john1987 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια η σειρα εχει γινει απιστευτα βαρετη. Αντε λιγο καλυτερη απο την 6η σαιζον.Δυστυχως.
vaso7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ποσο απίστευτα ωραία σκηνή ειναι αυτή με τον Τζακ και τον Τονυ? Ο φωτισμός και η όλη σκηνοθεσία την έκαναν τέλεια. Εδω θα διαφωνήσω john1987, δεν έχει τη δράση της 5ης αλλά σίγουρα πολύ καλύτερη από την 6η είναι. Το μόνο που μου τη σπάει είναι η Ρενέ. Θέλω να τη χαστουκίσει ο Τζακ να μη ξαναπει τις ίδιες ηθικοπαπαριές!
undi13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Kαλα το 12 τα εσπαγε αρκετα!Ξερετε γιατι παιχτηκαν δυο επεισοδια?Περιμενω με το επομενο τωρα με τρελη αγωνια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 no idea γιατί παίχτηκε διπλό αλλά δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία... το 23 και το 24 θα παιχτούν μαζί πάλι
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 H αρρωστια του 24 λεγεται Πριζονμπρεικιτιδα η Τεταρτη Εχει τα ιδια συμπτωματα με την 4η σεζον του Πριζον οπου βαζεις πραγματα που δουλεψαν στο παρελθον στο μπλεντερ και το σερβιρεις σε μικρες δοσεις και ετσι βγαινει ενα μιγμα που λες οτι ειναι καλυτερο απο την χειροτερη σεζον(3η για Πριζον, 6η για 24) αλλα πραγματικα ειναι αρκετα κατω απο τις καλυτερες. Μπορει να ξεκινησε καλα ειδικα στα πρωτα με τον Τζακ να πηδαει με το αμαξι απο οροφους κτλ αλλα μετα το τελος της υποθεσης με τον Ντουμπακου, καπου στο 9ο-10ο σαν να αρχισαμε τις μουφες Επισης ενα αλλο κοινο συμπτωμα ειναι οτι αν ο σεναριογραφος ειχε σκεφτει κατι στην 1η-2η σεζον και πετυχε τωρα θελει να το ξανακανει, ομως δεν ξερει πως αφου πρεπει να το κανει να αλλαξει. Ετσι και οι 2 σειρες στις σεζον που βλεπουμε απαιτουν να καταπιουμε ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ ΑΜΑΣΗΤΟ (νταξει, ελεος, 12 Αφρικανοι με ημιαυτοματα τα γαμησαν ολα στον Λευκο Οικο και ο πρακτορας με τις ενισχυσεις -Θελω αποδειξεις για την προεδρο -Δεν σου δινω -Α, καλα φευγω οταν γινεται μετα σαφες οτι δεν μπουκαρουν ακριβως επειδη κανεις δεν εχει αποδειξεις για την Προεδρο) Α, και κατι αλλο...μονο σε μενα δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι οι πρωτες 12 ωρες ηταν πιο πιστευτες οτι ειναι 12 ωρες αποτι στις προηγουμενες σεζον?Νταξει, οχι 12ωρο αλλα δεν μου φανηκε και τοσο τρελο οτι ολα αυτα γινανε σε 12 ωρες
undi13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Καλα οτι δεν ειναι σαν τις 2 και 5 για μενα οι καλυτερες σεζον δεν ειναι αλλα οπως ειπες ξαναφερνει καποια προσωπα απο το παρελθον δεν ξερω στο 24 μου αρεσει ετσι πως το παρουσιασανε(με αντιθεση στο prison). 1o O Γιον βοιτ μας εχουν πει τι ειναι στη κυβερνηση γιατι δεν θυμαμαι 2o πιστευω πως ο Τονυ δεν εχει τελειωσει ακομα
vaso7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Οχι ρε γαμώτο. Bye bye Bill @undi13 για το 1. δεν εχει ξεκαθαριστεί ακόμα όσο για το 2 αυτό εννοείται ειδικά τώρα
undi13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ναι μεγαλη μαλακια που πεθανε ο Μπιλ μου αρεσε σαν χαρακτηρας,Επιτελους εκανε και κατι ο Μος απο μονος του ενοω που εκανε την εφοδο Λετε o αντιπροεδρος να κρυβει κατιτον ειδα λιγο περιεργο ηταν πολυ κοτα?
vaso7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Κανείς βρε παιδιά δεν βλέπει 24? Κρίμα γιατί λέει πολύ αυτή η σεζόν. Καμία σχέση με την βαρετή 6η. Ειδικά μετά την τελευταια εξέλιξη περιμένω με αγωνία να δω τη συνέχεια.
antreas18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Εγω το εκοψα να το βλεπω πριν κανα 2 επεισοδια..πλεον απλα ξερεις τι θα γινει,πως θα γινει,με ποιον τροπο θα γινει...κλπ..κριμα αλλα η σαιζον πρεπει ναναι μακραν η χειροτερη..αντε αυτη και η 6η μαζι...
greg_m Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 η σεζόν είναι πολύ καλή και καμία σχέση με την 6. antreas18 το έκοψες πάνω στο καλύτερο.
john1987 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ναι οντως εχει βελτιωθει στα τελευταια επεισοδια...
snik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Οχι μονο στα τελευταια, σε σχεση με την 6η η σεζον για εμενα παει πολυ καλα... jack has been exposed Edit: Μολις επιασα τα 1000 μυνηματα
Ophelia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 yes he is exposed. Τι θα γίνει άραγε που είναι exposed? Τα πάνδινα έχει περάσει ο άνθρωπος.. Νομίζω οτί σε λίγο θα γίνει θρύλος σαν τον Chuck Norris!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 sorry αλλά ο Jack Bauer είναι θρύλος εδώ και χρόνια... και ως γνωστόν αν ήταν gay θα τον έλεγαν Chuck Norris...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.