Προς το περιεχόμενο

Τι δουλεια θα ονειρευοσασταν να κανετε?

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά καιρούς ονειρεύομαι διάφορα.

Τελευταία,να είμαι εκτελεστής της ΕλληνοΑλβανοΡωσικής μαφίας και να μου ανέθεταν τον χωρίς έλεος ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του Χατζηφλωρόπουστα.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[...]

στην ευελπίδων δε μπαίνεις αν έχεις μυωπία.

[...]

Mόνο στην Ικάρων με μηδέν μυωπία αξιωματικούς του στρατού με γυαλιά έχω δεί κάμποσους.

Δημοσ.
αντε ρε το καλητερο επαγγελμα ειναι εκπεδευτης αγριων γαριδων...

και τι ειναι οι γαριδες να της εκπαιδευσεις?ντοπερμαν:lol:

Δημοσ.

Εγώ είμαι ένας software engineer και το όνειρο θα ήταν να ήμουν ο Steve Jobs, να αποφασίζω και να διατάζω μέσα στην Apple.

Δημοσ.

Εισοδηματίας,δοκιμαστής παιχνιδιών ή αυτοκινήτων,αλλά το καλύτερο θα ήταν το εκπαιδευτής μαιμούδων.Επίσης, μια καλή δουλειά θα ήταν και χορεύτρια εξωτικών χορών.

Δημοσ.
Κατά καιρούς ονειρεύομαι διάφορα.

Τελευταία,να είμαι εκτελεστής της ΕλληνοΑλβανοΡωσικής μαφίας και να μου ανέθεταν τον χωρίς έλεος ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του Χατζηφλωρόπουστα.

Θελεις συνεταιρο?

Δημοσ.
Αν έχεις από συγκεκριμένους βαθμούς και πάνω. Τουλάχιστον δεν είχαν πρόβλημα όταν έδωσα εγώ (~2 βαθμούς μυωπία). Εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα.

ναι απλά σκέψου ότι η μυωπία μεγαλώνει. οποτε το αποτέλεσμα τις μυωπίας μπορεί να είναι το ίδιο αλλα ο ένας να μην κατάφερε να μπει γιατί την είχε από πριν. δε το βλέπεις λίγο αδικία?

Για την μυωπία τα όρια για Όπλα είναι 4,5 βαθμοί και για Σώματα 6 βαθμοί.Για τον αστιγματισμό το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι με 1 βαθμό είχα περάσει ΠΚΕ το 2005.Πάντως τώρα μου μειώθηκε ,ευτυχώς

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=762&PN=4

οποτε κάποιος με βαθμό 5 κόβεται ενώ κάποιος με 4 μπαίνει αλλα μέχρι να βγει μπορεί να έχει πάει στο 5. οποτε ο ένας το πουλί ενώ ο άλλος αξιωματικός. αυτό είναι δίκαιο? αυτό λέω.

η μυωπία είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. για μετά είναι λάθος να κρίνεται ο άλλος από αυτή. τώρα βεβαια οποιος θέλει κάνει laser και τελειώνει....ευτυχώς δηλαδή βρέθηκε λύση για όλους

Δημοσ.
η μυωπία είναι κάτι τελείως υποκειμενικό

Είναι υποκειμενικό το πόση μυωπία έχεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...