Προς το περιεχόμενο

Η γνώμη μου για το iPod Touch 2G.

SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά, μιλάμε έχεις τεράστια προκατάληψη με ότι ποστάρω, αλλιώς δεν εξηγούνται τέτοιες απορίες.

Το ότι πιστεύεις ότι κάτι αξίζει 300 ευρώ, δε σημαίνει ότι τα έχεις κιόλας ή ότι σου περισσεύουν άνα πάσα στιγμή για να το αγοράσεις. Αν, όμως, σου κάτσει μια προσφορά (μεταχειρισμένο προφανώς), αλλάζει το πράγμα. ...

Αυτο περιπου λεω:

μην απαιτεις απο τον αλλο να σου δωσει κατι 180 ευρω, ετσι χωρις λογο κ χωρις να εχει πει οτι το πουλαει τοσο..

Ηταν τελειως ασχετο !

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, καλά, δεν απαίτησα τίποτα.

Δημοσ.
Tελικα αξιζει να το αγορασω;

Αν το θες μόνο για να ακούς μουσική, όχι δεν αξίζει, πάρε ένα απλό ipod. Αν θες γκατζετάκι με διάφορα καλούδια και ιντερνετ, αξίζει.

Δημοσ.
Tελικα αξιζει να το αγορασω;;)

Χμμ... εγω το αγορασα και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε στιγμη :-D

Ειδικα σε συνδιασμο με Αpple υπολογιστη ειναι αλλο πραγμα. Οχι βεβαια οτι το itunes για Windows παει πισω .

Ο συγχρονισμος με το iΤunes ειναι οτι καλυτερο και ευκολοτερο και ακομη ενας λογος για να δωσουμε τα ευσημα στην Apple για την εννοποιημενη πλατφρομα που εχει δημιουργησει με το itunes και φυσικα το Mac OS X .

Kαι υπ'οψιν οτι σε λιγοτερο απο μηνα περιμενουμε και v3.0 εκδοση του λειτουργικου για το iPhone/iPod Touch που θα απογειωσει ακομη περισσοτερο την λειτουργικοτητα αυτων των συσκευων .

Δημοσ.
Χμμ... εγω το αγορασα και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε στιγμη :-D

Ειδικα σε συνδιασμο με Αpple υπολογιστη ειναι αλλο πραγμα. Οχι βεβαια οτι το itunes για Windows παει πισω .

Ο συγχρονισμος με το iΤunes ειναι οτι καλυτερο και ευκολοτερο και ακομη ενας λογος για να δωσουμε τα ευσημα στην Apple για την εννοποιημενη πλατφρομα που εχει δημιουργησει με το itunes και φυσικα το Mac OS X .

Kαι υπ'οψιν οτι σε λιγοτερο απο μηνα περιμενουμε και v3.0 εκδοση του λειτουργικου για το iPhone/iPod Touch που θα απογειωσει ακομη περισσοτερο την λειτουργικοτητα αυτων των συσκευων .

Αν το θες μόνο για να ακούς μουσική, όχι δεν αξίζει, πάρε ένα απλό ipod. Αν θες γκατζετάκι με διάφορα καλούδια και ιντερνετ, αξίζει.

Kαταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Ειστε πολυ τυχεροι που εχετε MAC!Εγω εχω Vista και τα εχω σιχαθει!Ουτε ενα καλα λογισμικο δεν μπορει να βγαλει τα Windows!Η ασχημο θα ειναι και καλο(XP) η ομορφο και μεγαλη βλακει(Vista)Προσπαθει τωρα,μετα απο 2 χρονια να βγαλει νεο λογισμικο,τα Windows 7.Τελος παντων.

Εγω το θελω πιο πολυ για το web,παιχνιδια και τις εφαμοργες.Εχω ενα αλλο ΜΡ3 παρα πολυ καλο για να ακουω ΜΡ3.

Δημοσ.
Γι' αυτό με τα κουμπιά έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως, μπορείς να λύσεις το πρόβλημα σχετικά εύκολα:

1. Αγοράζοντας τα ακουστικά του iPhone: Apple Stereo Headset.

Σε αυτά, στο καλώδιο του δεξί ακουστικού υπάρχει ένα μικρόφωνο που είναι ταυτόχρονα και κουμπί με τις λειτουργίες:

ένα πάτημα: Play/Pause

δύο πατήματα: επόμενο τραγούδι

τρία πατήματα: προηγούμενο τραγούδι

Έψαχνα κάτι άσχετο και έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα...

Μόλις ένιωσα ψιλοηλίθιος...

Αλλα απο την άλλη έπρεπε να μυρίσω τα δάχτυλα μου...

Ω θεοί... :rolleyes:

Δημοσ.

Να διαβάσω το part του manual για τα απλούστατα στην όψη ακουστικά που φαίνεται απλά να έχουν ένα mic επάνω (και αυτό δεν κάνει και μπάμ κιόλας);; :-(

Όπως και να'χει αυτό που διάβασα με χαροποίησε so.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...