FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Οταν όμως η θρησκεία μιλάει για το οτι η γη είναι επίπεδη και διαφορα άλλα τέτοια φαιδρά δεν νομίζω να συμφωνεί με οποιαδήποτε http://creationwiki.org/Bible_says_the_earth_is_round α) Πόσοι γνωρίζουν την Θρησκεία του Ζωροαστρισμού (δογματικά) και την ιστορία του Μίθρα, που προ υπήρξε 500 χρόνια πριν την έλευση του Χριστού (πόσο μάλλον των Ρωμαίων) στην περιοχή της Μέσης Ανατολής - Περσία. β) Πόσοι γνωρίζουν ότι ο Μ. Κωνσταντίνος που εγκαθίδρυσε την θρησκεία του Χριστιανισμού ήταν αρχιερέας της. (Και αναφέρεται μάλιστα και στα Βυζαντινά βιβλία ότι έγινε χριστιανός πριν από τον θάνατό του, αλλά μόνο Ρωμαίοι ιστορική ρίχνουν φως). γ) Γιατί γιορτάζετε τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου, μιάς και η Καινή Διαθήκη, δείχνει ότι ο Χριστός γεννήθηκε το καλοκαίρι. a) την έχω ακούσει μονο. δεν έχω διαβάσει σχετικά δεν αναφέρει κάτι πάνω σε αυτό που λες. πηγή? There is scholarly controversy, however, as to whether Constantine adopted his mother's Christianity in his youth, or whether he adopted it gradually over the course of his life http://en.wikipedia.org/wiki/Constantine_I_and_Christianity#cite_note-0 c) http://en.wikipedia.org/wiki/Chronology_of_Jesus#Day_of_birth Το να μου παραθέτεις σαν αξιόπιστη πηγή κείμενο που γράφει: καταλαβαίνεις ότι δεν σε βοηθάει και πολύ. Τι θα έλεγες να σου φέρω επιχειρήματα χρησιμοποιώντας αποσπάσματα από το Κοράνι? αυτά που έκανες quote είναι άσχετα με αυτά που έδωσα εγώ. μονο για τα περί αθεϊσμού να διαβάσεις και να πεις εσύ τι πιστεύεις Ναι ο άνθρωπος πάντα είχε αυτή την ανάγκη να πιστεύει σε κάτι ανώτερο για να μπορέσει να εξηγήσει όσα δεν καταλάβαινε ή να συμπληρώσει τα κενά του σε υπαρξιακό επίπεδο. αυτό είναι άλλο από το "τους έμαθαν να σκέφτονται έτσι". αντιφάσκεις Το πρώτο Link:Σοβαρο link λοιπόν. Και το δεύτερο πραγματικά δίνει ρέστα: Το site λέγεται Όρθοδοξη ομάδα δογματικής έρευνας (δηλαδή αποφασίζω οτι τα ηλεκτρόνια είναι μπλέ με ροζ βουλες και προσπαθώ να το αποδείξω). Είναι πραγματικά αστείο. Δογματική έρευνα. Γμτ. Δεν μπορώ να το χωνέψω..... δε με νοιάζει τι είναι το site. με νοιάζει αυτά που γραφει για τον αθεϊσμό. θα τα παραθέσω για να είμαι ξεκάθαρος. από εκεί πέρα είναι food for thought. από άλλο site. Η ύπαρξη του Θεού, επαναλαμβάνουμε, δεν μπορεί να αποδειχτεί, πρέπει να τη δεχτούμε με πίστη. Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται την ίδια πίστη για να πιστέψεις στον αθεϊσμό. Για να κάνεις την απόλυτη δήλωση «Δεν υπάρχει Θεός!» είναι σαν να ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις απολύτως τα πάντα – και πως έχεις πάει οπουδήποτε στο σύμπαν – και ότι έχεις δει τα πάντα. Φυσικά κανένας αθεϊστής δεν θα έκανε μια τέτοια δήλωση. Ωστόσο, αυτό είναι τελικά αυτό που ισχυρίζονται όταν δηλώνουν ότι δεν υπάρχει Θεός. Οι αθεϊστές δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ο Θεός δεν, για παράδειγμα, ζει στο κέντρο του ήλιου, ή κάτω από τα σύννεφα του Δία, ή σε κάποιο μακρινό νεφέλωμα. Αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί, έτσι δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι ο Θεός δεν υπάρχει. Χρειάζεται ακριβώς τόση πίστη να είσαι αθεϊστής όση και για να είσαι θεϊστής. Είμαστε, λοιπόν, πίσω από την αρχή. Ο αθεϊσμός δεν μπορεί να αποδειχτεί και η ύπαρξη του Θεού πρέπει να γίνει αποδεκτή δια πίστεως. http://www.gotquestions.org/Greek/Greek-atheism.html όλα αυτά είναι φιλοσοφικά ζητήματα σαν τον neo και smith όπου ήταν οι πλευρες του ιδιου νομίσματος.
