_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Κατά καιρούς ονειρεύομαι διάφορα. Τελευταία,να είμαι εκτελεστής της ΕλληνοΑλβανοΡωσικής μαφίας και να μου ανέθεταν τον χωρίς έλεος ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του Χατζηφλωρόπουστα.
Berolinezos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 [...]στην ευελπίδων δε μπαίνεις αν έχεις μυωπία. [...] Mόνο στην Ικάρων με μηδέν μυωπία αξιωματικούς του στρατού με γυαλιά έχω δεί κάμποσους.
nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 αντε ρε το καλητερο επαγγελμα ειναι εκπεδευτης αγριων γαριδων...
SCORPIO777 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 αντε ρε το καλητερο επαγγελμα ειναι εκπεδευτης αγριων γαριδων... και τι ειναι οι γαριδες να της εκπαιδευσεις?ντοπερμαν
Snolly Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγώ είμαι ένας software engineer και το όνειρο θα ήταν να ήμουν ο Steve Jobs, να αποφασίζω και να διατάζω μέσα στην Apple.
aris4ever Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εισοδηματίας,δοκιμαστής παιχνιδιών ή αυτοκινήτων,αλλά το καλύτερο θα ήταν το εκπαιδευτής μαιμούδων.Επίσης, μια καλή δουλειά θα ήταν και χορεύτρια εξωτικών χορών.
kid4computer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 κατασκευαστής άγριων γαρίδων!!!! :lol::lol: Μιλάμε για δουλειές που υπάρχουν και όχι δουλειές επιστημονικής φαντασίας :lol::lol:
nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 δεν υπαρχουν???? οκ λοιπον θα τα δημιουργισουμε εμεις:-D:-D:-D
gf030 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Κατά καιρούς ονειρεύομαι διάφορα.Τελευταία,να είμαι εκτελεστής της ΕλληνοΑλβανοΡωσικής μαφίας και να μου ανέθεταν τον χωρίς έλεος ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του Χατζηφλωρόπουστα. Θελεις συνεταιρο?
civperr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Σίγουρα (μη γελάσετε...) αστροναύτης ...αν και το "Εκπαιδευτής Άγριων Γαρίδων" δεν φαίνεται άσχημο...:lol:
Steven Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 τεχνικός F1... να βάζω βενζίνη, να κρατάω το γλυφιτζούρι κλπ...
FarCry Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Αν έχεις από συγκεκριμένους βαθμούς και πάνω. Τουλάχιστον δεν είχαν πρόβλημα όταν έδωσα εγώ (~2 βαθμούς μυωπία). Εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα. ναι απλά σκέψου ότι η μυωπία μεγαλώνει. οποτε το αποτέλεσμα τις μυωπίας μπορεί να είναι το ίδιο αλλα ο ένας να μην κατάφερε να μπει γιατί την είχε από πριν. δε το βλέπεις λίγο αδικία? Για την μυωπία τα όρια για Όπλα είναι 4,5 βαθμοί και για Σώματα 6 βαθμοί.Για τον αστιγματισμό το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι με 1 βαθμό είχα περάσει ΠΚΕ το 2005.Πάντως τώρα μου μειώθηκε ,ευτυχώς http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=762&PN=4 οποτε κάποιος με βαθμό 5 κόβεται ενώ κάποιος με 4 μπαίνει αλλα μέχρι να βγει μπορεί να έχει πάει στο 5. οποτε ο ένας το πουλί ενώ ο άλλος αξιωματικός. αυτό είναι δίκαιο? αυτό λέω. η μυωπία είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. για μετά είναι λάθος να κρίνεται ο άλλος από αυτή. τώρα βεβαια οποιος θέλει κάνει laser και τελειώνει....ευτυχώς δηλαδή βρέθηκε λύση για όλους
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 η μυωπία είναι κάτι τελείως υποκειμενικό Είναι υποκειμενικό το πόση μυωπία έχεις;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Φυσικά και είναι υποκειμενικό. Όταν ρασοφόροι έχουν δις,ελικόπτερα και εκατοντάδες ακίνητα,τότε όλα είναι υποκειμενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.