we_will_rise Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια των νομικών της παρέας μας. Πριν 1 μήνα και κάτι, έκανα αίτηση στην Forthnet για το πακέτο Economy (14,75/μήνα για ένα 6μηνο - ΕΩΣ 24Mbps). Σήμερα λοιπόν επιτέλους (δήθεν 3 βδομάδες θα έκανε), ενεργοποιήθηκε η αίτηση μου, μες στην καλή χαρά βάζω να κατεβάσω να δω τι πουλιά πιάνω. Αποτέλεσμα: 250-300 μέσω Rapidshare... Πριν κάνω την μ**ακία να πάω στην forthnet είχα Conn-X 8Mbps (που ρε γαμώτο ήταν όντως 8 !!!!). Θέλω λοιπόν να απαλλαγώ το συντομότερο από τους καραγκιόζηδες. Θα χρειαστεί να πληρώσω κάποιο πρόστημο ;
censOred Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 σε ποιο ακριβώς σημείο σε δουλέψανε-κοροιδέψανε? εως 24 σου ειπανε,δεν σου υποσχεθηκανε στανταρ 24/.ξέρω σε πνίγει το αδικο αλλά ου μπλεξεις φίλε/ νομίζω δεν γίνεται να απαλλαγείς απο οποιαδήποτε εταιρία (χωρις να έχει περάσει ο χρόνος υποχρεωτικής παραμονής) χωρίς να πληρώσεις τίποτα.αυτά απο μένα
we_will_rise Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Με δουλέψανε στο ότι μου εγγυήθηκαν (όχι γραπτώς) ότι θα κλειδώνει στα 19000 δηλαδή θα υπάρχει αισθητή διαφορά από την 8άρα που είχαν πριν...
blackhill66 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πατριωτακι μην εισαι ευκολοπιστος,για να φτασουν ολοι αυτοι να προσφερουν υπηρεσιες κλασης ΟΤΕ πρεπει να φανε ακομα πολλα καζανια φασουλαδα,,,
we_will_rise Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πατριωτακι μην εισαι ευκολοπιστος,για να φτασουν ολοι αυτοι να προσφερουν υπηρεσιες κλασης ΟΤΕ πρεπει να φανε ακομα πολλα καζανια φασουλαδα,,, Προς το παρών, θα φάνε άλλη μια απομάκρυνση, θα στείλω και ένα e-mail στον υπεύθυνο εξηγώντας όλους τους λόγους για τους οποίους με χάνει από πελάτη καθώς και όλους όσους ξέρω και κάνανε μαζί μου την αίτηση, όσους προλάβω να σώσω δηλαδή...
giorgosa5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πατριωτακι μην εισαι ευκολοπιστος,για να φτασουν ολοι αυτοι να προσφερουν υπηρεσιες κλασης ΟΤΕ πρεπει να φανε ακομα πολλα καζανια φασουλαδα,,, για ποιες υπηρεσιες οτε μιλας? για της εποχες 80-90 που καλουσες συνεργιο για τηλεφωνικη βλαβη και κανανε ενα μηνα για να ερθουνε? να μιλησουμε για μεταφορα γραμμης που εκανε και ενα χρονο με την δικαιολογια οτι δεν υπηρχαν γραμμες στην καινουργια περιοχη. ασε που η αιτηση για νεα τηλεφονικη συνδεση ηταν κατι που ηθελε 2 με 3 χρονια σε ορισμενες περιοχες για να γινη. γι αυτον τον οτε μιλας? δεν θελω να δικαιολογησω τους παροχους με αυτα που γραφω αλλα να ειμαστε αντικειμενικη. οσο για το φιλο που ειχε 8αρα συνδεση τι νομιζε οτι με τα ιδια καλωδια θα επιανε πιο γρηγορα σε αλλη εταιρια? ηταν αφελης και μη γνωστης και καποιοι τον κοροιδεψανε( υπαλληλοι) δεν νομιζω οτι φταιει η εταιρεια?