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 http://creationwiki.org/Bible_says_the_earth_is_round http://www.answering-christianity.com/earth_flat.htm http://sol.sci.uop.edu/~jfalward/Flat_Earth.htm http://www.lhup.edu/~dsimanek/febible.htm Γενικά μπορώ με link να σου αποδείξω ότι θέλεις/θέλω. Αμφισβητείς πάντως ότι η Βίβλος λέει ότι η Γη είναι στρογγυλή; Τέλος πάντων έστω ότι το παράδειγμα ήταν λάθος. Και πάλι όμως υποστήριζαν την γεωκεντρικότητα του σύμπαντος, μέγα σφάλμα. Δεν σηκώνω αμφισβήτηση σε αυτό, ψάξε τι έπαθε ο Γαλιλαίος. αυτά που έκανες quote είναι άσχετα με αυτά που έδωσα εγώ. μονο για τα περί αθεϊσμού να διαβάσεις και να πεις εσύ τι πιστεύεις Αυτά που έκανα quote είναι παρμένα αυτούσια από τις πηγές που παρέθεσες. Δεν μπορώ να διαβάσω αποσπασματικά ένα κείμενο που χαρακτηρίζει ως αμαθείς, αμόρφωτους και ηλίθιους όσους δεν αποδέχονται την χριστιανική πίστη. αυτό είναι άλλο από το "τους έμαθαν να σκέφτονται έτσι". αντιφάσκεις Καθόλου. Αν είχες γεννηθεί στον Αμαζόνιο πιθανώς να είχες για θεό τα δέντρα γιατί θα ήθελες να εκφράσεις κάπως αυτή την ανάγκη. Όμως άλλο το να πιστεύουν εσωτερικά κάποιοι σε μια ανώτερη δύναμη επειδή την χρειάζονται και άλλο να γίνεται επιβολή μιας θρησκείας σε άτομα που δεν έχουν αναπτύξει ακόμα κριτική ικανότητα όπως το σχολείο. Άλλο η εσωτερική ανάγκη που θα ένοιωθε κάποιος ιρακινός να απευθυνθεί σε μια ανώτερη δύναμη και άλλο η πλύση εγκεφάλου που του γίνεται για να ανατιναχτεί στο όνομα κάποια θρησκείας. δε με νοιάζει τι είναι το site. Κακώς, πρέπει να προσέχεις από που παραθέτεις πηγές και πόσο αξιόπιστα είναι. με νοιάζει αυτά που γραφει για τον αθεϊσμό. θα τα παραθέσω για να είμαι ξεκάθαρος. από εκεί πέρα είναι food for thought. από άλλο site. Γενικά παρατηρώ ότι έχεις μια σύγχηση μεταξύ θρησκείας και πίστης. Σε αυτό έχει βοηθήσει η αγαπητή μας εκκλησία προφανώς όπου θεός=θρησκεία=αλήθεια=χριστός αλλά ενδέχεται κάποιος να πιστεύει σε κάποιο θεό αλλά να μην πιστεύει στις ιστορίες της Διαθήκης. Η πίστη στον αθεϊσμό ή σε κάτι αόριστο δεν βλάπτει, απλώς είναι κάτι διαφορετικο. Θέλεις να θυμηθούμε πόσο βλάπτει η πίστη σε κάποια θρησκεία και η τυφλή αποδοχή χωρίς σκέψη αυτών που πρεσβεύει;
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) http://www.answering-christianity.com/earth_flat.htmhttp://sol.sci.uop.edu/~jfalward/Flat_Earth.htm http://www.lhup.edu/~dsimanek/febible.htm Γενικά μπορώ με link να σου αποδείξω ότι θέλεις/θέλω. Αμφισβητείς πάντως ότι η Βίβλος λέει ότι η Γη είναι στρογγυλή; Τέλος πάντων έστω ότι το παράδειγμα ήταν λάθος. όπως διαπιστώνεις και εσύ αυτοί που λένε κατά τις βίβλου και αυτοί που λένε υπέρ βασίζονται σε διαφορετικές ερμηνείες του ιδιου πράγματος. άρα δεν υπάρχει απόδειξη. οποτε δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τέτοιους ορους ώστε να διαστρεβλώσει τα υπάρχοντα και να κάνει αφορισμούς όπως έκανε ο παραπάνω. "γιαυτο" μην αναφέρεται τι λέει και τι δε λέει η βίβλος. Και πάλι όμως υποστήριζαν την γεωκεντρικότητα του σύμπαντος, μέγα σφάλμα1) αυτό πάλι από που προκύπτει? 