Προς το περιεχόμενο

LG W2241S-BF 22"

sleepy_head

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

τις τελευταίες μέρες το μόνιτορ που έχω (westinghouse 19"...από Αμερική) δείχνει σημάδια ότι πάει να χαλάσει. Το έχω 3 χρόνια, το πρόβλημα είναι ότι όταν το ανοίγω έχει συνέχεια κάποιες "γραμμές" που πάνε προς τα πάνω (όπως στην τηλεόραση όταν δεν πιάνει καλά κάποιο κανάλι), μειώνεται εάν το αφήσω ανοικτό για αρκετή ώρα (+30 λεπτά).

Ήταν απρόσμενο και δεν έχω μεγάλη οικονομική άνεση αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά για καινούριο οπότε πήγα στο skroutz.gr και άρχισα να ψάχνω. Είδα το LG W2241S-BF ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169527 ) και θα ήθελα τη γνώμη σας. Παίζω αρκετά παιχνίδια και βλέπω ταινίες.

Το σύστημά μου είναι:

Quad core 6600, Asus 2900xt, 2gb ram

Μπορείτε να μου πείτε και για άλλες οθόνες αλλά πρέπει να είναι στην ίδια τιμή περίπου.

• Moderators
Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις μεχρι 22 και μονο μεχρι TN panel.

Θα σου συνιστουσα να επαιρνες ειτε το πιο φτηνο (ολα ιδια ειναι σε αυτα τα χρηματα), ειτε αν εχει καποια βολικη για σενα λειτουργια (οπως Pivot, ή DVI συνδεση), το πιο φτηνο που να εχει αυτα.

Ειδαλλως ειναι ολα ιδια στα χρηματα που δινεις.

Δημοσ.

Ετυχε να δω το συγκεκριμένο μοντέλο σήμερα στο πλαίσιο (εγώ είχα πάει για να δω το μεγάλο του αδερφάκι, το w2242p, αλλά δεν το είχε). Μου άρεσε πολύ σαν όψη, απλό, λιτό και όμορφο. Και έπαιζε και πολύ καλά, αν και σε τέτοια μαγαζιά η εικόνα πρέπει να ειναι απάτη και ανάλογα με τις συνδέσεις που έχουν γίνει.

Σοβαρό μειονέκτημα μόνο ότι δεν έχει dvi.

Δημοσ.

το μονιτορ που 8ες δεν εχει dvi που για μενα ειναι σοβαρο μεινονεκτημα γιατι ολο και καπου μπορει να σου χρειαστει το dvi-d ποτε δεν ξερεις οποτε για 10 με 20 ευρω παραπανω πηγαινε καλυτερα στο μονιτορ που ηθελε να δει ο συνονοματος μου απο πανω να και ενα λινκ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1180622&HYOTHONESDIAGONIOS=22+inches&category=69978102&catalog=23

Δημοσ.

Και αυτή που λες,και η άλλη που προτείνει ο "nikos_se" δεν κάνουν γιά παιχνίδια και ταινίες.Άλλωστε η δεύτερη(W2242P-SF)προτείνεται από την LG ως "Perfect Solution for Various Office Environments".Η πρώτη δεν υπάρχει καν στην ιστοσελίδα της LG: http://www.lge.com/products/category/list/computer%20products_monitor_wide%20lcd%20monitor.jhtml Χρησιμοποιώ οθόνη LG της σειράς Wxx42P-SF(γιά να μπαίνω στό Internet) που αγόρασα πρίν 17 μέρες,και είναι όπως τα λέει η LG!(Βέβαια βρίσκω λίγο υπερβολικό το "perfect").

Δημοσ.

Τελικά την παράγγειλα την w2242p χωρίς να τη δω και μου τη φέρανε χτες. Αψογη, η πρώτη μου εντύπωση. Κυριολεκτικά άψογη. Προφανώς έχει το προβληματάκι στις γωνίες θέασης λόγω του tn panel, αλλά αυτό το ξέραμε. Τα χρώματά της, χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις από μέρους μου, είναι φοβερά, καθαρή, δεν έχω κανένα παράπονο. (Το μόνο ότι μπροστά στη 17άρα που είχα μου φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ και μου έχει περάσει από το μυαλό μήπως θα έπρεπε να είμαι πιο συντηρητικός και να πάω σε 20άρα, αλλά φαντάζομαι πως όλα είναι μια συνήθεια).

Κι αν σκεφτώ και την τιμή της, 189 ευρώ, με dvi, ρύθμιση ύψους και pivot, τη θεωρώ φοβερή αγορά.

Τώρα για αυτό που λέει ο φίλος από πάνω, δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία πώς το παρουσιάζει το μάρκετινγκ της lg. Καλά, έτσι κι αλλιώς εγώ ούτε παιχνίδια παίζω ούτε ταινίες βλέπω και όντως τη θέλω για δουλειές γραφείου και ιντερνετ. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα - έβαλα και ένα dvd από περιέργεια, μια χαρά μού φάνηκε.

Δημοσ.

Την w2241s την αγωρασα απο e-shop πρην απο κανενα μήνα και μπορώ να σου πώ οτι είναι τζάμη!Μοναδικο παράπονο το ότι δεν έχει dvi!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Την w2241s την αγωρασα απο e-shop πρην απο κανενα μήνα και μπορώ να σου πώ οτι είναι τζάμη!Μοναδικο παράπονο το ότι δεν έχει dvi!!!

Χαίρομαι γι' αυτό καθώς και εγώ την παρήγγειλα ήδη χωρίς πολύ ψάξιμο.

Εδώ είναι και το link από το Αγγλικο site με όλες τις πληροφορίες για το μόνιτορ.

http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2241sbf.jhtml

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...