει χρόνος Fight simulator Μπορώ να διαθέσω από 800 έως 900 € Εδώ και μερικά χρόνια έχω ένα σύστημα με ΡΙΙΙ στα 2.4 με 1024 μνήμη με λειτουργικό ΧΡ γραφικά μια GoForce 5500 128 ΜΒ Οθόνη έχω την LG 1980q Για οθόνη λέω να πάω σε μια 22αρα αλλά υπάρχει και η σκέψη να κρατήσω αυτήν που έχω για να φτιάξω καλύτερο σύστημα Ποια είναι η γνώμη σας τη προτείνετε Ευχαριστώ
Dante80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Να πάρεις μια 22αρα ως ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα. Την έχω και εγώ την 1980q τέσσερα χρόνια τώρα, και η διαφορά της με ένα καλό TN panel με DVI είναι αβυσσαλέα. Αλλά το κατάλαβα μόνο αφού πήρα και εγώ άλλη οθόνη...(τώρα η LG έφυγε στο κατεβαστήρι)...^^ Ορίστε κάτι στo budget που δίνεις, υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου.
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Και μια εναλλακτική: Βάζεις e5200 και με την διαφορά βάζεις 4870 ( btw Corsair PSU φορ δε γουιν )
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Η SM2253BW δεν είναι Full HD ( αυτό δεν ρωτούσες; ). Ανεξάρτητα με αυτό είναι πολύ καλή οθόνη ( χωρίς zero pixel εγγύηση, πάντα με αγχώνει... )
talos_2002 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Υπερβολικό το case, αλλά και το psu. Πάρε απλούστερο case και ένα καλό psu 450w. Με τα χρήματα που γλυτώνεις πάρε radeon 4870 ή τετραπύρινη cpu που θα την αξιοποιούν και οι Fight simulator. Προτάσεις psu http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141465&catalog=20&category=69977705 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=873446&catalog=20&category=69977705 Case http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1087797&catalog=20&category=69977695 ή κάποιο από τα Asus του Πλαισίου.
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Υπερβολικό το case, αλλά και το psu.Πάρε απλούστερο case και ένα καλό psu 450w. Με τα χρήματα που γλυτώνεις πάρε radeon 4870 ή τετραπύρινη cpu που θα την αξιοποιούν και οι Fight simulator. Προτάσεις psu http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141465&catalog=20&category=69977705 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=873446&catalog=20&category=69977705 Sorry man, αλλα να παρει chieftec για να γλυτωσει 10ευρω ειναι τελειως fail επιλογη. Casehttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1087797&catalog=20&category=69977695 ή κάποιο από τα Asus του Πλαισίου. Επισης το συγκεκριμενο Lian Li ειναι απο τα κουτια που αξιζουν μεχρι το τελευταιο τους ευρω. Για ποιο λογο να αφησει μια απο τις καλυτερες εταιριες στον χωρο των case, και να παει σε μια απο τις χειροτερες? Μεταξυ μας το συγκεκριμενο chieftec κιολας, θυμιζει παγκο στην Αγ.Βαρβαρα... Απο την στιγμη που το Pc βγαινει κοντα στο budget του παιδιου δεν υπαρχει λογος να στερηθει σε ποιοτητα για να γλυτωσει λιγα ευρω...
psaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Σίγουρα για λίγα παραπάνω χρήματα δεν υπάρχει πρόβλημα, από πολλά υποφέρω.... Δεν αλλάζω συχνά υπολογιστή για αυτό θέλω να κάνω καλή αγορά
grimpr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ολες οι προτάσεις εξαιρετικές, μιας και παίζεις Flight Sims, επένδυσε σε εναν Q6600 και 8GB RAM, το FSX θα σε ευχαριστήσει για αυτό. Από θέμα κάρτας γραφικών η πιο φθηνή HD4850 αρκεί, και ειναι προτιμότερη επιλογή εαν επιλέξεις τα 8GB και ένα 64bit λειτουργικό (Vista64) μιας και οι οδηγοί της ATI φημίζονται για τα λιγότερα προβλήματα στην γενική λειτουργία τους,ειδικά σε Vista, και την καλύτερη συμβατότητα στα παλιά παιχνίδια σε αντίθεση με την Nvidia.
