p0rnpr0ducer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε. Υπαρχει προγραμμα που οταν φευγεις απο τον υπολογιστη να συνεχιζονται οι εργασιες που μπορει να κανει καποιος αλλα παραλληλα να μην μπορει να το ακουμπησει αλλος το pc ?? Δηλαδη να υπαρχει κωδικος ωστε καποιος να μπορει να χρησιμοποιησει το Pc οταν εγω φευγω απο αυτο και συνεχιζονται οι εργασιες μου οτιδηποτε και αν ειναι αυτο. Ευχαριστω.
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 να μην μπορει να το ακουμπησει αλλος το pc καποιος να μπορει να χρησιμοποιησει το Pc οταν εγω φευγω Τι εννοείς ρε φίλε? Δε βγαίνει νόημα..
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εφόσον έχει κάποιο password o τρέχων χρήστης μπορείς να το κάνεις είτε πατώντας Win+L είτε απ την παρακάτω ρύθμιση:
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αυτό νομίζω γίνεται με την γρήγορη εναλλαγή χρηστών. Ο ενάς δλδ να αποσυνδέεται και ο άλλος να συνδέεται. Αν όμως οι εφαρμογές του 1ου συνεχίζουν να δουλεύουν δεν ξέρω.
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Με την εναλλαγή χρηστών δεν μπορεί ο άλλος απλά να σου κλείσει τον υπολογιστή οπότε πάνε όλες οι εργασίες σου?
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Με την εναλλαγή χρηστών δεν μπορεί ο άλλος απλά να σου κλείσει τον υπολογιστή οπότε πάνε όλες οι εργασίες σου? Μπορείς να τον έχεις σαν απλό user και να απενεργοποιήσεις τα shutdown, restart. Αν θέλει βέβαια το τραβάει μια γείωση από το κουμπί, αλλά έτσι θα είναι επίτηδες. Αν θέλεις απόλυτη σιγουριά βάζεις 2ο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.