Προς το περιεχόμενο

Ιδεες για UPS?

kanenas_0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Το MGE Ellipse 1200VA που εχω, σταματησε να δουλεβει για καποιο λογο. Το ειχα σβηστο για 2.5 μηνες μετα απο μετακομοιση και τωρα ουτε καν αναβει το φωτακι του. Η ασφαλεια του δεν πατιεται και δεν βλεπω να εχει ανοιγμα πουθενα για αλλαγη μπαταριας (αν μπορω να βρω ανταλλακτικη μπαταρια, που δεν το βλεπω).

Τι προτεινεται λοιπον για ενα αξιοπιστο UPS γυρω στα ιδια VA? (εχω πολλους μεγαλους δισκους και τους εχω στο UPS μπας και ελλατωσω τις καταστροφες της ΔΕΗ).

Οι 'Online' ειναι ακριβοι δυστυχως, οποτε το πολυ-πoλυ interactive.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Άνοιγμα για να αλλάξεις μπαταρία δε πρόκειτε να βρείς (δεν είναι τηλεκοντρόλ)

θα το γυρίσεις ανάποδα θα ξεβιδώσεις τις βίδες και θα βγάλεις το ένα καπάκι.

Μόλις το ανοίξεις θα δείς μια μεγαλοπρεπέστατη μπαταρία.

Την ξηλώνεις προσεκτικά μη σπάσεις την πλακετίτσα που έχει μέσα, πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά παίρνεις μια καινούργια και την ξανατοποθετείς πάνω στο UPS. το αφήνεις κανα 10ωρο να φορτίσει και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα πριν κάνει όλη αυτή την δουλειά να το αφήσεις στην πρίζα κάμποσες ώρες μπας κ έχει αδειάσει τόσο η μπαταρία του κ πάρει μπροστά

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αυτο το UPS παντως, δεν εχει βιδες (εκτος και ειναι κρυμμενες μεσα στα ποδαρακια του).

Και να ειχε ομως, που θα εβρισκα μπαταρια? Οσα μαγαζια βρηκα, δεν διαφημιζουν το μοντελλο που εχω.

Το αφησα στην πριζα για 2 μερες και δεν αναψε το φωτακι του που συνηθως αναβε αμεσως.

Τιποτα ιδεες για κανα αλλο καλο κομματι?

Δημοσ.

Αυτο το UPS παντως, δεν εχει βιδες (εκτος και ειναι κρυμμενες μεσα στα ποδαρακια του).

Και να ειχε ομως, που θα εβρισκα μπαταρια? Οσα μαγαζια βρηκα, δεν διαφημιζουν το μοντελλο που εχω.

Mα δεν πωλούνται μπαταρίες με τη μάρκα του κάθε UPS.

Αυτό πρέπει να δέχεται 3 μπαταρίες.

Δημοσ.

Προσωπικά έχω 2 Ups της ΑPC . Είναι ακριβότερα από αντιστοιχα στην αγορά τους αλλά είναι από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο. Και με τρομερο after sales support. Oταν χαλασε το 1 ups που είχα σε επικοινωνία μαζί τους (στην Ολλανδία με Ελλήνα ) μου έστειλε καινούργιο ups χώρις καν να ρωτήσουν τι έπαθε το προηγούμενο την επόμενη μέρα με courier!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...