crisselectro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Οταν εγκατεστησα τη νεα εκδοση του teamViewer , καταλαθος αντι να κλικαρω την δευτερη επιλογη που ειναι η personal , κλικαρα την τριτη επιλογη που ειναι η both , με αποτελεσμα το teamViewer να γινει trial εκδοση και φυσικα η εκδοση αυτη μετα απο ενα χρονικο διαστημα εληξε. Το εχω απεγκαταστησει με διαφορους unistaller οπως : Your Uninstaller! 2008 / Smarty Uninstaller Pro 2008 / WinXP Manager v6.0.0 , και το εχω εγκαταστησει ξανα με την δευτερη επιλογη (personal)......επισεις εχω διαγραψει και ολα τα registry key που υπαρχουν .....το αποτελεσμα ειναι να βγαινει συνεχως το ιδιο μηνυμα , οτι η trial εκδοση εχει ληξη. Και το θεμα ειναι οτι το προγραμμα αυτο ειναι free και δεν ξερω τι να κανω για να το εγκαταστησω παλι οπως το ειχα παλια. Μου ειπαν οτι μονο με format πλεον μπορω να το εγκαταστησω ξανα , μηπως γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω ; για να αποφυγω το format , μονο και μονο για ενα προγραμα.
Iron_man21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 απο ότι ξέρω,μόνο το format θα σε σώσει.
crisselectro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αυτο ειναι το θεμα , προσπαθω να αποφυγω το format ....μου εχουν πει οτι υπαρχει και αλλος τροπος ...... γι'αυτο το λογο δημιουργησα αυτο το θεμα , ισως γνωριζει καποιος και μου πει.
grimpr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε install/deinstall μέσω του Total Uninstall. Οι υπόλοιποι uninstallers είναι απλά της πλάκας. Ειδάλλως εγκατάσταση και χρήση με το Sandboxie.
crisselectro Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε install/deinstall μέσω του Total Uninstall. Οι υπόλοιποι uninstallers είναι απλά της πλάκας. Ειδάλλως εγκατάσταση και χρήση με το Sandboxie. Οκ θα δοκιμασω να δω τι θα γινει και θα σου πω ....γιατι εκτος απο τα γνωστα unistaller.....εχω δοκιμασει επισεις σχεδον ολα τα προγραμματα που διαγραφουν τα registry και δεν εγινε τιποτα -----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 02 : 22 : 51----- Τελικα ουτε και με το Total Uninstall εγινε κατι.....χρησιμοποιησα το Sandboxie και δουλευει μια χαρα , τωρα το δουλευω μονο απο αυτο το προγραμμα.....δεν πειραζει και ετσι καλα ειναι , αρκει που δουλευει. Να εισαι καλα φιλε μου και σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.
grimpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ποτέ μην υποτιμήσεις το Sanboxie, από τις πιο χρήσιμες,εύκολες και πρακτικές εφαρμογές για Windows και κρυφό μυστικό εργαλείο πολλών προχωρημένων users.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.