Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη gpu 6800GS σε τι???

tauritos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολυυυυυυυυυυ καιρό έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι στο pc και κολλούσε:-(.

Η κάρτα γραφικών που έχω (MSI 6800GS) είναι ήδη στα τελευταία της και λέω να την αλλάξω με κάποια καινούρια κάρτα ως 100€.Απαιτήσεις τρελές δεν θέλω,να παιζει κανά παιχνιδάκι σε μέτρια προς καλή ποιότητα σε 19 οθόνη.Το τροφοδοτικο που έχω είναι 400W.Τι έχετε να προτείνεται?

Δημοσ.
AGP ή pci-e;

Τι επεξεργαστή/μνήμη/απαιτήσεις έχεις;

Ναι ξέχασα να τα αναφέρω αυτα:-D.

Λοιπόν ο δίαυλος είναι PCI-E o επεξεργαστής ειναι ο AMD Athlon 4200+,μνήμη 2048 ddr,160giga wd.

Απαιτήσεις...το game που έβαλα και κολλούσε ήταν το devil may cry 4,το πολύ πολύ να βάλω και κάποιο ράλυ.(fps games πόλυ δύσκολο να παίξω)...

Δημοσ.
Πιστεύω πως με μια 4670 θα σαι άνετα, ακόμα και με το υπάρχον τροφοδοτικό.

Την 4830 θα την σηκώνει...?και γενικά ποιά είναι καλύτερη η 4670 ή η 4830:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

H 4830, αλλα πολυ ακριβη για αυτα που προσφερει (τιμουλες τσεκαρες?)

Ισως χρειαστει να αλλαξεις και τροφοδοτικο με την 4830..

Δημοσ.

Η 4830 είναι στο περίπου 50% ταχύτερη απ την 4670. Αν το τροφοδοτικό σου δεν είναι του κιλού πιθανότατα θα τη σηκώνει.

Δημοσ.
H 4830, αλλα πολυ ακριβη για αυτα που προσφερει (τιμουλες τσεκαρες?)

Ισως χρειαστει να αλλαξεις και τροφοδοτικο με την 4830..

Το κοίταξα με τις τιμες και είδα οτι ειναι +20€ πανω απο τον προυπολογισμό μου,

πράγμα που δεν ξεφεύγει πολυ ,αλλά να πάω και για αλλαγή τροφοδοτικού το ξεχνάω:-D

• Moderators
Δημοσ.
Η 4830 είναι στο περίπου 50% ταχύτερη απ την 4670. Αν το τροφοδοτικό σου δεν είναι του κιλού πιθανότατα θα τη σηκώνει.

Με την 4850 ενα 10%-20% ακριβοτερη και με αλλο ενα +40% επιδοσεων? Ευχαριστω δε θα παρω :P

Δημοσ.
Με την 4850 ενα 10%-20% ακριβοτερη και με αλλο ενα +40% επιδοσεων? Ευχαριστω δε θα παρω :P

Εχμ δεν είναι ακριβώς έτσι.

~15% (10-20%) διαφορά στις επιδόσεις είδα εγώ.

Οπότε ό,τι πληρώνεις, παίρνεις μεταξύ αυτών των δύο.

Δημοσ.
Αυτο που λες μπορεις να το εγγυηθεις?

Αφου δε ξερεις καν ποιο τροφοδοτικο εχει...

Ναι, μπορώ να το "εγγυηθώ". 400watt είναι πάρα πολλά, ακόμα και στην περίπτωση που το τροφοδοτικό είναι "κάψε με" μάρκα...επίσης, δεν υπάρχει θέμα amps στην 12αρα, η 4830 τραβάει τα περισσότερα από την PCI-express....

Debunking Power Supply Myths

The Truth About Graphics Power Requirements V2

• Moderators
Δημοσ.

Οk. (γιατι εμενα καηκε τροφοδοτικο 350W βαζοντας Ati X1300, γιαυτο φυλαω λιγο τι λεω ;) )

Δεν εχει σημασια απο που τραβαει τα περισσοτερα. ξεχνας οτι παρα μα παρα πολλα 400ρια δεν εχουν ΚΑΝ βισμα για Pci-express?

(αν του καει κατι θα ξερει ποιον να κυνηγαει)

Δημοσ.
Οk. (γιατι εμενα καηκε τροφοδοτικο 350W βαζοντας Ati X1300, γιαυτο φυλαω λιγο τι λεω ;) )

Δεν εχει σημασια απο που τραβαει τα περισσοτερα. ξεχνας οτι παρα μα παρα πολλα 400ρια δεν εχουν ΚΑΝ βισμα για Pci-express?

(αν του καει κατι θα ξερει ποιον να κυνηγαει)

Μα αφού το παιδί έχει την 6800gs. Σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της βγαίνει με 6πινο...;)

6800gs-rear.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...