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 για ποιες υπηρεσιες οτε μιλας?για της εποχες 80-90 που καλουσες συνεργιο για τηλεφωνικη βλαβη και κανανε ενα μηνα για να ερθουνε? να μιλησουμε για μεταφορα γραμμης που εκανε και ενα χρονο με την δικαιολογια οτι δεν υπηρχαν γραμμες στην καινουργια περιοχη. ασε που η αιτηση για νεα τηλεφονικη συνδεση ηταν κατι που ηθελε 2 με 3 χρονια σε ορισμενες περιοχες για να γινη. γι αυτον τον οτε μιλας? δεν θελω να δικαιολογησω τους παροχους με αυτα που γραφω αλλα να ειμαστε αντικειμενικη. οσο για το φιλο που ειχε 8αρα συνδεση τι νομιζε οτι με τα ιδια καλωδια θα επιανε πιο γρηγορα σε αλλη εταιρια? ηταν αφελης και μη γνωστης και καποιοι τον κοροιδεψανε( υπαλληλοι) δεν νομιζω οτι φταιει η εταιρεια? καλα αυτα γινοντουσαν το 70... τελικα στα ποσα κλειδωνεις? Αν το εχεις πει ηδη με συγχωρεις θα κοιταξω τα υπαρχοντα Post
we_will_rise Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 1)Τι να περιμένω φίλε μου ; Να ζεσταθεί οι γραμμή ; 2)Αντιθέτως φίλε μου, το έψαξα πολύ, και μου εγγυήθηκαν (υπεύθυνος καταστήματος) ότι θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ'ότι τώρα. Δεν απαίτησα 24άρα, αλλά όχι και να είμαι στο 1/4 από πριν... Ποιος φταίει λοιπόν ; Μου εγγυήθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα τηρούν. 3)Στα 3548 κλειδώνει... (τρελαίνομαι μόνο που το σκέφτομαι)
giorgosa5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 καλα αυτα γινοντουσαν το 70... τελικα στα ποσα κλειδωνεις? Αν το εχεις πει ηδη με συγχωρεις θα κοιταξω τα υπαρχοντα Post αν εισαι τοσο παλιος που ξερεις οτι γινοντουσαν το 70,θα ξερεις οτι θα γινοντουσαν ακομα και σημερα αν δεν υπηρχαν οι παροχοι. δε οι τιμες και το παγιο εχουν κλειση σπιτια, της επενδυσεις που βουλιαξανε στα βαλκανια τα πληρωσαμε εμεις. οποτε μην μου λες ετσι απλα αυτα γινοντουσαν την δεκαετεια του 70. παντα φιλικα.
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 1)Τι να περιμένω φίλε μου ; Να ζεσταθεί οι γραμμή ; 2)Αντιθέτως φίλε μου, το έψαξα πολύ, και μου εγγυήθηκαν (υπεύθυνος καταστήματος) ότι θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ'ότι τώρα. Δεν απαίτησα 24άρα, αλλά όχι και να είμαι στο 1/4 από πριν... Ποιος φταίει λοιπόν ; Μου εγγυήθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα τηρούν. 3)Στα 3548 κλειδώνει... (τρελαίνομαι μόνο που το σκέφτομαι) εχεις δικιο να εισαι απογοητευμενος εφ οσον κλειδωνεις χαμηλοτερα απο πριν, βεβαια το τι σου εγγυαται ο καθε πωλητης εκει περα να μην τα παιρνεις και πολυ τοις μετρητοις... γιατι η μονη εγγυηση σε ισχυ που σου εχουν δωσει ειναι οτι θα εχεις μεχρι 24 κατι το οποιο τηρηται
we_will_rise Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Έστω ρε παιδιά, να το δεχτώ, έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα τον "κύριο" εκείνο, και δεν τον ανάγκασα να υπογράψει για να τον τρέχω τώρα... Θα με βάλουν να πληρώσω πρόστημο αν κάνω αίτηση διαγραφής τώρα ;;
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 δεν υπηρχε περιπτωση να σου υπεγραφε τιποτα, μπορεις να τους παρεις και να κανεις παραπονα για την ταχυτητα ή πολυ απλα να σηκωθεις να φυγεις πληρωνοντας αυτο που λεει το συμβολαιο που υπεγραψες
giorgosa5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 1)Τι να περιμένω φίλε μου ; Να ζεσταθεί οι γραμμή ; 2)Αντιθέτως φίλε μου, το έψαξα πολύ, και μου εγγυήθηκαν (υπεύθυνος καταστήματος) ότι θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ'ότι τώρα. Δεν απαίτησα 24άρα, αλλά όχι και να είμαι στο 1/4 από πριν... Ποιος φταίει λοιπόν ; Μου εγγυήθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα τηρούν. 3)Στα 3548 κλειδώνει... (τρελαίνομαι μόνο που το σκέφτομαι) φιλε κατι λαθος παιζει, δεν γινεται να κλειδωνεις λιγοτερο απο οτι πριν. μηπως δεν εχεις συνδεση κατι σωστα στην συνδεσμολογια του εξοπλισμου? για βαλε τον προηγουμενο εξοπλισμο να δεις με τι ταχυτηατα συνχρονιζης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.