Etherovamon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Συγγνώμη προκαταβολικά εάν αυτό το ζήτημα έχει χιλιοτεθεί.Θα ήθελα όμως κάποιος να μου πει πώς μπορώ να παγώσω-πάρω εικόνες από ταινίες, λογισμικά, τύπους εγγράφων κ.ά., να τις επεξεργαστώ(αφού προφανώς έχουν μετατραπεί σε αρχείο εικόνας π.χ. jpeg) και να τις ενσωματώσω σε ένα δικό μου έγγραφο.Το snag it κάνει τη δουλειά αυτή;Μπορείτε να μου αναφέρετε κάποιον τρόπο ή πρόγραμμα κάπως εύχρηστο;
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Εάν κατάλαβα καλά αυτό μπορείς να το κάνεις και με το κουμπί στο πληκτρολόγιο σου που λέγεται PrtScn SysRq και μετά ανοίγεις τη ζωγραφική και είσαι έτοιμος!!!Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά!!!
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Όσον αφορά τα βίντεο, επειδή λειτουργούν λίγο διαφορετικά, θα πρέπει να κάνεις το grabbing μέσα από το πρόγραμμα αναπαραγωγής. Τα PowerDVD, KMPlayer, Media Player Classic έχουν αυτήν την δυνατότητα. Ο Media Player των Windows όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.