Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία bootable disc, autorun disc κ.ά.

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.θα ηθελα να μου πειτε αν γινετε,πως μπορω,αν εχω ενα αρχειο exe να το κανω image(το ξερω αυτο.)αλλα να γινει bootcd..ελπιζω να καταλαβετε τι εννοω.ευχαριστω

Δημοσ.

Θα ήθελα να σε βοηθήσω να λάβεις περισσότερες απαντήσεις, αλλάζοντας τον λακωνικό τίτλο που επέλεξες για το thread σε κάτι πιο περιγραφικό, αλλά ομολογώ ότι δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.

Έχεις μπλέξει 3 άσχετα μεταξύ τους πράγματα: Autorun, αρχεία EXE, BootCD. Εξήγησε πιο αναλυτικά ή και με ένα παράδειγμα αν θες, τί ακριβώς προσπαθείς να κάνεις.

Δημοσ.

εχω ενα προγραμμα για παραδειγμα του acronis true image σε exe. και θελω να το γραψω σε cd ωστε να μπορω να το κανω βοοτ οταν ανοιγω το pc...

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλό. Αν είναι ήδη iso το καις με το nero.

Αν θέλεις να το κάνεις bootable μόνος σου δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχεις ένα boot image.

Νομίζω το acronis σου ετοιμάζει ένα boot cd κατά την εγκατάσταση.

Δημοσ.

καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο υπαρχει...?το acronis το ανεφερα για παραδειγμα...γενικα εννοω αν ξερετε κατι...

Δημοσ.

Το ίδιο το Acronis δεν σου πρότεινε να κάνει ένα boot cd ή δισκέτα κατά την εγκατάσταση; Συνήθως το κάνουν μόνα τους τέτοιου είδους προγράμματα.

Έχει μια επιλογή Bootable Rescue media builder που κάνει κάτι τέτοιο και είναι στο έναρξη-όλα τα προγράμματα-acronis-acronis true image.

Αν εσύ απλά αντέγραψες το εκτελέσιμο από κάποια εγκατάσταση και περιμένεις να το κάνεις να δουλέψει από dos καλύτερα να το ξεχάσεις.

Για να το κάνεις μόνος σου bootable δεν είναι καθόλου απλό και δεν είναι και εύκολο να σου δώσω τόσο αναλυτικές πληροφορίες.

Δημοσ.

κατι ακομα.προγραμα για να φτιαχω ενα autorun cd με διαφορα προγραματα μεσα τα οποια θα παταω και θα τα κανει install...????

Δημοσ.

Για την 1η ερώτηση εξαρτάται, όπως όλα τα προγράμματα δημιουργίας θέλει εξάσκηση και χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει. Μπορείς να τσεκάρεις τα demo που έχουν μαζί.

Για τη 2η ερώτηση, όχι και δεν γνωρίζω κάτι δωρεάν και αξιόλογο.

Δημοσ.
εχω ενα προγραμμα για παραδειγμα του acronis true image σε exe. και θελω να το γραψω σε cd ωστε να μπορω να το κανω βοοτ οταν ανοιγω το pc...

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα φτιάχνεις Bootable CD όχι κατά την εγκατάσταση όπως ανάφερε ο micos000 αλλά αφού το εγκαταστήσεις τρέχεις το πρόγραμμα,

πατάς Management Tools από την καρτέλα Tools (στ' αριστερά), επιλέγεις Create Bootable Rescue Media.

Ή πας απευθείας από το Start Menu (Start>All Programs>Acronis>Acronis True Image Home>Bootable Rescue Media Builder), όπως ήδη ανάφερε και ο micos000.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει τίποτα. Συνήθως τα κάνω για cd φίλων και τα δίνω.

Άσε που για να τα στείλω και να δουλεύουν πρέπει να στείλω ολόκληρο το cd.

Αν δεις τα demo όμως και πειραματιστείς πάνω τους θα καταλάβεις πως δουλεύουν.

Δημοσ.

καταλαβα λιγο.το θεμα ειναι δεν εχω βρει πωσ να βαζει αυτοματα το patch η το crack η το serial...εχει μια επιλογη parametro και δεν ξερω τι πρεπει να βαλω εκει η αν χρειαζετε να βαλω κατι...

Δημοσ.
καταλαβα λιγο.το θεμα ειναι δεν εχω βρει πωσ να βαζει αυτοματα το patch η το crack η το serial...εχει μια επιλογη parametro και δεν ξερω τι πρεπει να βαλω εκει η αν χρειαζετε να βαλω κατι...

Εδώ ανάβει κόκκινο.

Τα autorun προγράμματα δεν είναι προγράμματα για σπάσιμο παιχνιδιών.

Αυτόματος τρόπος να περνάς serials και cracks απλά δεν υπάρχει.

Ο λόγος είναι ότι το κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή περνάει με διαφορετικό τρόπο τα serials, ενώ τα cracks μπαίνουν ανάλογα με την εταιρεία σε διαφορετικά μέρη.

Εδώ ισχύει το ρητό: Το χειροποίητο είναι και καλύτερο...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα κουμπί που να το ονομάσεις crack και να ανοίγει τον φάκελο με τα ανάλογα αρχεία μέσα από το δισκάκι ή να εμφανίζει ένα αρχείο κειμένου με το serial.

Αν είσαι προγραμματιστής, θα μπορούσες να ετοιμάσεις ένα σκριπτάκι για να διαβάζει από την registry το path του παιχνιδιού και να αντιγράφει το εκτελέσιμο εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...