DeathBoy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι.......έχω ένα tower το οποίο αποτελείται από ip35pro,2gb ram,3870gpu,750w etasis psu,80gb sata,e4300 είχα αφήσει ανοιχτό τον υπολογιστή φεύγοντας για την δουλειά.........και τώρα πριν λίγο που γύρισα τον βρήκα κλειστό......πάω να τον ανοίξω και στο πανελ της abit για τα σφάλματα μου βγάζει ένα 9.0 από ότι έψαξα στον οδηγό της μητρική βρήκα αυτό 9.0. Complete μGuru initial process AWARDBIOS take over booting job Δεν πολυκαταλαβαίνω τι ενοεί όμως έχω μεγάλο πρόβλημα με τον υπολογιστή και το χρειάζομαι!Όποιος ήξερε κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Επίσης έχω κάνει clear cmos από το διακοπτάκι της μητρικής αλλά πάλι τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προταίρων........
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 σόρι δλδ , αλλά τον ανοίγεις και ΔΕΝ βλέπεις τπτ ; BIOS device listing κτλ γιοκ ; (..ΚΑΙ κατόπιν του reset ; )
FarCry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 AWARDBIOS take over booting job πω δε την παλεύω......πήγε το μυαλό μου στο blowing job washcloud το φάρμακο!
gp509 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Βρήκα κάτι σε ένα web site για αυτό το error.Θα στο παραθέσω λοιπόν όπως το βρήκα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ The remote CMOS lead is an issue - removed it and used normal jumper after doing a clear and it booted. Put it back the other way round (there are only two ways it can go) - no go. Remove it and clear CMOS and put the normal jumper on and it RUNS. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Δοκιμάσε και αυτό DeathBoy και πες μας.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 washcloud το φάρμακο! ..εννοείς να ΠΑΡΩ τα φάρμακά μου, φαρ ;
FarCry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ..εννοείς να ΠΑΡΩ τα φάρμακά μου, φαρ ; όχι ρε για μένα το είπα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.