SCORPIO777 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αυτήν την περίοδο με εξιτάρει η ιδέα του management. Πρέπει να είναι πολύ μεγάλη πρόκληση να οργανώνεις και να διευθύνεις μια μεγάλη εταιρία ώστε να αποδίδει. προκληση μεν τεραστια ευθυνη ομως
Wandex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 αστροναύτης Ακόμα γελάω. Τέλειο farcry. :lol: Εισοδηματίας δεν είναι και άσχημα.
snik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Τωρα σπουδαζω web design που μου αρεσει αρκετα αλλα πολυ θα ηθελα να ακολουθησω το επαγγελμα του φωτογραφου.
insomniaK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 [...] με μόνιμη θέση στο εξωτικό Μαραθωνήσι τσι Ζακύνθου [...] Μετά από 36 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις στο συγκεκριμένο νησί αποφάσισα πως δε θα γίνω αυτό που ονειρεύεσαι...
papahlamidas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εκπαιδευτικός... Το κάνω αλλά όχι σαν κύριο επάγγελμα γιατί για κύριο είμαι τεχνικός H/Y
mohic4n Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Πιλοτος μαχητικων αεροσκαφων. Γαρ μυωπιας, ανεκπληρωτο ονειρο. Ακολουθησα το 2ο ονειρο, Networks' Administrator.
Berolinezos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα επιθυμούσα να είμαι γιατρός χειρούργος.
Filos19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Σε σειρά: -Φωτογράφος -Κάτι που να έχει σχέση με μάνατζμεντ, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, λογιστικά κτλ -Αστυνομικός, στρατιωτικός -Προγραμματιστής, web developer κτλ -Αθλητής Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για το τι θα θέλαμε ε, όχι τι θα κάνουμε τελικά ή τι είναι πιο προσοδοφόρο
gnsX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα επιθυμούσα να είμαι γιατρός χειρούργος. Χασάπης δηλαδή,χειρούργος είναι ο κρεοπώλης,ο άλλος είναι χειρουργός. Χειρουργός δεν είναι ή έσφαλα;
Berolinezos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Χασάπης δηλαδή,χειρούργος είναι ο κρεοπώλης,ο άλλος είναι χειρουργός Καί τα δύο το ίδιο είναι κανένα τους δέν έχει την έννοια του χασάπη.
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εισοδηματίας με χόμπι το web-development ή κάτι web/pc-oriented.
Fidelio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μετά από 36 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις στο συγκεκριμένο νησί αποφάσισα πως δε θα γίνω αυτό που ονειρεύεσαι... lol , είσαι κανονικό σκυλί (έτσι λέμε στο χωριό μου αυτόν που αντέχει πολύ) 36 μέρες , έλα ρε ; Ως τι; Δούλευες για το εθνικό θαλάσσιο πάρκο;
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Καί τα δύο το ίδιο είναι κανένα τους δέν έχει την έννοια του χασάπη. Όσα τονίζονται στο -ούργος θεωρούνται αρνητικοί χαρακτηρισμοί. Πχ πανούργος, κακούργος κλπ. Γι' αυτό και το χειρούργος το λένε με την έννοια του χασάπη γιατρού. Κανονικά είναι δηλαδη χειρουργός. Αυτά απ' ότι θυμάμαι από την έκθεση 3ης Λυκείου. Τώρα όσον αφορά το τόπικ, θα ήθελα απλά να είμαι επιτυχημένος σ' αυτό που κάνω. Αλλά εκεί είναι και όλη η πλάκα, αν θα πετύχεις τελικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.