Προς το περιεχόμενο

Πιο αργο scroll στον opera

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Καποιες φορες εκτος απο firefox χρησιμοποιω και opera αλλα το scrolling ειναι παρα πολυ γρηγορο και αντιλειτουργικο για μενα. Εψαξα λιγο στις ρυθμισεις αλλα δεν ειδα κατι μεχρι στιγμης. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω οπως στον firefox μεσω του about:config και χωρις να πειραξω ρυθμιση απο control panel των windows?

Δημοσ.

μηπως θα σε βολευε αυτο?

Auto-scrolling using the mouse wheel

Click the scroll wheel once and see change to a large "dot" with arrows. Now, you can move the mouse up, down, left and right, and the page will automatically scroll. The speed depends on how far up or down you move the cursor.

-----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 12 : 56 : 13-----

η μηπως αν scrollαρες την σελιδα κρατωντας πατημενο το αριστερο κουμπι του mouse και το κουνουσες πανω η κατω?

about:config στην μπαρα διευθυνσεων

show all

στο search γραφεις pan

τσεκαρεις το scroll is pan

κλεινεις και ξανανοιγεις τον Opera

ξερε ομως οτι ετσι χανεις την δυνατοτητα να επιλεξεις οτιδηποτε σε μια ιστοσελιδα

Δημοσ.

το πρωτο το χρησιμοποιω οταν ειναι να διαβασω ενα κειμενο, το δευτερο δε με βολευει ιδιαιτερα να εχω πατημενο ενα κουμπι συνεχεια

Δημοσ.

- Ο Opera όταν ξεκινάει διαβάζει τις ρυθμίσεις από το μητρώο που αφορούν το ποντίκι.

- Οι ρυθμίσεις για την κύλιση του ποντικιού αλλάζουν από τον πίνακα ελέγχου στις επιλογές κύλισης (επιλέγεις γραμμές ανά κλικ ή σελίδα-σελίδα).

- Αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις ενώ ο Opera ήδη τρέχει εν θα τις αντιληφθεί, πρέπει να τον κλείσεις και να τον ξανατρέξεις.

Δημοσ.

Μήπως όμως θα σου φαίνεται πιο αργό και εκτός Opera; Το είχα ψάξει πιο παλιά γιατί πραγματικά μου φαίνεται γρήγορο. Στη πρώτη εβδομάδα βέβαια και μετά, μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο, και πολύ πιο καλό (ειδικά το smooth scrooling), και πραγματιά κουράζομαι στον firefox μέχρι να σκρολάρω.

Δημοσ.
Μήπως όμως θα σου φαίνεται πιο αργό και εκτός Opera; Το είχα ψάξει πιο παλιά γιατί πραγματικά μου φαίνεται γρήγορο. Στη πρώτη εβδομάδα βέβαια και μετά, μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο, και πολύ πιο καλό (ειδικά το smooth scrooling), και πραγματιά κουράζομαι στον firefox μέχρι να σκρολάρω.

θα κοιταξω να βρω τη χρυση τομη

Δημοσ.

Γενικα το opera αρχιζει και με εκνευριζει..

Οταν το φορτωνω με πολλά tabs κολλάει και με πεταει..

Σε πολλά site έχει προβλημα

Σε αλλα δεν δειχνει φωτογραφιες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...