Danny7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 για να μην μιλησω στο θεμα τον προσφορων και γινει μπαχαλο σκεφτηκα να ανοιξω καινουριο θεμα!!!θελω να αγορασω αυτο το λαπτοπ αφου ειναι και σε προσφορα στο πλαισιο απλα εχω καποιες ερωτησεις και θελω να μου πειτε αμα αξιζει και η αγορα του!!!θελω να ξερω αμα μπορω να βαλω περισσοτερη μνημη απο το 1gb που εχει και ποσο θα μου κοστει αυτο!!!επισης θα κανει για παιχνιδια χωρις πολλες απαιτησεις οπως warcraft 3 η lineage 2?εχει bluetooth μικροφωνο και card reader?!αμα το εχει το συγκεκριμενο και κανεις απο εδω ας μου ελεγε την γνωμη του !αυτα και ευχαριστω πολυ!!!
slaughter Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 this is a netbook not a laptop !!!! ψάξε στο internet τις διαφορές τους. Ναι μπορείς να βάλεις κίαλη μνήμη
mourlos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 αμα χρειαζεσαι κατι ελαφρυ on the go τοτε παρτο. bluetooth δεν εχει card readers εχει 2 και μικροφωνο. οσο για παιχνιδια του εχω βαλει πανω quake 3 και το παει ανετα...τα παιχνιδια που λες δεν γνωριζω τι απαιτισεις εχουν. παντως δεν προτεινεται για παιχνιδομηχανη που μαλλον το θελεις εσυ
Danny7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ναι εχεις δικιο slaughter ειδα τις διαφορες !τωρα σκεφτομουν ομως αμα ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω να κανω αυτη την στιγμη για notebook?!ωραια ξερεις ποσο περιπου κοστιζει για να βαλω και αλλη!?δεν το θελω για παιχνιδομηχανη!!!το warcraft 3 ειναι αρκετα παλιο παιχνιδι και πιστευω αφου σηκωνει και το quake 3 θα ειναι μια χαρα!
Duracell Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ! Μνήμη μπορεί να έχει 1,5 GB MAXIMUM !!!
ktsak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 για να μην μιλησω στο θεμα τον προσφορων και γινει μπαχαλο σκεφτηκα να ανοιξω καινουριο θεμα!!!θελω να αγορασω αυτο το λαπτοπ αφου ειναι και σε προσφορα στο πλαισιο απλα εχω καποιες ερωτησεις και θελω να μου πειτε αμα αξιζει και η αγορα του!!!θελω να ξερω αμα μπορω να βαλω περισσοτερη μνημη απο το 1gb που εχει και ποσο θα μου κοστει αυτο!!!επισης θα κανει για παιχνιδια χωρις πολλες απαιτησεις οπως warcraft 3 η lineage 2?εχει bluetooth μικροφωνο και card reader?!αμα το εχει το συγκεκριμενο και κανεις απο εδω ας μου ελεγε την γνωμη του !αυτα και ευχαριστω πολυ!!! Φίλε μου διάβασε αν θες αυτο, θα ενημερωθεις για πολλα. Καλη συνέχεια
Danny7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 το εχω αγορασει το netbook εδω και αρκετο καιρο !
stefanos_79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια κακα τα ψεματα αυτα τα μηχανηματα δεν ειναι για παιχνιδια όχι τοσο απο θεμα επιδοσεων οσο απο θεμα οθονης και αναλυσης.Σε μια οθονη 8.9 και 10 ιντσων και αναλυσης 1024χ600 αν παιζεις παιχνιδια μονο κακο στα ματακια σου κάνεις .Εβαλα στο ΑSUS1000H(με 2giga Ram)το Age of Empires II(αρχαιο παιχνιδι) το οποιο υποστηριζει χαμηλοτερες αναλυσεις 800χ600 και 1024χ768.Στην πρώτη ανάλυση τα έβλεπα ολα τεράστια λες και ειμαι τυφλος στην δευτερη τρελάθηκα στο scroll.Ζαλιστηκα μεσα σε 10 λεπτα λες και επαιζα Quake 10 ωρες.Δεν παίζεται παιχνίδι με την καμια σε μια 10αρα οσο κι αν το σηκωνει το μηχανημα απο θεμα hardware
lambros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ποια μνημη να αγορασω απο το ε-σοπ να του βαλω?? ασπιρε 150λ?
furious99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ποια μνημη να αγορασω απο το ε-σοπ να του βαλω?? ασπιρε 150λ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554119 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554579
ksp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, γνωρίζετε πως μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει Windows?
furious99 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ετσι θα βαλεις XP απο USB stick(δοκιμασμενο) +μετα θα εγκαταστησεις τους drivers απο το site της Acer
radical239 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα και χρονια πολλα Θελω κι εγω να παρω το συγκεκριμενο netbook. Το οποιο θα το χρησιμοποιησω ως DJ laptop. Μπορει καποιος να μου πει αν θα τρεξει ανετα και απροωληματιστα virtual DJ η traktor? Με usb 500αρι σκληρο και usb καρτα ηχου για δευτερη ωστε να το συνδεσω σε μικτη σε 2 καναλια στην ουσια... Αν καποιος το εχει ,πορει να μπει στον κοπο να το δοκιμασει PLEASE???
baniko Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλή Χρονία! Κανένα νέο για την έκδοση με την μεγάλη μπαταρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.