gorilas1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 χαιρετώ όλους.. σας παρακαλώ δώστε μου μια ΄΄χείρα΄΄ βοηθείας: Δεν ξέρω που να απευθυνθώ πια .. χρησιμοποιώ το nano receiver της logitech περίπου ενα χρόνο ,, αλλά τώρα μου χάλασε το λέιζερ ενω τα υπολοιπα κουμπιά δουλεύουν κανονικά,, μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω;; Έχω ήδη επισκεφτεί multirama και Γερμανό και οι δύο μου είπαν ¨πέταξε το¨ (αλλά αμαρτία 60€ ...) δυστυχώς δεν εχω κ την εγγύηση! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. ενα καλό site επισκεφθείτε: http://www.faceinhole.com
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς χάλασε... το ποντίκι χάλασε ;
gorilas1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 το Laser του η οπτικη του επαφη πως το λένε...
vassar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Απόδειξη αγοράς δεν έχεις; Αν όχι πέταξε το και πάρε άλλο... Ενημερωτικά από το FNAC το πήρα στα 49 ευρω πριν μια εβδομάδα.
chrisimone Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 γενικα εχω την εντυπωση οτι ηλεκτρονικη συσκευη πωλειται τα τελευταια 2 χρονια εχει 2 ετη εγγυηση , η κανω λαθος???
vassar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 2 χρόνια έχει εγγύηση, αλλά αν δεν έχει απόδειξη αγοράς δεν έχει εγγύηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.