disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 καλημερα παιδια θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Καποιες φορες εκτος απο firefox χρησιμοποιω και opera αλλα το scrolling ειναι παρα πολυ γρηγορο και αντιλειτουργικο για μενα. Εψαξα λιγο στις ρυθμισεις αλλα δεν ειδα κατι μεχρι στιγμης. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω οπως στον firefox μεσω του about:config και χωρις να πειραξω ρυθμιση απο control panel των windows?
million_voices Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 αυτο φανταζομαι ειναι ενεργοποιημενο, σωστα?
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 το εχω δοκιμασει και βελτιωνεται αρκετα αλλα θα το θελα λιγο πιο αργο, ευχαριστω πολυ παντως
million_voices Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 αν και το εψαξα στο net δεν βρηκα καποια ρυθμιση ειτε στο about:config ειτε κανοντας editing καποιο .ini
million_voices Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 μηπως θα σε βολευε αυτο? Auto-scrolling using the mouse wheel Click the scroll wheel once and see change to a large "dot" with arrows. Now, you can move the mouse up, down, left and right, and the page will automatically scroll. The speed depends on how far up or down you move the cursor. -----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 12 : 56 : 13----- η μηπως αν scrollαρες την σελιδα κρατωντας πατημενο το αριστερο κουμπι του mouse και το κουνουσες πανω η κατω? about:config στην μπαρα διευθυνσεων show all στο search γραφεις pan τσεκαρεις το scroll is pan κλεινεις και ξανανοιγεις τον Opera ξερε ομως οτι ετσι χανεις την δυνατοτητα να επιλεξεις οτιδηποτε σε μια ιστοσελιδα
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 το πρωτο το χρησιμοποιω οταν ειναι να διαβασω ενα κειμενο, το δευτερο δε με βολευει ιδιαιτερα να εχω πατημενο ενα κουμπι συνεχεια
PCharon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 - Ο Opera όταν ξεκινάει διαβάζει τις ρυθμίσεις από το μητρώο που αφορούν το ποντίκι. - Οι ρυθμίσεις για την κύλιση του ποντικιού αλλάζουν από τον πίνακα ελέγχου στις επιλογές κύλισης (επιλέγεις γραμμές ανά κλικ ή σελίδα-σελίδα). - Αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις ενώ ο Opera ήδη τρέχει εν θα τις αντιληφθεί, πρέπει να τον κλείσεις και να τον ξανατρέξεις.
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ενταξει θα το αλλαξω τελικα απο το control panel, ευχαριστω
flik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μήπως όμως θα σου φαίνεται πιο αργό και εκτός Opera; Το είχα ψάξει πιο παλιά γιατί πραγματικά μου φαίνεται γρήγορο. Στη πρώτη εβδομάδα βέβαια και μετά, μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο, και πολύ πιο καλό (ειδικά το smooth scrooling), και πραγματιά κουράζομαι στον firefox μέχρι να σκρολάρω.
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] [...] πραγματιά κουράζομαι στον firefox μέχρι να σκρολάρω. Δες το SmoothWheel. [/offtopic]
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μήπως όμως θα σου φαίνεται πιο αργό και εκτός Opera; Το είχα ψάξει πιο παλιά γιατί πραγματικά μου φαίνεται γρήγορο. Στη πρώτη εβδομάδα βέβαια και μετά, μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο, και πολύ πιο καλό (ειδικά το smooth scrooling), και πραγματιά κουράζομαι στον firefox μέχρι να σκρολάρω. θα κοιταξω να βρω τη χρυση τομη
manolaskakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Γενικα το opera αρχιζει και με εκνευριζει.. Οταν το φορτωνω με πολλά tabs κολλάει και με πεταει.. Σε πολλά site έχει προβλημα Σε αλλα δεν δειχνει φωτογραφιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.