Προς το περιεχόμενο

προβλημα με βιντεο

argirisflikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα φωτα σας παιδια!!!ειμαι τις προαλλες σε ενα καφε που εχει κλειστο κυκλωμα τηλεωρασης,εκλαπη ενα κινητο,βαζουμε να δουμε το βιντεο και εντοπιζουμε τον "ποντικο",η αστυνομια (εγινε μυνηση)θελει να δει το βιντεο,γραφω στο στικακι το βιντεο και ενω στην καφετερια(στον υπολογιστη παιζει)δεν παιζει πουθενα αλλου...ζηταει codecs...τους εχω κατεβασει ολους και παλι δεν παιζει...εχω κατεβασει και διαφορα player(smplayer,vlc,media player ktl)αλλα τιποτα.καμμια βοηθεια???

Δημοσ.

πως θα το κανω αυτο φιλε μου.μπορεις να με βοηθησεις?

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 01 : 55 : 01-----

να βοηθησω λιγο στο media player 11(exo vista)μου βγαζει το εξης μυνημα:

Windows Media Player Error Message Help

You've encountered error message C00D10D1 while using Windows Media Player. The following information might help you troubleshoot the issue.

Codec is missing

Windows Media Player cannot play the file (or cannot play either the audio or video portion of the file) because the GMP4 codec is not installed on your computer.

The missing codec might be available to download from the Internet. To search for the GMP4 codec, see WMPlugins.com.

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 02 : 10 : 38-----

axxx μου ζηταει gmp4 codecs αλλα μεμια αναζητηση δεν βρισκω τιποτα!!!!!!καποια αλλη βοηθεια????????

Δημοσ.

Κάν' το μετατροπή σε dvd με το dvdflick ή με όποιο πρόγραμμα έχεις. Ίσως έτσι δουλέψει.

Ή κάνε μετατροπή σε wmv με το Movie Maker των windows χρησιμοποιώντας το pc στο netcafe που μπορεί και κάνει αναπαραγωγή το εν λόγω βίντεο.

Δημοσ.

Το καταγραφικό που έχω εγώ πάντως στο κατάστημά μου δεν παρέχει επιλογή να δεις την εικόνα αλλού εκτός από τον υπολογιστή στον οποίο είναι σεταρισμένο. Μάλλον για διασφάλιση ότι τα δεδομένα δεν θα διαρρεύσουν. Γιατί δεν λες έναν ασφαλίτη να δει το βίντεο από το μαγαζί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...