fasmatikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αναδιαμορφώνοντας το topic του φίλου BritGreek : Ενδιαφέρομαι να φύγω από τον ΟΤΕ και να βάλω double play ή triple play. Αυτή τη στιγμή έχω 2Mbit από CONNEX... Όσοι μένετε πάτρα, Έξω-Αγυιά προw Ρίο παρακαλώ συμβουλέψτε με σχετικά με τον καλύτερο πάροχο γιατί σκοπέυω να κάνω αίτηση την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος που θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ είναι πρώτον το κόστος, και δεύτερον επειδή πλέον ο λογαριασμός της ΟΤΕΝΕΤ για ενσωματώνεται με το λογαριασμό του ΟΤΕ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι το ΦΠΑ στο λογαριασμό θα υπολογίζεται επί του συνολικού ποσού (με τα περίπου +40 ευρώ για 2 μήνες 2Mbit), με αποτέλεσμα να είναι αρκετά υψηλότερο σε σχέση με τον ξεχωριστό λογαριασμό που ερχόταν από την ΟΤΕΝΕΤ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Fasmatikos
linkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 κοιταξε,εγω ειμαι 2,7 χλμ απο το dslam και παιζω ανετα στα 8 mbit.βεβαια το dslam της κωσταντινουπολεως λενε πως ειναι πιταρισμενο...απο τους εναλλακτικους δεν εχω ιδεα καθως οσοι γνωστοι μου εχουν βαλει εχουν μπλεξει
greg_m Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εγω μενω εξω αγυια και εχω απο τελος μαιου βαλει forthnet 24m. λοιπον, εχει τυχει να ειμαι ως και 5 μερες χωρις σταθερο. εχουν απαραδεκτη εξυπηρετηση πελατων. απο ταχυτητα internet παιζει γυρω στα 8 με 10. οπως και να'χει πληρωνεις το μαλακισμενο το παγιο στον οτε οποτε φυγε.
giannopoulos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ειμαι στα 1,6 χλμ. στην τερψιθεα με hol double play και εχω φυγει απο τον ΠΟΤΕ εδω και εξι μηνες, χρονιζω στα 13.5 Μbpps ανετα.Δεν υπαρχουν αποσυνδεσεις και γενικα δεν εχω τπτ προβληματα στην ταχυτητα, αλλα για το τηλεφωνο να απαιτησεις συνδεση σε POTS και οχι σε τυπου VOIP. ειμαι πολυ ευχαριστημενος
kage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 αυτο με το φπα δεν ισχυει κ ξεχωριστα να το ειχες το ιδιο φπα θα πληρωνες... με 4κμ παιζει να χεις κ attenuation 45-50db οποτε δεν παιζει να χεις σε καμια περιπτωση πανω απο 8 κ λογικα χλωμο να ειναι κ σταθερο.οποτε θα πρεπει να κλειδωσεις πολυ παρακατω για να ανεβει margin για να σταθεροποιηθει http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 oti ετερεια και να βαλεις το καλωδιο του χαλκου θα ειναι το ιδιο σε ολες τις περιπτωσεις οπωςκαι η ποιοτητα του χαλκου οπως και η αποσταση.και με 4 km μην περιμενεις πολλα.και εσυ μετρας 4 km οδικως να υποθεσω.τα 4 οδικως μπορει να ειναι 5 κανονικα.ειμαι 1,5 km max απο τον οτε στην πραξη ομως βγαινει σαν να ειμαι 2,4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.