Typhoon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Το αγόρασα χθες. Απλά υπέροχο, άνετο πολύ. Καλή ποιότητα και κάνει λίγο θόρυβο. Ο φωτισμός σούπερ πραγμαιτκά βοηθάει, έχει 3 επίπεδα φωτισμού και στο τέταρτο επίπεδο είναι off ο φωτισμός. Τι εννοείς κάνει λίγο θόρυβο? Είχες ποτέ πληκτρολόγιο που να κάνει θόρυβο?
tsouk1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Άμα κάνει λίγο θόρυβο πάω να το πάρω.Τι εννοείς ότι κάνει λίγο θόρυβο ?
wizzy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 προσωπικά παρατήρησα ότι το πλήκτρο Enter είναι μικρό, δεν με βολεύει, but this is just me. Επίσης, τι εννοείς κάνει λίγο θόρυβο;
GIORGARAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν κάποτε είχα ένα πληκτρολόγιο το πιο απλό της microsoft και άμα γράφεις γρήγορα κάνει θόρυβο δεν μιλάω να πατάω ένα κουμπί και να κάνει θόρυβο. Απλά το να γράφεις γρήγορα ο συνολικός ήχος είναι αρκετός σε απλά πληκτρολόγια. Μετά από αυτό αγόρασα ένα μέσω νετ από ιαπωνία. Το πιο αθόρυβο πληκτρολόγιο του κόσμου ίσως δεν έχει ελατήρια αλλά έχει κάτι σαν σιλικόνη, πρέπει να κοιτάς το πληκτρολόγιο γι ανα δεις αν ο άλλος γράφει ή όχι. Απλά ήταν διαφορετική αίσθηση των πλήκτρων, περίεργη λίγο. Τώρα με αυτό εδώ είσαι αρκετά μικρός ο θόρυβος και μου χρησιμεύει ο φωτισμός αρκετά. Επίσης πολύ άνετο στο γράψιμο. Το αθόρυβο πληκτρολόγιο που ανέφερα είναι αυτό εδώ: http://gizmodo.com/gadgets/sssh/thankos-silent-keyboard-only-makes-6db-266953.php απλά σαν αίσθηση πλήκτρων είναι λίγο περίεργη και έχει και κάποια ιαπωνικά πλήκτρα που σε μας δεν κάνουν κάποια λειτουργία. Επίσης όταν λέω λίγο θόρυβο εννοώ να μπορεί να κοιμάται άνθρωπος στο ίδιο δωμάτιο ενώ γράφω.
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Φαντάζομαι εννοεί οτι τα κουμπιά κάνουν "λίγο θόρυβο". Στην πληκτρολόγηση δηλαδή ακούγεται πιο έντονο το τσάνγκαρ μάγκαρ απο ότι σε άλλα πληκτρολόγια. Π.χ τα περισσότερα λαπτοπ δεν κάνουν καθόλου θόρυβο. ;p Έ ρε πολυδιάστατες ανησυχίες.. ;p edit: με πρόλαβε
GIORGARAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 χαχαχα. Είχε πλάκα. Δεν το διατύπωσα σωστά παραπάνω απλά το θεώρησα δεδομένο. Αυτό θα ήταν μοναδικό στον κόσμο να κάνει το πληκτρολόγιο θόρυβο ενώ δεν γράφεις. -----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 10 : 45 : 44----- Φαντάζομαι εννοεί οτι τα κουμπιά κάνουν "λίγο θόρυβο". Στην πληκτρολόγηση δηλαδή ακούγεται πιο έντονο το τσάνγκαρ μάγκαρ απο ότι σε άλλα πληκτρολόγια. Π.χ τα περισσότερα λαπτοπ δεν κάνουν καθόλου θόρυβο. ;p Έ ρε πολυδιάστατες ανησυχίες.. ;p edit: με πρόλαβε Το αντίθετο εννοώ. Τα περισσότερα πληκτρολόγια κάνουν θόρυβο (για μένα). Λίγα κάνουν λίγο θόρυβο όπως αυτό το πληκτρολόγιο. Συγκρίνεται άνετα ο θόρυβος με φορητού πληκτρολόγιο (τουλάχιστον με το ibm που έχω).
Typhoon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ναι αυτό ισχύει, ο θόρυβος κατά την πληκτρολόγηση είναι ακριβώς ίδιος με ενός laptop (και γενικά η αίσθηση του πληκτρολογίου είναι παρεμφερής). Πάντως δεν νομίζω ότι ένα πληκτρολόγιο που δεν κάνει καθόλου ήχο θα είναι πρακτικό. Είναι καλό να ακούς ένα τικ τικ για να ξέρεις ότι όντως πατήθηκε το κάθε πλήκτρο, αλλίως θα μπερδεύεσαι.
GIORGARAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ναι αυτό ισχύει, ο θόρυβος κατά την πληκτρολόγηση είναι ακριβώς ίδιος με ενός laptop (και γενικά η αίσθηση του πληκτρολογίου είναι παρεμφερής). Πάντως δεν νομίζω ότι ένα πληκτρολόγιο που δεν κάνει καθόλου ήχο θα είναι πρακτικό. Είναι καλό να ακούς ένα τικ τικ για να ξέρεις ότι όντως πατήθηκε το κάθε πλήκτρο, αλλίως θα μπερδεύεσαι. Προσωπικά είμαι περίπου αυτό που λέμε αντίθετο από το τυφλό σύστημα κοιτάω το πληκτρολόγιο και γράφω. Αν ας πούμε το logitech δεν έκανε καθόλου θόρυβο δεν θα με χάλαγε αλλά και ο θόρυβος που κάνει τώρα είναι πολυ ικανοποιητικός για μένα.
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τα μέχρι στιγμής σχόλια μου ακούγονται θετικότατα, και χειρότερο από το τωρινό μου πληκτρολόγιο δεν πρέπει να υπάρχει οπότε... το επόμενό μου post θα το κάνω από το Logitech
alexx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 προσωπικά παρατήρησα ότι το πλήκτρο Enter είναι μικρό, δεν με βολεύει, but this is just me. Επίσης, τι εννοείς κάνει λίγο θόρυβο; Το Enter ειναι μεγαλο! το πηρα και γω σημερα.
mohic4n Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δεν βαζετε καμια φωτο να το δουν και οι υπολοιποι; αντε καλα μας ξεσηκωσατε, δωστε και κανα info παραπανω
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 παντως και ο bro mou ποθ το πηρε ευχαριστιμενως εμεινε και απο τον φωτισμο
grimpr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Για scissor type πληκτρολόγια αθόρυβα, το καλύτερο στην Ελλάδα είναι της Apple. Για πραγματικά πληκτρολόγια και όχι τις μεμβράνες παπαριές (Microsoft,Logitech και λοιποί κουβάδες με ελάχιστες εξαιρέσεις) που πουλάνε οι τυρέμπορες και τα supermarket εδώ στην Ελλάδα και για όποιον εκτιμάει fast typing, λίγο εως πολύ θόρυβο και MTBF απο 20 εως 50.000.000 clicks (10-20 χρόνια), τα ακόλουθα είναι και παραμένουν Class. 1. Unicomp Customizer 2. CVT Avant Prime 3. Das Keyboard 4. Happy Hacking 5. Cherry Cymotion Expert & G8x-300 σειρά Point Of Sales. Και για gaming. 6. Steelseries 7G Όποιος δεν είχε στην κατοχή του IBM Model M ή παράγωγο (Lexmark) απλά δεν έχει ιδέα τι εστί PC Keyboard. Κατασκευή σοβιετικού τανκ, αποσπώμενα πλήκτρα για καθαρισμό, μεταλλική βάση,και πρακτικά αθάνατα με λίγη περιποίηση. Για σοβαρό illuminated keyboard και οχι ψευτοπαπαριά, μόνο σε industrial κατηγορία στο 1/3 της τιμής σε σχέση με την απάτη που λέγετε Ultimus Maximus.
manolaskakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εμενα προσωπικα δεν με τρελενει το design του..
Typhoon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι ούτε καν μπορώ να καταλάβω την επιχειρηματολογία σου grimpr. Πρώτα από όλα κάποια από αυτά που postares δεν βλέπονται...και να η εμφάνιση παίζει ρόλο και αρκετά σημαντικό. Δεύτερον δεν βλέπω εν τέλει το νόημα...συμφωνώ ότι τα mechanical keys είναι καλύτερα σε αρκετά σημεία, αλλά σε κάποια η υπεροχή τους είναι ανούσια (πχ στην αντοχή, μιας και κανένας χρήστης σχεδόν δεν κρατάει ένα πλήκτρολόγιο τόσο πολύ) και κάποια άλλα δεν είναι αρκετά σοβαρά για να σε κάνει να πάρεις κάτι τόσο άσχημο. Αν έβγαινε κανένα ωραίο πληκτρολόγιο με αυτά τα χαρακτηριστικά θα το συζητούμε, αλλά τα πλεονεκτήματα είναι ασήμαντα επι του πρακτέου (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Anyhow περι ορέξεως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.