Fozzy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ένας φίλος που έχει blog μου ζήτησε να τον βοηθήσω μιας και ξέρω 2-3 πράγματα απο "κουμπιούτερ" αλλα ομολογουμένως απο blogs δεν είχα ιδέα. Απ'οτι τσέκαρα, είναι απο τα καινούργια layouts για New Blogger που σημαίνει οτι υποστηρίζουν ένα σωρό features αλλα πρέπει να κάνεις upgrade τον Blogger, όπερ και εγένετο. Το θέμα είναι οτι μας πετάει το εξής ο Blogger: Your template could not be parsed as it is not well-formed. Please make sure all XML elements are closed properly. XML error message: Element type "b:if" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>" Δεν έχω ιδέα απο ΧML αλλα απο την λίγη ΗΤML που ξέρω, αν κατάλαβα καλά κάποιο tag δεν έχει κλείσει σωστά. Και επειδή είναι τεράστιο το αρχείο (1000 γραμμές κάπου) είπα να κατεβάσω εναν XML Editor που έχει κάποιους υποτυπώδεις ελέγχους, μην ψάχνω τζαμπα. Οταν έτρεξα 'ελεγχο για wellformedness άρχισε να μου πετάει καποια κατα τη γνώμη μου "κουλά" errors τύπου missing white space se kati <b:if cond= κλπ κλπ ενω με το μάτι μου δε φαινόταν κάτι λάθος. Μπορεί κάποιος που ξέρει κ έχει ασχοληθεί να ρίξει μια ματιά; Επισυνάπτω το .zip ακριβώς όπως υπάρχει στο site για κατέβασμα, χωρίς καμία δικιά μου παρέμβαση. Ευχαριστώ. Blogy-Glass-BlogandWeb-com.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.