SCORPIO777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 πού πήγε το μυαλό σου ρε πρόστυχε ; προφανως δεν ξερει ποιο ειναι το k1
Lomar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 πού πήγε το μυαλό σου ρε πρόστυχε ; στο ξυλίκι ρε dude, που να πήγε και όντως δεν ξέρω ποιο και τι είναι το k1 σωστό συμπέρασμα, σε λάθος υπόθεση, νομίζω είναι η πρώτη φορά που το συναντώ, έχει ενδιαφέρον οντοπικ: αυτή τη στιγμή, σουβλάκια... λάρισα, κλείνει το σύμπαν μετά τις 3
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Τώρα που είπες σουβλάκια,θέλω και εγώ δύο πίτες με σουβλάκι από όλα (δηλαδή με τζατζίκι) χωρίς ντομάτα και καμιά μπιρίτσα για να με πάρει πιο εύκολα ο ύπνος! K-1 failed? η το βρήκα?
SCORPIO777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 [οντόπικ]ΘΕΛΩ να μαζευτούμε να δούμε το Fight Club ...και μετά για μπύρες (και για ό,τι προκΟψει) [/οντόπικ] k1=κικμποξινγκ Fight Club=εκπομπη που παρουσιαζει τετοιους αγωνες. μαλλον ολοι μας μπερδεψαμε την βουρτσα με την π@@@@@α
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Θα ήθελα να ανέβω μια βόλτα Τουρκοβούνια με τη μηχανή, να κατέβω μετά Κυψέλη στον αι Γιωργη και να χτυπησω ένα πιτόγυρο απόλα και μια βρωμοαμστελ στο παγκακι. Πάω λοιπόν. Περίπου το ίδιο σχέδιο. Τώρα που οι μπαστουνόβλαχοι έρχονται από την Αθήνα για να σκοτώσουν πουλάκια ξυπνώντας με από τις 5 το πρωί, λέω να πάρω το μηχανάκι μου να πάω εγώ στην Αθήνα να γλυτώσω.
SCORPIO777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ontopic τι μου θυμισε ο Aigeas.θα ηθελα να ξεθαψω την καραμπινα μου και να παω στα γρεβενα για αγριογουρουνα.
Houston Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 δεν έχω καταλάβει ακόμη το λόγο ύπαρξης αυτού το τόπικ αν θέλετε να περάσετε την ώρα σας να πάτε σπίτι σας παρακαλώ πηγαίνετε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 δεν υπάρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.