Προς το περιεχόμενο

PC building~ 400-450 Euro

boulard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κουτι και οπτικα μεσα χρειαζεσαι καινουρια?

Νομιζω οτι το κουτι μπορεις να χρησιμοποιησεις το ιδιο εκτος και αν θες για αισθητικους-ψυχολογικους λογους(να ειναι καινουριο pc αλλα και να δειχνει!!) και αν τα οπτικα σου ειναι σε καλη κατασταση γιατι να πανε για φουντο? βαλτα και οσο πανε.

Γιατι δεν κοιτας και κατι σε AMD PHENOM 8450 που ειναι ισως καλυτερος απο τον Ε7200?

Το κουτί του παλιού PC δεν μου αρέσει καθόλου, όσο για τα οπτικά έχω ένα DVD player που μπορώ να το χρησιμοποιήσω όντως αλλά επειδεί θέλω αντιγραφικό θα πάρω νέο υποχρεωτικά.

Σε AMD είναι καλύτερες οι τιμές, όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους Intel και θέλω να συνεχίσω! Είναι θέμα προσωπικής επιλογής!

-----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 08 : 08 : 26-----

Nαι, απλά δεν πρόσεξα πως υπήρχε το seasonic το 400άρι σε αυτή την τιμή, και πρότεινα το επόμενο αξιόπιστο που είδα.

Μπορείς να πάρεις το seasonic, φτάνει και είναι αξιοπρεπέστατο.

4giga ram δεν έβαλα δεδομένου πως είπες πως θα χρησιμοποιήσεις xp32, (υποθέτω πως τα έχεις γνήσια), και επειδή τα 2gb καλύπτουν άνετα τις ανάγκες σου.

Τα xp θα είναι όντως στα 32 bit και θα είναι και γνήσια, οπότε 2gb θα τα καλύψουν!

Όποτε στη σύνθεση σου από ε-σηοπ προσθέτω το 400αρι τροφοδοτικό της Seasonic και θα είμαι OK, έτσι δεν είναι?

-----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 08 : 11 : 36-----

Ας προτείνω και εγώ κάτι από AMD, νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα όσο το δυνατόν πιο energy efficient και αθόρυβο σύστημα...^^

SHARKOON REBEL9 ECONOMIC (+ 2x Nexus που μπορείς να πάρεις από πλαίσιο)

SEASONIC SILVER POWER SP-SS400 400W

AMD ATHLON 64 X2 5050E 2.60GZ AM2 BOX

ASROCK A780FULLHD (σε hybrid crossfire με την παρακάτω:)

ASUS EAH4350 SILENT/DI/512MD2 512MB PCI-E RETAIL

KINGSTON KVR800D2N5/2G 2GB PC6400 800MHZ VALUE RAM X2

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK

Σύνολο, 440euro (με 19% ΦΠΑ). Καταλαβαίνω πως έχεις ζητήσει intel, απλά σου έδωσα μια εναλλακτική. Εκτός από τα 4gb μνήμη, το ατού της είναι η μικρότερη κατανάλωση και η πιο αθόρυβη λειτουργία...εννοείται πως θα πας σε Vista 64bit...^^

Για intel τώρα, η πρόταση του liopyr είναι μια χαρά!. Απλά θα αλλαζα το τροφοδοτικό με το προαναφερθέν seasonic (δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο), και με την διαφορά θα έκανα 4gb την μνήμη...;)

Tέλος, με τις ανάγκες που έχεις, μπορείς να μειώσεις και άλλο αρκετά το κόστος.

Ευχαριστώ για την απάντηση και το κόπο. Κλείνω όμως προς τους Intel,όμως το τροφοδοτικό σου θα το χρησιμοποιήσω. Τα vista δεν με έχουν κερδίσει σαν χρήστη, οπότε συνεχίζω με XP και ελπίζω ότι τα Windows 7 θα είναι καλύτερα!

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Θέλω κι εγω να φτιαξω ενα desktop (μαλλον θα βαλω linux) για την κοπελα μου, ο οποιος να κρατησει για καποια χρονια, αλλα δεδομενου οτι το μονο που κανει ειναι να βλεπει καμια ταινια και να μπαινει Internet δε νομιζω οτι χρειαζεται να δωσει πανω απο 400 (μαζι με την οθονη).

Εκανα μια προσφορα απο το πλαισιο, αν μπορειτε ριξτε μια ματια.

Supercase SKII-386 Black Case Midi (400W) 39

Asus P5N-MX (s775, DDR2, NV7050, VGA) 49

Intel Dual Core 1400 (s775, 2.00 GHz, Cache 512KB, Tray) 49

Transcend Ram 2GB (DDR2, DIMM, PC2 6400-800 JM) 24,88

Western Digital 500GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata 2) 51

NEC 7203 DVDRW +/- Black (IDE, Label Flash, Bulk) 20,85

NEC 3.5" Μαύρο (IDE) 6,9

LG TFT 19'' W1934S-BN 139

Συνολο 379,63

Να προσθεσω/αφαιρεσω κατι?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Τα xp θα είναι όντως στα 32 bit και θα είναι και γνήσια, οπότε 2gb θα τα καλύψουν!

Όποτε στη σύνθεση σου από ε-σηοπ προσθέτω το 400αρι τροφοδοτικό της Seasonic και θα είμαι OK, έτσι δεν είναι?

Nαι. Αν πάντως πρόκειται να το στήσεις μόνος σου, και δεν θέλεις να σου το φέρουν έτοιμο, πάρε τα parts που είπαμε από eshop, αλλά case πάρε το Lian Li που σου είχα προτείνει στην αρχή από πλαίσιο, (αξίζει μέχρι το τελευταίο € του) ;).

@panchem

Πάρε τον WD640 αντί του 500, και βάλε ένα sata DVD-RW

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ας προτείνω και εγώ κάτι από AMD, νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα όσο το δυνατόν πιο energy efficient και αθόρυβο σύστημα...^^

SHARKOON REBEL9 ECONOMIC (+ 2x Nexus που μπορείς να πάρεις από πλαίσιο)

SEASONIC SILVER POWER SP-SS400 400W

AMD ATHLON 64 X2 5050E 2.60GZ AM2 BOX

ASROCK A780FULLHD (σε hybrid crossfire με την παρακάτω:)

ASUS EAH4350 SILENT/DI/512MD2 512MB PCI-E RETAIL

KINGSTON KVR800D2N5/2G 2GB PC6400 800MHZ VALUE RAM X2

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK

Σύνολο, 440euro (με 19% ΦΠΑ). Καταλαβαίνω πως έχεις ζητήσει intel, απλά σου έδωσα μια εναλλακτική. Εκτός από τα 4gb μνήμη, το ατού της είναι η μικρότερη κατανάλωση και η πιο αθόρυβη λειτουργία...εννοείται πως θα πας σε Vista 64bit...^^

Για intel τώρα, η πρόταση του liopyr είναι μια χαρά!. Απλά θα αλλαζα το τροφοδοτικό με το προαναφερθέν seasonic (δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο), και με την διαφορά θα έκανα 4gb την μνήμη...;)

Tέλος, με τις ανάγκες που έχεις, μπορείς να μειώσεις και άλλο αρκετά το κόστος.

Τελικά υλοποίησα αυτή τή πρόταση και ειμαι μιά χαρά!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...