Προς το περιεχόμενο

ΕVIL RESISTANCE: Morning of the Dead

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλο ενα νεο FPS απο τον ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ!! :-):-)

μπράβο ρε σε ευχαριστούμε μιας και είναι απο σένα δε το ήξερα ότι είχες και δική σου εταιρία παραγωγής παιχνιδιών...τρέμε valve και ubisoft έρχεται ο αρχηγός των ninjza να σας κλείσει με τα τρομερά pc exclusive games:eek:

Δημοσ.
μπράβο ρε σε ευχαριστούμε μιας και είναι απο σένα δε το ήξερα ότι είχες και δική σου εταιρία παραγωγής παιχνιδιών...τρέμε valve και ubisoft έρχεται ο αρχηγός των ninjza να σας κλείσει με τα τρομερά pc exclusive games:eek:

Ναι εκτος απο αρχηγος των Foot Ninja ειμαι και αρχηγος μιας μικρης εταιριας παιχνιδιων. Στοχος μας ειναι να φτιαξουμε τα καλυτερα pc exculsive games!!

Κανεις δεν ξεφευγει απο τον ΣΡΕΝΤΕΡ!! Συντομα θα κλεισω και την ubisoft και την vavle!! :lol::lol: Δεν μπορουν να τα βαλουν με τα τρομερα exculsive games του ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ!! Αλλωστε η ολα τα παιχνιδια της ubisoft ειναι multiplatform και γι αυτο ειναι μουφες!!! Ενω εγω και η εταιρια μου ασχολουμαστε αποκλειστικα και μονο με το pc!

Δημοσ.

Προσωπικά το βρήκα αρκετά ενδιαφέρων. Αρκετό αίμα και ιδίως οι σκηνές με το πριόνι είναι όλα τα λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...