earth_walker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 παιδιά έχω το εξής πρόβλημά έχω κάποια DVD TDK DVD-R και θέλω σε αυτά να γράψω κάτι ταινίες σε μορφή avi η κάθε μια γύρω στα 700 mb και βάζω γύρω στις 6 για να τις γράψω αφού προσθέτω έρχεται η ώρα τις εγγραφής τότε το nero μου πετάει το εξής πρόκειται να δημιουργήσετε ένα multi session write once δίσκο DVD από την συνεδρία vo.2 και μετ δεν θα μπορούν να διαβαστούν από ορισμένες συσκευές DVD ROM και λειτουργικά συστήματα πριν απο τα windows xp πως θέλετε να συνεχίσετε? 1 εγγραφή με πολλές ενότητες 2 εγγραφή χωρίς πολλές ενότητες 3 ακύρωση όποια και άπω τις δυο να πατήσω δεν τα γράφει και βγάζει σφάλμα τι να κανω??? πλζζζζζ εχω win vista home premium και nero express 8 καμιά βοήθειααααααααααααααα?
tsakonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μην κανεις τα ευκολα δυσκολα....βαλε μια μια τις ταινιες και καψε ενα ενα τα cd χωρις multisessions
earth_walker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μην κανεις τα ευκολα δυσκολα....βαλε μια μια τις ταινιες και καψε ενα ενα τα cd χωρις multisessions Mα έχω φίλε tsakonas 1500 ταινίες και θέλω να τις γράψω σαν αρχεία και όχι μια σε κάθε cd γιατί όταν βάζω DVD+RW δεν μου το παρουσιάζει αυτό παρά μόνο όταν επιχειρώ σε DVD-R ??
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 τότε το nero μου πετάει το εξήςπρόκειται να δημιουργήσετε ένα multi session write once δίσκο DVD Μήπως στις ρυθμίσεις του Compilation έχεις ορίσει να ξεκινά multisession δισκάκι, αντί για την επιλογή No Multisession;
tsakonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Mα έχω φίλε tsakonas 1500 ταινίες και θέλω να τις γράψω σαν αρχεία και όχι μια σε κάθε cd γιατί όταν βάζω DVD+RW δεν μου το παρουσιάζει αυτό παρά μόνο όταν επιχειρώ σε DVD-R ?? ρε συ... που να το σκεφτω οτι εχεις 1500?? δεν λες τπτ εξαρχης. Και γιατι θες να τα κανεις σε CD? επειδη δε σου βγαζει DVD? και γιατι θες να τα κανεις σε DVDRW? Εχω καταργησει το nero εδω και καιρο, οποτε αυτο που προτεινω , εφοσον θες απλα data dvd με .avi .mpeg κλπ, βαλε το imgburn , simply the best. Δε μπορω με τπτ να θυμηθω παντως ενα software ειχε παρει το ματι μου παλια, με μαζικη δημιουργια burn-list .... googlaro αλλα δε βγαζω ακρη. Ο parsifal ολο και κατι θα σου βρει!
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Πρώτα να απενεργοποιήσεις το multisession όπως αναφέρεται παραπάνω, Μετά, προσπάθησε να κάνεις κανένα firmware update στην συσκευή εγγραφής. Δοκίμασε και σε τίποτε άλλα δισκάκια μήπως και φταίνε τα συγκεκριμένα. Το θέμα είναι, ότι όποια επιλογή και να έκανες, θα έπρεπε να στα γράψει. Το σφάλμα που σου βγάζει τι λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.