Προς το περιεχόμενο

Τοποθέτηση σκληρού κάρτα γραφικών ram.....παρακαλώ help !

romas1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω ξανασχοληθεί με hardware αλλα θέλω να φτιάξω το pc μου να αλλάξω σκληρό ram μητρική κάρτα γραφικών γενικά τα πάντα.Πήγα τα αγόρασα αλλα δεν ξέρω που μπαίνει το καθένα λίγο help παρακαλώ :)! Aμα είχατε και καμια φωτό να μου δείξετε....

Δημοσ.

Η motherboard σου δεν έχει manual?Εκεί έχει και σχεδιάγραμμα για το πώς θα συνδεθούν όλα τα υπόλοιπα.Επίσης πάνω στην mb γράφει με μικρά γραμματάκια τις τοποθεσίες....

Αν κάπου δυσκολεύεσαι...γράψε αναλυτικά και τα parts.

Με προσοχή και χωρίς βιασύνη βάλτα όλα ένα ένα και σιγούρεψε να χουν κουμπώσει σωστά και καλά!

Καλή συναρμολόγηση!!!

Δημοσ.

Θα στα πω με μια σειρα που τα βαζω εγω για να κανεις μια αρχη.

Στο κουτι βαλε πρωτα το τροφοδοφικο και dvd-dvdrw και το σκληρο.

Αυτα ειναι μερη που δε θα σε εμποδισουν στη συνεχεια.Τα οπτικα και τοςυ σκληρους βιδωσε τους και απο τις 2 μεριες.

Μετα βαλε τη μητρικη μεσα και βιδωσε την.

Εδω πρεπει να βαλεις τα καλωδια του κουτιου για τα κουμπακια Power kai reset για να ξεμπερδευεις οσο εχεις καθαρο οπτικο πεδιο.

Ακολουθει ο επεξεργαστης, εδω δωσε λιγο προσοχη πως θα τον βαλεις γιατι αν κανεις λαθος και τον πατησεις - ΤΕΛΟΣ, μην σε τρομαζει απλα κοιτα τον απο κατω και στη μια γωνια εχει το σημαδακι που σε οδηγει.

Κουμπωσε την ψυχτρα του και συνεχισε με τις μνημες.

Φροντισε να τις βαλεις αν εχεις παρει 2 στα σωστα καναλια για να εχεις το dual channel, θα ανοιξεις τα κλιψακια που εχει η μητρικη και απλα πιεσε τις μνημες μεσα.

Αν προσεξεις καλα θα δεις οτι εχουν ασυμμετρα δοντακια οποτε σε οδηγει για να την βαλεις σωστα, πατα τες στις 2 ακρες και θα δεις οτι θα κλεισουν και τα κλιψακια (αν οχι κλειστα εσυ, αν και μαλλον κατι θα εχεις κανει λαθος), εδω θελει λιγο δυναμη μη φοβηθεις.

Τελος βαλε καρτα γραφικων και βιδωσε την, βαλε και ρευμα σε ολες τις συσκευες και συνδεσε οπτικα και σκληρους με μητρικη και τελειωσες.

Οπως σου ειπε και ο cosmos000 με το manual στο χερι και βαζεις, δεν ειναι δυσκολο και απλα βλεπωντας τις εικονες τα βαζεις.

Δοσε προσοχη πως μπαινουν οι μνημες σε dual channel και αν εχεις πολλες pci-e x16 για την καρτα γραφικων ποια ειναι η πρωτη(παντα ειναι η πιο κοντινη στον επεξεργαστη).

Αν θες βοηθεια εδω ειμαστε αλλα γραψε μας και τι κομματια πηρες ακριβως να σε βοηθησουμε καλυτερα οπου κολλησεις

Δημοσ.

...να μια φωτο

smyrne%20(2).jpg

Η Σμύρνη είναι. Καλή ;

(...εφ' όσον δεν μας λες

α) τί ακριβώς σου βρίσκεται από hardware

β) σε ποιά ακριβώς parts θέλεις επεξήγηση - για το πώς θα τα τοποθετήσεις,

γ) πού κολλάς και έχεις απορίες ... )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...