Προς το περιεχόμενο

Τι δουλεια θα ονειρευοσασταν να κανετε?

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ είπα ηθοποιός. Αλλά είχα στο μυαλό μου το θέατρο. Όχι ότι θα με χαλούσε και ο κινηματογράφος, αλλά όχι και Hollywood.

Δεν είμαι σίγουρος αν οι δύο παραπάνω ταινίες κατατάσσονται σ αυτές του Hollywood.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτοί που θέλετε σεξοδουλειές, έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που τις κάνουν έχουν πάθει ανοσία; Μπορεί να σας αρέσει για ένα χρόνο (και πολύ λέω), αλλά μετά ούτε που θα σας ενδιαφέρει τι βλέπετε, τι πιάνετε κτλ κτλ

-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 07 : 28 : 11-----

Δεν είμαι σίγουρος αν οι δύο παραπάνω ταινίες κατατάσσονται σ αυτές του Hollywood.

Μιλάμε για τους πειρατές της καραϊβικής ή για κάτι άλλο; Αν ναι, γιατί μόνο 1 και 2; Και το 3 μια χαρά ήτανε.

Πάντως έχω πει αρκετές φορές ότι αν ήταν να ήμουν ηθοποιός του Χόλιγουντ, τότε ναι, θα προτιμούσα να ήμουν κάτι σαν τον Johnny Depp. Έχει παίξει πάρα πολλούς ρόλους που μου αρέσουν (βέβαια μου αρέσουν έτσι όπως τους έφτιαξε, στην αρχική τους μορφή δε νομίζω να μου έκαναν τέτοια εντύπωση, χαρακτηριστικό παράδειγμα Jack Sparrow) κ δε συμβιβάστηκε να παίζει ρόλους τύπου 21 jump street.

Δημοσ.

αχα...ας πω και εγω...

ναι αυτο με το top gear το ειχασκεφτει και εγω να πω την αληθεια...θα μου αρεσε πολυ...επισης και το game tester που αναφερε καπιος θα μου αρεσε αλλα πολυ κουραση ρε παιδι μου....θα εισα ισχεδον 24/7 σε ενα pc και θα ξεστραβονεσαι...οποτε κατι με pc...τεχνικος ισως...

Δημοσ.

Μιλάμε για τους πειρατές της καραϊβικής ή για κάτι άλλο; Αν ναι, γιατί μόνο 1 και 2; Και το 3 μια χαρά ήτανε.

Manuel sorry αν σε μπέρδεψα δεν εννοούσα της Καραϊβικής ο antonl και ο Chrisxxx το έπιασαν. Αυτό το επάγγελμα το έβαλα πιο πολύ για το fun της υπόθεσης:-)

Και αυτό με το top gear πάντως καλή ιδέα ακούγεται, αν και αμα έχει φράγκα όλα γίνονται.

Δημοσ.
αφού κανεις το laser και πάπαλα η μυωπία...:rolleyes:

Δεν γίνεται σου ζητάνε ιστορικό κ πέρα από αυτό έτσι και βρούν πως έχεις κάνει Laser την έκατσες.Θέλουν να χαίρεις άκρας υγείας.Πιλότος σε μαχητικό γίνεσαι,δεν παίζεις flight simulator... :-)

Τέσπα ήθελα από πιτσιρίκος να γίνω ηλεκτρολόγος,να περνάω καλώδια και να αλλάζω λάμπες

Και φωτογράφος

Τελικά το πάω για ηλεκτρονικός και ασχολούμαι πολύ ερασιτεχνικά κ με την φωτογραφία.

Δημοσ.
Δεν γίνεται σου ζητάνε ιστορικό κ πέρα από αυτό έτσι και βρούν πως έχεις κάνει Laser την έκατσες.Θέλουν να χαίρεις άκρας υγείας.Πιλότος σε μαχητικό γίνεσαι,δεν παίζεις flight simulator... :-)

και αν αποκτήσεις μυωπία αφού έχεις γίνει πιλότος σε μαχητικό? παίρνεις σύνταξη και ασχολείσαι με την παλάμη σου? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...