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ολες οι προτάσεις εξαιρετικές, μιας και παίζεις Flight Sims, επένδυσε σε εναν Q6600 και 8GB RAM, το FSX θα σε ευχαριστήσει για αυτό. Από θέμα κάρτας γραφικών η πιο φθηνή HD4850 αρκεί, και ειναι προτιμότερη επιλογή εαν επιλέξεις τα 8GB και ένα 64bit λειτουργικό (Vista64) μιας και οι οδηγοί της ATI φημίζονται για τα λιγότερα προβλήματα σε αντίθεση με την Nvidia. Tραβανε τοση ram τα flight sims?
Yperaspisths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Dante80 σε βλεπω σε ολες τις συνθεσεις σου να βαζεις lian li κουτια. Καλα ειναι ,αλλα κατα την αποψη μου πολυ ακριβα για αυτο που προσφερουν. Προτιμω τα coolermaster. Πληρωνεις αυτο που αξιζουν
liopyr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Dante80 σε βλεπω σε ολες τις συνθεσεις σου να βαζεις lian li κουτια. Καλα ειναι ,αλλα κατα την αποψη μου πολυ ακριβα για αυτο που προσφερουν. Προτιμω τα coolermaster. Πληρωνεις αυτο που αξιζουν Το συγκεκριμενο case δεν είναι απλά φθηνό για αυτά που προσφέρει. Είναι ληστεία. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά σε εμφάνιση, αλλά αυτά που προσφέρουν αν μη τι άλλο δικαολογούν την τιμή τους...
grimpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Στην περίπτωση του FSX και του X-Plane 9, περισσότεροι πυρήνες-περισσότερη διαθέσιμη ram = standard ανώτερες επιδόσεις και λιγότερα προβλήματα CTD λόγω ανεπάρκειας μνήμης. Το FSX παραμένει ακόμη στην κορυφή των απαιτητικών παιχνιδιών/sims σε αντίθεση με αυτά που λέγονται απο τα gaming media περι Crysis κτλπ, και από τα πολύ λίγα "games" που εκμεταλλεύονται πλήρως Quadcore επεξεργαστές, μαζί με το X-Plane 9. http://www.x-plane.com/default.html New Stuff for 9.20: Countless frame-rate and RAM optimizations. One of the many examples is the new scenery-loader: Texture loading now uses as many cores as you have. Photo scenery should load a lot faster on multi-core machines, especially if you have four or eight cores. Tραβανε τοση ram τα flight sims?
Dante80 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Dante80 σε βλεπω σε ολες τις συνθεσεις σου να βαζεις lian li κουτια. Καλα ειναι ,αλλα κατα την αποψη μου πολυ ακριβα για αυτο που προσφερουν. Προτιμω τα coolermaster. Πληρωνεις αυτο που αξιζουν Kοίταξε, ο καθένας επιλέγει αλλά και αγοράζει κουτί με τα δικά του προσωπικά κριτήρια. Ένα βασικό κομμάτι της επιλογής, αφορά και την εξωτερική εμφάνιση του κουτιού του. Και είναι λογικό, η Lian Li με τα πιο συντηρητικά no bullshit σχέδια, να μην πετυχαίνει τον δείκτη κεφαλοστροφής άλλων εταιριών...^^ Τώρα, για το θέμα της τιμής, πάντα πρέπει να το βλέπεις in context. Το συγκεκριμένο PC-7 κάνει 76euro. Σε αυτή την τιμή υπάρχουν πράγματι και άλλα κελεπούρια... Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακή επιλογή το PC-7. Έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής (μιλάμε για lian li, την ferrari των cases), λιτό-no bullshit σχεδιασμό, 0 πλαστικούρες και άλλες χαριτωμενιές (ανoδιομένο αλουμίνιο και polished αλουμίνιο FTW), χωράει το οιοδήποτε ATX σύστημα με ευκολία (εκτός αν έχετε 6+ σκληρούς), έχει αθόρυβους ανεμιστήρες στημένους σωστά για silent computing, και το βασικότερο, το αγοράζεις μόνο με 75 euro. Το έχω δει από κοντά (και έχω και το παλαιότερο PC-7II), απλά μου έτρεχαν τα σάλια...XD Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, καλή η coolermaster, και μάλιστα είναι η εταιρία που ακούει περισσότερο από όλες τους καταναλωτές. Επίσης, βγάζει ποιοτικά και μελετημένα προιόντα. Αλλά Lian Li και Silverstone δεν είναι, πως να το κάνουμε...το μόνο πρόβλημα με τα προϊόντα της Lian Li, είναι συνήθως η premium τιμή τους. Σε αυτή την περίπτωση όμως, με 75euro το midi tower, its a steal....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.