stylian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα.. Εχω ενα (1 χρόνο και 15 μέρες..)vaio vgn-cr21s και η οθόνη χάλασε ενώ έχει λήξει η εγγύηση (1 χρόνο είχε..). Τι προτείνετε να κάνω? Πόσο στοιχίζει η αλλαγή μιας τέτοιας οθόνης περίπου? Ευχαριστω!
xouzel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα.. Εχω ενα (1 χρόνο και 15 μέρες..)vaio vgn-cr21s και η οθόνη χάλασε ενώ έχει λήξει η εγγύηση (1 χρόνο είχε..). Τι προτείνετε να κάνω? Πόσο στοιχίζει η αλλαγή μιας τέτοιας οθόνης περίπου? Ευχαριστω! Αν θελει αλλαγμα η οθονη, υπολογιζε απο 500 και πανω. Αν θελει μονο πανελ, περιπου 200.
np91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα.. Εχω ενα (1 χρόνο και 15 μέρες..)vaio vgn-cr21s και η οθόνη χάλασε ενώ έχει λήξει η εγγύηση (1 χρόνο είχε..). Τι προτείνετε να κάνω? Πόσο στοιχίζει η αλλαγή μιας τέτοιας οθόνης περίπου? Ευχαριστω! To βλέπω να μην συμφερει γιατι απ οτι ξερω η SONY τα χρεωνει πανακριβα ολα ,εγω χρησιμοποιω Vaio τουλαχιστον μια πενταετια εχω αλλαξει 3(δεν μου εχει τυχει ποτε κατι) αλλα παντα παιρνω επεκταση εγγυησης για να εχω ησυχο το κεφαλι μου
stylian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 To βλέπω να μην συμφερει γιατι απ οτι ξερω η SONY τα χρεωνει πανακριβα ολα ,εγω χρησιμοποιω Vaio τουλαχιστον μια πενταετια εχω αλλαξει 3(δεν μου εχει τυχει ποτε κατι) αλλα παντα παιρνω επεκταση εγγυησης για να εχω ησυχο το κεφαλι μουΥπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανένα μεταχειρισμένο της ίδιας σειράς και να αλλάξουμε μετα την οθόνη? Θα μου βγεί πιο φτηνά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.