Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite A200-10W XP drivers

Sellgalel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω αγοράσει ένα laptop toshiba satellite A200-10W. Από την αρχή δεν ήθελα τα vista που είχε, αλλά τον αγόρασα. Τα vista δεν τραβάνε πλέον με τίποτα και χρειάζομαι drivers για να κάνω format και να βάλω τα ΧΡ. Έψαξα στο site της toshiba και μεμονωμένα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του laptop(πχ στο site της nvidia για geforce go 7300), αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;; Και κάτι άλλο: όταν αγοράζουμε υπολογιστή, δεν αγοράζουμε και οτιδήποτε έχει μέσα (πχ λειτουργικό, κάρτα γραφικών - ήχου κλπ); Για ποιο λόγο λοιπόν δεν είχε κανένα cd μέσα όταν τον αγόρασα; (ούτε καν το recovery disc). Απάντηση: αυτά παθαίνει όποιος δεν ξέρει! Που θα πάει, θα μάθω!!!

Δημοσ.
Εδώ και αρκετό καιρό έχω αγοράσει ένα laptop toshiba satellite A200-10W. Από την αρχή δεν ήθελα τα vista που είχε, αλλά τον αγόρασα. Τα vista δεν τραβάνε πλέον με τίποτα και χρειάζομαι drivers για να κάνω format και να βάλω τα ΧΡ. Έψαξα στο site της toshiba και μεμονωμένα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του laptop(πχ στο site της nvidia για geforce go 7300), αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;; Και κάτι άλλο: όταν αγοράζουμε υπολογιστή, δεν αγοράζουμε και οτιδήποτε έχει μέσα (πχ λειτουργικό, κάρτα γραφικών - ήχου κλπ); Για ποιο λόγο λοιπόν δεν είχε κανένα cd μέσα όταν τον αγόρασα; (ούτε καν το recovery disc). Απάντηση: αυτά παθαίνει όποιος δεν ξέρει! Που θα πάει, θα μάθω!!!

Για δες εδώ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Για δες εδώ

Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ κάποια προβλήματα με το ίδιο μοντέλο...Πάτησα στο "εδώ" αλλα η σελίδα δεν υπάρχει.Οπότε θα σας πω κι εγώ ακριβώς τι συμβαίνει αν μπορείτε να βοηθήσετε.

Πήρα κι εγω αυτόν το pc με τα vista.Αρχισε να κολλάει, είχε επιβαρυνθεί πολύ και έκανα format.Μετά απο λίγο καιρό, πάλι τα ίδια...full η ram(512) και πρίν μια βδομάδα το πήγα για format αλλά μου έβαλαν τα windos 7..Τώρα αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

Όταν βάζω κάποια ταινία κολλάει πολύ συχνά και έχει χρειαστεί απλά να το βγάλω απο τη μπριζα...:(

και

όταν βάζω youtube αργει πολύ να φορτώσει(ελέγχω την ταχύτητα της σύνδεσης μέσω της εταιρίας και μου δείχνει οτι η ταχύτητα σύνδεσης είναι 5..Mbps!)

Μήπως έχετε κάποια ιδέα??

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...