Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για κάποιο ελληνικό forum σχετικά με την διακόσμηση. Θέλω κάποιες συμβουλές για να βάψω το σπίτι (τι χρώματα σε σχέση με τα χρώματα των επίπλων) αν μπορεί και κάποιος από εδώ μέσα η βοήθεια του ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

τόσο εξειδικευμένο δύσκολο να βρεις....εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει κάτι ανάλογο.

Δοκίμασε να το βάλεις στην κατηγορία "Γενικών συζητήσεων" κάποιων forum που έχουν ποικιλία κατηγοριών (όπως το δικό μου....λέω τώρα :-):-):-) ) και δεν είναι εξειδικευμένα!

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό έχω ανοίξει το http://www.homeconcept.gr :)

Η θεματολογία του καλύπτει κατά το δυνατόν τα πάντα γύρω από το σπίτι.

Δεν έχω πολύ κόσμο ακόμα, αλλά πέρνα από κει μία βόλτα να δούμε το θέμα σου ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω παιδια κανω ενα μικρο γκαλοπ , θελω να παρω ενα καναπε και ειμαι διχασμενος μεταξυ λευκου και μαυρου,μου αρεσει πολυ το λευκο αλλα το φοβαμαι για πρακτικους λογους οπως καταλαβαινετε,θελω τα υπερ και τα κατα!οποιος ειχε ποτε λευκο καναπε ας γραψει καμια γνωμη!!!!

ααα ξεχασα να πς οτι δεν εχω ουτε παιδια ουτε σκυλια!!!

Δημοσ.

Έχω εγώ λευκό/μπέζ γωνία...

Είναι αλκαντάρα και καθαρίζει πολύ εύκολα...

6 μήνες τώρα έχει διατηρηθεί αρκετά καλά και σχεδόν καθημερινά έχω κόσμο σπίτι...

Αλλα θέλει αρκετή προσοχή..

Αν είσαι λίγο ατσούμπαλος ή έχεις απρόσεκτους φίλους καλύτερα πάρε ένα άλλο ουδέτερο χρώμα.

Το μαύρο δεν το προτείνω για αισθητικούς λόγους...

Χμμμ ροζ :P

Δημοσ.

ωραιο το λευκο αλλα λερωνει

θα χεις μια ζωη το αγχος και την εγνοια του.αν δεν σε ενοχλει αυτο παρε τον

εμεις σπιτι μου βαζουμε ριχταρια απο πανω για να λερωνονται αυτα, γιατι αν ειναι να πλυνεις την ταπετσαρια του καναπε...αντε γεια

Δημοσ.

παιδία βρήκα και ένα site στο οποίο μπορείς να πουλήσεις τα έπιπλά σου και να αγοράσεις καινούργια το www.boogle.gr είναι και για ιδιώτες άλλα και για εμπόρους

Δημοσ.
εγω παιδια κανω ενα μικρο γκαλοπ , θελω να παρω ενα καναπε και ειμαι διχασμενος μεταξυ λευκου και μαυρου,μου αρεσει πολυ το λευκο αλλα το φοβαμαι για πρακτικους λογους οπως καταλαβαινετε,θελω τα υπερ και τα κατα!οποιος ειχε ποτε λευκο καναπε ας γραψει καμια γνωμη!!!!

ααα ξεχασα να πς οτι δεν εχω ουτε παιδια ουτε σκυλια!!!

Άποψη μου είναι ότι τα έπιπλα σου πρέπει να μπορείς να τα ζεις. Λευκό χρώμα μόνο με αφαιρούμενο ύφασμα θα έπαιρνα για πλυντήριο ή δέρμα που καθαρίζει σχετικά εύκολα.

Σε απλό ύφασμα μη αφαιρούμενο μη το σκέφτεσαι καν, ακόμα και με τα γνωστά πανάκια-κρέμες κλπ θα φαίνεται η όποια επέμβαση καθαρισμού κόντρα στο λευκό.

Διάλεξε ένα άλλο χρωματάκι που θα πηγαίνει στο χώρο σου ή πάρε κάποιον που να καθαρίζει εύκολα. Γενικότερα είμαι κατά των καλυμάτων/ριχταριών, η άποψη μου είναι να διαλέξεις ένα έπιπλο γιατί σου αρέσει όπως είναι και όχι για να το καλύψεις με κάτι άλλο :)

Δημοσ.

Όντως, το λευκό βρωμίζει και μόνο που "κάθεται". Αν πάρεις λευκό, τουλάχιστον πάρε με πλενόμενο στο πλυντήριο κάλυμα...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις φτιάξαμε ένα furum επίπλων και διακόσμησης στο http://www.epiplo.net . Είναι βέβαια αρχή ακόμη αλλά είναι κάτι. Μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε και να πείτε την άποψη σας!

Thanks!

Δημοσ.

Στην πρώτη εικόνα που βλέπει ο άλλος εμφανίζονται 4 διαφορετικές διαφημίσεις google.

Έλεος...

Κατα τ' άλλα, εντάξει.. καλούλι είναι αλλά νομίζω ότι είναι ένα mix διάφορων template. Κάτι δεν μου κολλάει...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω έχω αγοράσει λευκό καναπέ-δερμάτινο και καθαρίζει πανεύκολα ακόμα και με απαλό απορρυπαντικό πιάτων.

Θεωρώ ότι τόσο το δέρμα, όσο και το λευκό χρώμα συνδυάζονται αρκετά καλά με όλα σχεδόν τα υλικά και τα χρώματα.

Για αυτο τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για ενημερωση σε θεματα διακοσμησης δες http://www.thedecobook.com/... Έχει και ειδική κατηγορία με ερωτήσεις/συμβουλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...