2) η καθολική εκκλησια αφόρισε τον γαλιλαίο Αυτά που έκανα quote είναι παρμένα αυτούσια από τις πηγές που παρέθεσες. Δεν μπορώ να διαβάσω αποσπασματικά ένα κείμενο που χαρακτηρίζει ως αμαθείς, αμόρφωτους και ηλίθιους όσους δεν αποδέχονται την χριστιανική πίστη. άλλη φορα θα σου κάνω crop Καθόλου. Αν είχες γεννηθεί στον Αμαζόνιο πιθανώς να είχες για θεό τα δέντρα γιατί θα ήθελες να εκφράσεις κάπως αυτή την ανάγκη. Όμως άλλο το να πιστεύουν εσωτερικά κάποιοι σε μια ανώτερη δύναμη επειδή την χρειάζονται και άλλο να γίνεται επιβολή μιας θρησκείας σε άτομα που δεν έχουν αναπτύξει ακόμα κριτική ικανότητα όπως το σχολείο. το ίδιο παραμύθι λένε όλοι. πια επιβολή τις θρησκείας? επειδή είναι μάθημα στο σχολειό? σταματα αυτή την καραμέλα. γιατί δε λες για την βαφτιση? σε ρώτησαν για να σου δώσουν το όνομα σου? γουστάρεις? ξέρεις όμως ότι μπορείς να το αλλάξεις αν θέλεις. το ίδιο μπορείς να κανεις και με τα πιστεύω σου. Άλλο η εσωτερική ανάγκη που θα ένοιωθε κάποιος ιρακινός να απευθυνθεί σε μια ανώτερη δύναμη και άλλο η πλύση εγκεφάλου που του γίνεται για να ανατιναχτεί στο όνομα κάποια θρησκείας. τι σχέση έχει ο θρησκευτικός φανατισμός με τι χριστιανισμό? στη σημερινή εποχή πια πλύση εγκεφαλου σου γίνεται? μη τα γενικεύεις όλα κόψε την απολυταρχία Κακώς, πρέπει να προσέχεις από που παραθέτεις πηγές και πόσο αξιόπιστα είναι. εσύ πως κρίνεις την αξιοπιστία ενός site? μπορείς και μονο σου να ψάξεις αν γουστάρεις δε χρειάζεται να ψάχνω εγώ για σένα Γενικά παρατηρώ ότι έχεις μια σύγχηση μεταξύ θρησκείας και πίστης. Σε αυτό έχει βοηθήσει η αγαπητή μας εκκλησία προφανώς όπου θεός=θρησκεία=αλήθεια=χριστός αλλά ενδέχεται κάποιος να πιστεύει σε κάποιο θεό αλλά να μην πιστεύει στις ιστορίες της Διαθήκης. μάλλον εσύ έχεις μπερδέψει τον ορισμό του αθεϊσμού A person who does not believe that deities exist; one who lacks belief in gods. εν οίδα ότι ουδέν οίδα ευτυχώς υπάρχει λύση στην σύνγχιση Irreligion is an absence of religion, indifference to religion, or hostility to religion.[1] Depending on the context, it may be understood as referring to atheism, deism, agnosticism, skepticism, freethought, or secular humanism. Irreligious people may have convictions equal in depth to those of religious adherents Η πίστη στον αθεϊσμό ή σε κάτι αόριστο δεν βλάπτει, απλώς είναι κάτι διαφορετικο. Θέλεις να θυμηθούμε πόσο βλάπτει η πίστη σε κάποια θρησκεία και η τυφλή αποδοχή χωρίς σκέψη αυτών που πρεσβεύει; δεν είπα ότι βλάπτει. είπα το κατά ποσο ισχύει ως έννοια. και η πιστη στους εξωγήινους δεν βλάπτει, άσχετος αν κάποιοι το παίρνουν ως δεδομένο λόγο τις στατιστικής υπεροχης και προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι υπάρχουν. :lol: τώρα με έκανες και γέλασα. μου θύμισες ένα φίλο μου που επειδή διάβασε τον κώδικα da vinci άρχισε να αναρωτιέται αν ο χριστός έκανε παιδί. και είπε το αμίμητο. είμαι χριστιανός χωρίς παρωπίδες. ψάξε τι λέξη doctrine και έλα πες μου Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2009 από FarCry
