Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για DotNetNuke - Εισαγωγή εξωτερικών html αρχείων

MinimalTech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Εδώ και καιρό έστεινα κάποιες σελίδες σε webservers. Τόσο καιρό τις έφτιαχνα σε FrontPage ή σε Dreamweaver. Έπειτα απο αναζήτηση στο internet, ανακάλυψα το DotNetNuke. Μου άρεσε πολύ, είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο και το χρησιμοποίησα. Έφτιαξα κάποιο site καινούριο λοιπόν απο την αρχή!

Εδώ ξεκινάει και το πρόβλημά μου:: Πώς μπορώ να κάνω link απο το μενου του νεόυ dotNetNuke site που έφτιαξα, έτσι ώστε αυτό να δείχνει στο index ενός παλιού site που είχα στήσει σε DreamWeaver?

Γενικά θέλω μια επιλογή του menu, να δείχνει προς το index του παλιού site, το οποίο θα το εμφανίζει ως δικό του component στο ContentPlane για παράδειγμα!

Προσπαθώ να ανεβάσω τα αρχεία html στον server και το dotNetNuke δεν τα δεχεται (λέει κάτι για restrict file types). Όυτε με copy-paste τον φάκελο στον server παίζει (σε αυτήν την περίπτωση δεν εμφανίζει καθόλου τον φάκελο).

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα

έχω ένα σαιτ και έλεγα μήπως θα μπορούσατε να με βοιθίσετε

το εχω φτοίαξει με dnn και εχω το εξης πρόβλημα...

αν ανοίξεις την σελίδα http://www.mesologi-spots.gr θα δεις το κείμενο στο κέντρο....

πάω στοίχημα οτι αν το άνοιξες με firefox η στοίχηση του module είναι στα αριστερά(του module οχι του περιεχομένου)

και αν το ανοίξεις με ie σου βγάζει κεντρικί στοίχηση(όπως το έχω καθορίσει).....

Μίπως γνωρίζει κανέις για ποιον λόγο γίνεται αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω??

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...