Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για μία τηλεόραση 32" με τιμή έως 700€ το ανώτερο. Η τηλεόραση θα αγοραστεί από τον Κωτσόβολο (μην πεις τίποτα, σε κατάλαβα από τη φωνή ) επειδή παρέχει τη δυνατότητα πρώτης δόσης το 2010. Εγώ έχω πολύ καλή άποψη για τις Samsung, αλλά όποια πρόταση, εφόσον τεκμηριώνεται απόλυτα, δεκτή.
Magrugada Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για μία τηλεόραση 32" με τιμή έως 700€ το ανώτερο. Η τηλεόραση θα αγοραστεί από τον Κωτσόβολο (μην πεις τίποτα, σε κατάλαβα από τη φωνή ) επειδή παρέχει τη δυνατότητα πρώτης δόσης το 2010. Εγώ έχω πολύ καλή άποψη για τις Samsung, αλλά όποια πρόταση, εφόσον τεκμηριώνεται απόλυτα, δεκτή. Κοίτα η αγορά μιας τηλεόρασης έχει να κάνει καταρχάς αν σου άρέσει η εικόνα της όταν παίζει. Τώρα αν μπούμε σε λεπτομέρειες πρέπει να σου πώ ότι μια αγορά θεωρείτε καλή αν πάρεις κάτι καινούργιο τεχνολογικά. Δηλαδή μια τηλεόραση 32'' αν είναι στα 100 ΗΖ υπερτερεί αυτής με 50''. Βέβαια το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο στις παραπάνω ίντσες.Επίσης να είναι Full HD είναι ένα πλεονέκτημα σοβαρό για αυτόν που βλέπει ταινίες ειδικά bue-ray. Τώρα σίγουρα με τα 700 EYRO θα κοιτάξεις να προσαρμοστείς αλλά προσωπική μου γνώμη να μαζεψείς λίγα χρήματα ακόμη να έχει κάτι παραπάνω γιατί τηλεόραση δεν αγοράζουμε συνέχεια.Όσο για τις samsung σίγουρα είναι κατώτερες από panasonic και τις κορυφαίες pionner
DaRkWeAvEr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα η αγορά μιας τηλεόρασης έχει να κάνει καταρχάς αν σου άρέσει η εικόνα της όταν παίζει. Τώρα αν μπούμε σε λεπτομέρειες πρέπει να σου πώ ότι μια αγορά θεωρείτε καλή αν πάρεις κάτι καινούργιο τεχνολογικά. Δηλαδή μια τηλεόραση 32'' αν είναι στα 100 ΗΖ υπερτερεί αυτής με 50''. Βέβαια το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο στις παραπάνω ίντσες.Επίσης να είναι Full HD είναι ένα πλεονέκτημα σοβαρό για αυτόν που βλέπει ταινίες ειδικά bue-ray. Τώρα σίγουρα με τα 700 EYRO θα κοιτάξεις να προσαρμοστείς αλλά προσωπική μου γνώμη να μαζεψείς λίγα χρήματα ακόμη να έχει κάτι παραπάνω γιατί τηλεόραση δεν αγοράζουμε συνέχεια.Όσο για τις samsung σίγουρα είναι κατώτερες από panasonic και τις κορυφαίες pionner Full HD και 32 ίντσες? Έλεος...Τέλος πάντων, πολύ καλή για την τιμή της http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=53591 Αλλά οπώσδήποτε πρέπει να τη δεις από κοντα και σε τηλεοπτικό αλλά και σε hd σήμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.