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Pretorianos έγραψες: "Ναι ο άνθρωπος πάντα είχε αυτή την ανάγκη να πιστεύει σε κάτι ανώτερο για να μπορέσει να εξηγήσει όσα δεν καταλάβαινε ή να συμπληρώσει τα κενά του σε υπαρξιακό επίπεδο." Μπορείς να μου πεις τι δόγμα έχει η Καθολική Εκκλησία και τι δόγμα έχει η Ορθόδοξη Εκκλησία;
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Το 37,4% των όσων λέει η βίβλος, είναι συμβολικά. Τα υπόλοιπα, έγιναν. Παραμένει ασαφές σε ποια κατανομή εκ των δύο υπάγεται η ανάσταση του Χριστού, το περπάτημα στο νερό, το νερό σε κρασί, οι γκαβοί, ανάπηροι, δαιμονισμένοι, το "κρακ" του ναού, η κιβωτός του Νώε και ο κατακλυσμός, οι 7 πληγές της Αιγύπτου και ο μάηκροσοφτ Όφις. Και δευτερευόντως, τις σφαγές τις έκανε η Καθολική Εκκλησία, η Ορθόδοξη παραμένει αθώα και τιμούσα το ταπεινό της όνομα.
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) όπως διαπιστώνεις και εσύ αυτοί που λένε κατά τις βίβλου και αυτοί που λένε υπέρ βασίζονται σε διαφορετικές ερμηνείες του ιδιου πράγματος. άρα δεν υπάρχει απόδειξη. οποτε δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τέτοιους ορους ώστε να διαστρεβλώσει τα υπάρχοντα και να κάνει αφορισμούς όπως έκανε ο παραπάνω. "γιαυτο" μην αναφέρεται τι λέει και τι δε λέει η βίβλος. Ξέρεις πως δούλευε το σύστημα με το μαντείο των Δελφών έτσι; Γιατί παρατηρώ μια ομοιότητα... "Εμείς ναι μεν είπαμε αυτό αλλά εννοούσαμε...." άλλη φορα θα σου κάνω crop Τότε δεν θα το λαμβάνω καθόλου υπόψη το ίδιο παραμύθι λένε όλοι. πια επιβολή τις θρησκείας? επειδή είναι μάθημα στο σχολειό? σταματα αυτή την καραμέλα. γιατί δε λες για την βαφτιση? σε ρώτησαν για να σου δώσουν το όνομα σου? γουστάρεις? ξέρεις όμως ότι μπορείς να το αλλάξεις αν θέλεις. το ίδιο μπορείς να κανεις και με τα πιστεύω σου. Έχω πει και για την βάφτιση μην ανησυχείς. Επιβολή δεν το εννοώ με την έννοια του μαστιγώματος, το λέω με την έννοια της "προπαγάνδας". Αυτή που έχει καταντήσει τους μισούς έλληνες (και αμερικάνους) να πιστεύουν ότι οι άνθρωποι υπάρχουν 100.000 χρόνια και ότι καταγόμαστε από τον Αδαμ και την Ευα. Φυσικά μπορώ να τα αλλάξω, γιατί όμως δεν πάει the other way; Να μην μαθαίνουμε τίποτα, και όποιος μεγαλώσει και θέλει ας ψαχτεί με τις θρησκείες. τι σχέση έχει ο θρησκευτικός φανατισμός με τι χριστιανισμό? στη σημερινή εποχή πια πλύση εγκεφαλου σου γίνεται? μη τα γενικεύεις όλα κόψε την απολυταρχία Βάφτιση. 8 χρόνια μάθαινα ιστορίες και διηγήσεις της Διαθήκης χωρίς καμία αναφορά στην συμβολικότητα αυτών ή αναφορά σε άλλες θρησκείες. 12 χρόνια έκανα προσευχή κάθε πρωί "εις το όνομα του πατρός". 