Προς το περιεχόμενο

Τι δουλεια θα ονειρευοσασταν να κανετε?

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και αν αποκτήσεις μυωπία αφού έχεις γίνει πιλότος σε μαχητικό? παίρνεις σύνταξη και ασχολείσαι με την παλάμη σου? :P

Επίγειο προσωπικό νομίζω.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτοί που θέλετε σεξοδουλειές, έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που τις κάνουν έχουν πάθει ανοσία; Μπορεί να σας αρέσει για ένα χρόνο (και πολύ λέω), αλλά μετά ούτε που θα σας ενδιαφέρει τι βλέπετε, τι πιάνετε κτλ κτλ.

Σωστός. Μετά, η μόνη ηδονή που θα μπορείς να απολαύσεις θα είναι το DotA.

Τέσπα ήθελα από πιτσιρίκος να γίνω ηλεκτρολόγος,να περνάω καλώδια και να αλλάζω λάμπες

Και φωτογράφος

Σκέφτηκες να τα συνδυάσεις; Να γίνεις, για παράδειγμα, τεχνικός ακτινογραφικών μηχανημάτων; :P

Δημοσ.

Αναμφίβολα πρωθυπουργός. Δεν χρειάζεται να έχεις καμιά απολύτως ικανότητα. Βέβαια, μέχρι να φτάσεις έκει θέλει πολύ γλύψιμο...

Δημοσ.
και αν αποκτήσεις μυωπία αφού έχεις γίνει πιλότος σε μαχητικό? παίρνεις σύνταξη και ασχολείσαι με την παλάμη σου? :P

Αν συμβει κατι τετοιο ενω εισαι στη σχολη ικαρων κοβεσαι απο πιλοτος και γινεται ελεγκτης αεραμυνας(ΕΑ).Το ιδιο συμβαινει και για οποιοδηποτε θεμα υγειας που δε σου επιτρεπει να πετας(πχ ιλιγγους).Αν γινει αφου εχεις αποφοιτησει μπορεις να πας σε μοναδα που δεν εχει μαχητικα(πχ ελικοπτερα) και να φορας διορθωτικα γυαλια.Συνηθως ομως σταματας τις πτησεις.

(Εκανα στρατο στην αεροπορια σε πτερυγα εκπαιδευσης,γιαυτο τα λεω.Δεν εχω καμια σχεση με αεροπορια κατα τα αλλα)

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο να αποκτήσεις μυωπία σε ηλικία μετά τα 18.Κι αν αποκτήσεις λογικά θα είναι τόσο μικρή που θα είναι αμελητέα.Εάν εννοείς όμως τραυματική μυωπία πχ σε ένα ατύχημα ή κάτι άλλο τότε ναι,παύεις να είσαι πιλότος...

Δημοσ.
Σκέφτηκες να τα συνδυάσεις; Να γίνεις, για παράδειγμα, τεχνικός ακτινογραφικών μηχανημάτων; :P

Όχι ρε φίλε! Πού το σκέφτηκες αυτό; Χαχα, καλό!

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο να αποκτήσεις μυωπία σε ηλικία μετά τα 18.Κι αν αποκτήσεις λογικά θα είναι τόσο μικρή που θα είναι αμελητέα.Εάν εννοείς όμως τραυματική μυωπία πχ σε ένα ατύχημα ή κάτι άλλο τότε ναι,παύεις να είσαι πιλότος...

όχι ποιος το είπε αυτό. μπορείς να πάθεις μυωπία και μετά τα 18. δεν είναι η παιδική μυωπία

• Adult onset myopia

• Early adult onset myopia occurs between ages 20 and 40.[8]
  • Late adult onset myopia occurs after age 40.[8]

Αν συμβει κατι τετοιο ενω εισαι στη σχολη ικαρων κοβεσαι απο πιλοτος και γινεται ελεγκτης αεραμυνας(ΕΑ).Το ιδιο συμβαινει και για οποιοδηποτε θεμα υγειας που δε σου επιτρεπει να πετας(πχ ιλιγγους).Αν γινει αφου εχεις αποφοιτησει μπορεις να πας σε μοναδα που δεν εχει μαχητικα(πχ ελικοπτερα) και να φορας διορθωτικα γυαλια.Συνηθως ομως σταματας τις πτησεις.

(Εκανα στρατο στην αεροπορια σε πτερυγα εκπαιδευσης,γιαυτο τα λεω.Δεν εχω καμια σχεση με αεροπορια κατα τα αλλα)

τα είπα αυτά για να δείξω την παραλογία του στρατού. αν πάθεις κάτι μετά είναι ok. πριν μπεις στο στρατό όμως η επέμβαση με laser δεν σε βάζει μέσα ;)

το ξέρω αυτό γιατί έχω συγγενή που μπήκε ευελπίδων με μέσο επειδή φορούσε γυαλιά και θα είχε κοπεί. στην ευελπίδων δε μπαίνεις αν έχεις μυωπία. αν την πάθεις αφού είσαι μέσα είναι ok γίνεσαι αξιωματικός. όπου σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός

δε ξέρω αν θυμάστε στην εκπομπή του τριανταφυλλοπουλου μια φορα που ήταν ένας πυροσβέστης που δεν τον έπαιρναν επειδή ήταν 1.70 και λέει μέσα ότι πρέπει να είσαι δε θυμάμαι ποσο. και λέει αυτός τι σχέση έχει το ύψος με την κατάσβεση? :lol:

e ρε ΕΛΛAΔΑAAAAAAAAAAAA :shifty:

Δημοσ.
τα είπα αυτά για να δείξω την παραλογία του στρατού. αν πάθεις κάτι μετά είναι ok. πριν μπεις στο στρατό όμως η επέμβαση με laser δεν σε βάζει μέσα ;)

Δεν σε βάζει για πιλότο,πήγαινε ΣΜΑ,νομίζω δεν παίζει ρόλο

Δημοσ.
[...]

στην ευελπίδων δε μπαίνεις αν έχεις μυωπία.

[...]

Αν έχεις από συγκεκριμένους βαθμούς και πάνω. Τουλάχιστον δεν είχαν πρόβλημα όταν έδωσα εγώ (~2 βαθμούς μυωπία). Εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...