15 χρόνια πήγαινα σε χώρους μάθησης με εικόνες δεξιά αριστερά να μου θυμίζουν την θρησκεία μου. Παλαιότερα γίνονταν και εξομολογήσεις στα σχολεία. Φαντάζομαι όλα αυτά στα πλαίσια της αντικειμενικής και αμερόληπτης ενημέρωσης περί πίστης και θρησκείας.. Όσο για θρησκευτικό φανατισμό πιστεύω δεν το εννοούσες. Μην με βάλεις να παραθέτω γεγονότα και πηγές πραγμάτων που έγιναν "στο όνομα του χριστιανισμού". δεν είπα ότι βλάπτει. είπα το κατά ποσο ισχύει ως έννοια. και η πιστη στους εξωγήινους δεν βλάπτει, άσχετος αν κάποιοι το παίρνουν ως δεδομένο λόγο τις στατιστικής υπεροχης και προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι υπάρχουν.:lol: Γελάς. Για να δούμε το κείμενο που παρέθεσες πως μπορεί με μια μικρή αλλαγή να αλλάξει δραματικά: Η ύπαρξη εξωγήινων/νεφελίμ/αγιοβασίληδων, επαναλαμβάνουμε, δεν μπορεί να αποδειχτεί, πρέπει να τη δεχτούμε με πίστη. Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται την ίδια πίστη για να πιστέψεις στην μη ύπαρξη. Για να κάνεις την απόλυτη δήλωση «Δεν υπάρχουν εξωγήινοι/νεφελίμ/αγιοβασίληδες!» είναι σαν να ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις απολύτως τα πάντα – και πως έχεις πάει οπουδήποτε στο σύμπαν – και ότι έχεις δει τα πάντα. Φυσικά κανένας άπιστος δεν θα έκανε μια τέτοια δήλωση. Ωστόσο, αυτό είναι τελικά αυτό που ισχυρίζονται όταν δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι/νεφελίμ/αγιοβασίληδες. Οι άπιστοι δεν μπορούν να αποδείξουν ότι οι εξωγήινοι/νεφελίμ/αγιοβασίληδες δεν, για παράδειγμα, ζουν στο κέντρο του ήλιου, ή κάτω από τα σύννεφα του Δία, ή σε κάποιο μακρινό νεφέλωμα. Αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί, έτσι δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι οι εξωγήινοι/νεφελίμ/αγιοβασίληδες δεν υπάρχουν. Χρειάζεται ακριβώς τόση πίστη να είσαι πιστός όσο και για να είσαι άπιστος. Είμαστε, λοιπόν, πίσω από την αρχή. Η μη ύπαρξη δεν μπορεί να αποδειχτεί και η ύπαρξη εξωγήινων/νεφελίμ/αγιοβασίληδων πρέπει να γίνει αποδεκτή δια πίστεως. Φαντάζομαι το παραπάνω μόνο ως χιουμοριστικό μπορεί να το εκλάβει κάποιος, αν το δεις όμως αποσπασματικά μόνο του το κείμενο δεν λέει κάτι "λανθασμένο". Γι' αυτό προσοχή με τα lol.. Μπορείς να μου πεις τι δόγμα έχει η Καθολική Εκκλησία και τι δόγμα έχει η Ορθόδοξη Εκκλησία; http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=84478 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2009 από Praetorianos
evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 τελικά πάμε πίσω όχι μπροστά. εν έτη 2009 ασχολούμαστε ακόμα με αποδεδειγμένα πράματα και θρησκείες. απλά ντροπή
elven Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ελβεν , πόσα πήρες από τον τζιμαρα γι' αυτό το ποστ ; Γμτ δε σε πιασα.Εξήγα plz
BLISS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ο θεος εγραψε κειμενα ? "θεοπνευστα"...... Θεοπνευστο, ειναι μονο το κλαρινο του Σαλέα. Φημες, λενε το ιδιο και για το κλαρινο της Αλεξανδρατου, αλλα -προς το παρον- δεν εχω προσωπικη αποψη... Ολα τ'αλλα, καμια σχεση... κυμβαλα αλαλαζοντα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2009 από BLISS ΣΑΛΕΑΣ FIXED LINK :-P
pournaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Θεοπνευστο, ειναι μονο το κλαρινο του Σαλέα. Φημες, λενε το ιδιο και για το κλαρινο της Αλεξανδρατου, αλλα -προς το παρον- δεν εχω προσωπικη αποψη... Ολα τ'αλλα, καμια σχεση... κυμβαλα αλαλαζοντα. Προσπαθεις ομως να παραπλανησεις τους πιστους, γιατι αν δεν με απατα η ακοη μου, η "θεοπνευστη" εκτελεση του συγκεκριμενου ασματος ανηκει στον αλλο Θεο (ειναι πως λεμε καθολικοι - ορθοδοξοι), Πέτρο-Λούκα Χαλκιά. Ο Θεος τον οποιο επικαλεισαι (και οχι επι ματαιω), βρισκεται εδω
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Φαντάζομαι το παραπάνω μόνο ως χιουμοριστικό μπορεί να το εκλάβει κάποιος, αν το δεις όμως αποσπασματικά μόνο του το κείμενο δεν λέει κάτι "λανθασμένο". Γι' αυτό προσοχή με τα lol.. το lol πηγαινε στο doctrine για το χριστιανος χωρις παρωπιδες οχι στους εξωγηινους. εγω δεν προσπαθω να πεισω για την υπαρξη του θεου καποιοι αλλοι ομως προσπαθουν να πεισουν για τους εξωγηινους (επιστημονες). για κανε ενα γκαλοπ και θα δεις τα ποσοστα. οπως σου επιτασσει η λογικη οτι ολα δε μπορει να ειναι τυχαια αρα κρυβεται καποιος πισω απο το masterplan ετσι σου επιτασσει οτι ειναι απιθανο να ειμαστε οι μονοι σε αυτο το masterplan. η διαφορα εγκειται οτι το πρωτο ειναι ανωτερο του δευτερου και γιαυτο μπορεις να στηριξεις την υπαρξη του masterplan χωρις τους εξωγηινους μεσα εαν λαμβανεται την βιβλο ως επιστημονικο βιβλιο να μας το πειτε αλλιως μη λετε για περιφερειες κυκλου, 3.14 και αλλα που αναφερουν πολλοι για να τη θιξουν. τουλαχιστον οταν θελετε και κανετε τετοιες αναφορες να το λετε. σε αντιθετη περιπτωση ουτε λογος περι επιστημονικων δεδομενων. εαν παλι ζουσες στο μεσαιωνα ολα αυτα που λεει η βιβλος θα τα πιστευες γιατι τοτε η επιστημη ηταν πολυ πισω. αρα και εσυ γαλουχιζεσαι απο την περιοδο γεννησεως σου. γιατι να ειναι προπαγανδα η εκκλησια και να μην ειναι αυτα που μαθαινεις στο σχολειο ως επιστημη? αν σε αφηναν χωρις επιστημονικη γνωση πια θα ηταν η πορεια σου? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Όσο για θρησκευτικό φανατισμό πιστεύω δεν το εννοούσες. Μην με βάλεις να παραθέτω γεγονότα και πηγές πραγμάτων που έγιναν "στο όνομα του χριστιανισμού". ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 It's all fun and games, 'til the Bible sets in.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Praetorianos διάβασα αυτό που έδωσες,αλλά εκεί λέει τις διαφορές μεταξύ Ορθοδόξων και Καθολικών.Τα δόγματα δε τα αναφέρει πουθενά. Επίσης ενδιαφέρον θα ήταν να παραθέσεις γεγονότα και πηγές πραγμάτων που έγιναν "στο όνομα του χριστιανισμού".
elven Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Γαμάτο βίντεο,ρε δείτε στο 0:58 -->Omnipotent = The All Mighty
teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ακριβώς. God is Omnipotent, Omniscient and Omnislash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα